Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

8 Pages<12345>»
ZAGOR - Kolor biblioteka 1-4
manchester
#41 Posted : 23. svibnja 2012. 0:08:27(UTC)
Rank: Ponekad navrati

pitanje jednog narkomanaSmile, kada ce tacno Zagor i Dilan na webshop i koliko vremena prodje od porudzbine do isporuke u Beograd?
magični vjetar
#42 Posted : 23. svibnja 2012. 7:50:40(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
manchester wrote:
pitanje jednog narkomanaSmile, kada ce tacno Zagor i Dilan na webshop i koliko vremena prodje od porudzbine do isporuke u Beograd?

Iza Mafesta će se naći u web shopu a što se tiče izvoza to trebaš viditi sa Dadama.
vs
#43 Posted : 25. svibnja 2012. 19:22:43(UTC)
Rank: Ovisnik

ovo je u prodaji...
alo makarani, jel ima sperme po LL standu?LOL LOL
Dado R.
#44 Posted : 30. svibnja 2012. 0:06:46(UTC)
Rank: Libellus

A Makarska ti je daleko, pa nisi bidan moga doci i sam vidit...Smile Flapper
bubo
#45 Posted : 30. svibnja 2012. 0:22:32(UTC)

Man
ako ima neodlučnih što se tiče ovih izdanja zagora mogu reči samo jedno-OBAVEZNO UZETI,ja bolje izdanje nisam vidio ,savršeno u svakom pogledu,kvalitete,dizajna,cijene..
profesor-inz
#46 Posted : 31. svibnja 2012. 9:30:51(UTC)

Drool Evo sada sam ustao, drugi je dan toliko željenog godišnjeg odmora.
Ispred mene su 4 Libellusove knjige Zagora, a iza mene tačno 30 godina od prvog susreta sa ovim junakom.
Mogu reći da je dugo trebalo da dobijemo jedno PERFEKTNO IZDANJE.
Ovaj put iako sam poznat kao osoba uvek nezadovoljna bahatim izdavačima, moram reći jasno ZAMERKI NEMA.
Ove moje uvodne reči na žalost neće doneti sreću kolekcionarskom izdanju Ludensa koje je ovim izdanjem
ugašeno po automatizmu. Bojim se da će i VČ morati da uradi podrobnu analizu šta dalje sa svoji kolekcionarskim izdanjem koje je opet bolje od Ludensovog, tako da možda i opstane.

E sada da se vratimo na knjige Zagor:

Tehnički savršeno izdanje, dominira lepa, vesela crvena boja, hrbat odličan, pristojan, slike unutar korica odlične, prva najavna u crvenoj boji maestralna, naslovnice takođe, format avangarda...

Uvodnici... Prava stvar, svaki broj ih ima, po pet stranica od istih autora 3+2, Buratini predstavlja likove a Frediani pravi lepe i kvalitetno ilustrovane tekstove, evo:

Broj 1:Tekst - Celi svet u jednoj šumi, Graciano Frediani
Dobri i loši, Moreno Buratini

Broj 2:Tekst - Ime koje vrišti, Graciano Frediani

Broj 3:Tekst - Otkrivanje ničijih zemlji, Graciano Frediani

Broj 4:Tekst - Fantomova senka, Graciano Frediani

Tako se to radi, kolekcionarsko izdanje bez tekstova i naslovnica u boji nije kolekcionarsko izdanje.

Boja, pričali su gluposti da će upropastiti Ferijev crtež - NE, izgleda još bolje, na sjajnom papiru...dodatni kvalitet.

Za ritam verujem da će biti odličan, voleo bih i brže... još kada dođu na red Kandraks, Rakosi, Helingen, Supermajk...ovo vredi imati.

Cena, ma kako zvučalo šta sve i koliko plaćamo, ovo je povoljno. Duplo jeftinije od Libellus Teksa u boji.
bubo
#47 Posted : 31. svibnja 2012. 11:59:45(UTC)

Man
tako je ,imamo puno bolje izdanje nego italijani.kvalitetniji papir, bolji dizajn,jedino njihov ritam nemamo ali mene zadovoljava i 20 knjiga godišnje...
PiWild
#48 Posted : 1. lipnja 2012. 17:57:19(UTC)
Rank: Nova faca

