Paka01 wrote:Iman jedno pitanje u vezi ove nove obavijesti na stranici mafesta, vezano za crteže i potpise... Nije mi jasno par stvari.
1) Ako se ne kupi ovaj paket od 70 kn, onda ništa od crteža?
2) Piše "jedan papir, jedan crtež"... Jel mogu ja doć s onom bilježnicom u koju inače skupljam crteže pa da mi tu nacrtaju il moran donosit baš poseban papir?
3) Jel moguće sad nekog crtača uvatit za crtež dva puta u različitim danima? Npr ako želim crtež od De Angelisa, mogu li dobit po jedan crtež i u petak i u subotu? Ili ako sam već uzeo broj za petak, onda ništa od subote, tj od svakog crtača se može sveukupno na cilom Mafestu dobit ukupno jedan crtež?
4) Ako se neće dijeliti brojevi svaki dan, kada ću ja moć uzet broj za nekog crtača ako dolazim na Mafest tek u petak ujutro?
Eto, pardon na gnjavaži, al volija bi bit siguran prije nego stignem doli.
Evo 4 odgovora na jedno pitanje:
1) da
2) može naravno i crtež u bilježnicu ali samo 1 crtež ne iscrtravnje bilježnice
3) ne na službenim crtanjima ali ako van toga naletiš na crtača i on ti ima želju nešto nacrtati niko ni njemu ni tebi ne brani
4) brojevi će se djeliti svaki dan za crtače koji crtaju taj dan ali ne svaki dan od broja 1 nego se nastavlja s brojem gdje se prijašnji dan stalo, znači ako si u srijedu imao broj 25, a napravljeno je 22 crteža, sutra crtanje kreće s brojem 23, a novi brojevi od onoga gdje se stalo dan prije(znači ako je podjeljeno 40 brojeva, onaj koji sutradan dođe prvi dobiti će broj 41)