Mene zanima hoće li se doslovno pratiti repubblica izdanje, tj hoće li svi brojevi imati 270 stranica, ili će se nakon cca desete knjige broj stranica povećati na 300 kako bi bile cjelovite originalne epizode unutra? jeste li razmišljali o tome?
skot
#49 Posted : 1. lipnja 2012. 19:12:13(UTC)

Man
Bojim se da će Libellus pratiti izdanje Repubblice po broju strana, čim nije usvojen koncept kao kod Tex kolor biblioteke. Šteta, jer jedno ovakvo izdanje zaslužuje imati početak i kraj u istoj knjizi. Npr. epizoda "Leteći čovjek" je trebala biti kompletna ili u prvoj ili u drugoj knjizi. Ovako podjeljena popola, s nepopularnim natpisom "Nastavlja se..." na kraju zadnje stranice, ostavlja dojam nekakvog kiosk izdanja, što izdanja Repubblice u Italiji jesu, ali Libellusove knjige definitivno nisu. Istina, na taj način bi dobili knjige s različitim brojem stranica, kao kod kolor Texa ili Mister Noa, ali kome to smeta? Priče unutra bile bi kompletne.
Nadam se da će se to s vremenom promjeniti, jer mi je teško zamisliti neku trodjelnu epizodu (npr. "Zagor protiv vampira") podjeljenu u dvije knjige.
PiWild
#50 Posted : 1. lipnja 2012. 19:33:23(UTC)

meni npr ne smeta što na kraju knjige piše "nastavlja se...", ionako planiram sve knjige kupovati.

ali volio bih da u jednoj knjizi budu kompletni originalni brojevi. to će biti slučaj kod prvih 10 knjiga jer je prvih 20 originalnih brojeva imalo po 130 stranica.

problem nastaje poslije dvadesetog originalnog broja kada su brojevi počeli imati po 100 stranica, a talijani su nastavili tiskat knjige od 270 stranica pa se dešava da u knjizi imamo dvije i pol epizode što je po meni veliki minus. neka budu dvije ili tri.

samim time se gubi libelusov koncept naslovnica unutar knjige, a najviše me strah da se dijelovi stripa ne izgube kao kod slobodne dalmacije.
manchester
#51 Posted : 1. lipnja 2012. 19:45:23(UTC)

Slabo razumem italijanski, ali koliko vidim Republlica je najavila 30 knjiga Zagora u boji, koliko su pouzdane informacije da ce zbog dobre prodaje nastaviti i dalje, sta kaze Libellus? Tex je vidim izasao 239 puta i nastavlja Drool. Inace, narucio sam paket Zagora i Dilana u utorak 29.05. kad mogu ocekivati u BG, bar otprilike ? Licno mi ne smeta sto se price nastavljaju, ipak se ne moze svima ugoditi i zato mislim da je ovo savrseno izdanje, ako bas trazimo dlaku u jajetu, moje pitanje je zasto mat? Ipak sjajne korice izgledaju za nijansu luksuznije, mada se uzdrzavam od daljih komentara dok ne uzmem svoje primerke u ruke. Zato, najvaznije je ....gurajte sto dalje Libellus!
Tex Willer
#52 Posted : 1. lipnja 2012. 20:17:44(UTC)

Man
manchester wrote:
Licno mi ne smeta sto se price nastavljaju, ipak se ne moze svima ugoditi i zato mislim da je ovo savrseno izdanje, ako bas trazimo dlaku u jajetu, moje pitanje je zasto mat? Ipak sjajne korice izgledaju za nijansu luksuznije, mada se uzdrzavam od daljih komentara dok ne uzmem svoje primerke u ruke.

Prelepo izgleda mat, stvar ukusa, ja bih voleo da je i Tex u mat. Inace, bukvalno savrseno izdanje, kao i DDSmile
Nathan
#53 Posted : 1. lipnja 2012. 20:53:00(UTC)

Man
Pitanje za upravu, dok ga još ima smisla postaviti! Smile

Hoćete li kojim slučajem ispraviti grešku u redoslijedu naslovnica koja se dogodila u talijanskim izdanjima?

Za manje upućene:
Knjiga 11 u izdanju Repubblica ima naslovnicu originalnog broja 26 (SD Extra 64 - Naprijatelj iz sjene)!
Knjiga nakon nje, po rednom broju 12 ima naslovnicu 22. originalnog broja Zagora (SD Extra 60 - Strvinar).
A sljedeća, 13. knjiga Repubblice ima pak naslovnicu 25. broja originala (SD Extra - 63 - Trag)...
I Talijani su to zamjetili i nisu baš presretni zbog greške, pa me zanima postoji li mogućnost intervencije u domaćem izdanju ili to mora biti egzaktna kopija... Wink
Dado R.
#54 Posted : 1. lipnja 2012. 21:15:58(UTC)

manchester wrote:
Slabo razumem italijanski, ali koliko vidim Republlica je najavila 30 knjiga Zagora u boji, koliko su pouzdane informacije da ce zbog dobre prodaje nastaviti i dalje, sta kaze Libellus? Tex je vidim izasao 239 puta i nastavlja Drool. Inace, narucio sam paket Zagora i Dilana u utorak 29.05. kad mogu ocekivati u BG, bar otprilike ? Licno mi ne smeta sto se price nastavljaju, ipak se ne moze svima ugoditi i zato mislim da je ovo savrseno izdanje, ako bas trazimo dlaku u jajetu, moje pitanje je zasto mat? Ipak sjajne korice izgledaju za nijansu luksuznije, mada se uzdrzavam od daljih komentara dok ne uzmem svoje primerke u ruke. Zato, najvaznije je ....gurajte sto dalje Libellus!

Najavljeno je najmanje 50 knjiga ali po informacijama koje trenutno imamo, oni misle ici puno, puno dalje...
Knjige su vec poslane, ne znam tocno kad mogu doci. A inace, mat ili sjajno je stvar ukusa, ovim knjigama mat pase izvrsno.
Dado R.
#55 Posted : 1. lipnja 2012. 21:19:57(UTC)

Nathan wrote:

Hoćete li kojim slučajem ispraviti grešku u redoslijedu naslovnica koja se dogodila u talijanskim izdanjima?

Za manje upućene:
Knjiga 11 u izdanju Repubblica ima naslovnicu originalnog broja 26 (SD Extra 64 - Naprijatelj iz sjene)!
Knjiga nakon nje, po rednom broju 12 ima naslovnicu 22. originalnog broja Zagora (SD Extra 60 - Strvinar).
A sljedeća, 13. knjiga Repubblice ima pak naslovnicu 25. broja originala (SD Extra - 63 - Trag)...
I Talijani su to zamjetili i nisu baš presretni zbog greške, pa me zanima postoji li mogućnost intervencije u domaćem izdanju ili to mora biti egzaktna kopija... Wink

Radimo vec na tome, ako ikako bude moguce mi cemo se drzati pravog rasporeda.
Kao sto vidite neke stvari cemo morati u hodu raditi, napraviti najbolje mogucima, pa stoga na neka pitanja ne mogu ni odgovoriti
dok ne budemo sigurno sto se moze, ako se moze napraviti. Npr. u startu nismo znali da ce preskakati naslovnice.
Ali kao sto rekoh, dat cemo sve od sebe da mi imamo pravi raspored.
manchester
#56 Posted : 1. lipnja 2012. 21:29:53(UTC)

Hvala na brzom odgovoru i svaka cast za trud da izdanje bude bez greske. Inace, sto se mene tice picite petom brzinom pa makar i sa italijanskim izmiksovanim naslovnicama Cursing
split85
#57 Posted : 1. lipnja 2012. 21:48:25(UTC)

Man
Kad će nova tura Zagora? Huh
Dok Lester
#58 Posted : 1. lipnja 2012. 21:52:36(UTC)

Man
sutra Blink Blink Flapper Flapper
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Nathan
#59 Posted : 1. lipnja 2012. 22:02:08(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Nathan wrote:

Za manje upućene:

Radimo vec na tome, ako ikako bude moguce mi cemo se drzati pravog rasporeda.
Kao sto vidite neke stvari cemo morati u hodu raditi, napraviti najbolje mogucima, pa stoga na neka pitanja ne mogu ni odgovoriti
dok ne budemo sigurno sto se moze, ako se moze napraviti. Npr. u startu nismo znali da ce preskakati naslovnice.
Ali kao sto rekoh, dat cemo sve od sebe da mi imamo pravi raspored.

Sve štima, držim fige da će stvari ići onako kako to vi želite (a i mi BigGrin )! ThumpUp
Dalen
#60 Posted : 1. lipnja 2012. 22:15:31(UTC)

Jučer stigle i meni ove 4 fenomenalne knjige. Izdanje je za svaku pohvalu. Bravo Libellus ThumpUp .
Users browsing this topic
Guest (3)
8 Pages<12345>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.