Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<56789>»
Planovi
Dok Lester
#121 Posted : 18. srpnja 2011. 22:44:28(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Daj onda da se reorganiziramo, jer lektor već treći put prima BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Nathan
#122 Posted : 18. srpnja 2011. 22:50:49(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado R. wrote:
Nathan wrote:
Dado R. wrote:
Novikorisnik wrote:
Imam skoro sve od NN. Nedostaju mi samo giganti 1 i 2, te superbook 1 i 2. Postoji li ikakva šansa za nekakvim reprintom? Crying

Kada će nastavak Boy Vampire?

Reprinte ne mislimo raditi. A Boy Vampire ide sad na zimu...

Šteta... neki su spremni masno platiti reprinte, samo da imaju brojeve koji ima fale... Pitam čisto jer me interesira... jeste li možda razmislili o seriji reprinta u osjetno manjoj nakladi od 500 kom (recimo 200kom), ali i osjetno višoj cijeni zbog toga?

Zar nismo to radili sa ovim reprintima koje smo napravili, MNO 1 i 2, MM 1 i 2, te MM gigant 1 i 2.
Oni su isli u po 250 kom. I toga se prodalo nesto brojeva i na tome je stalo. Nismo ni blizu pokrili toskove.
Nazalost, premali je broj ljudi kojima neki broj nedostaje, i onda se jednostavno ne isplati raditi.

A ok, hvala na odgovoru, nisam znao za nakladu Martin i MisterNO reprintova... samo znam da bi bez problema platio solidno veću cijenu za recimo NNgig1 ili NN/MM SB1 i 2 od one "originalne" (ovo mi fali od rasprodanih NN izdanja), pa ako se možda ipak odlučite jednom na taj potez, makar na neku sitnu nakladu od možda čak i 100kom. predbilježujem se odmah... Ne vjerujem da bi NNgig1 ili NN SB1/2 ostao na razini pradaje MM i MNo reprintova...Smile
Jerry Krause
#123 Posted : 18. srpnja 2011. 23:12:34(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Ja sam skroman i ne tražim od vas Nathanove reprinte već samo 6 knjiga regularne serije godišnje uz naravno prateća kronološka spin-off izdanja. Cool

Postoji li ovakva mogućnost u nekoj utopijskoj budućnosti?Smile
Jasko
#124 Posted : 18. srpnja 2011. 23:24:42(UTC)

Man
Hvala Dadi na odgovori Flapper Cool

Dakle, da se naostrim na Spirua Baseball
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
Dado R.
#125 Posted : 18. srpnja 2011. 23:36:23(UTC)
Rank: Libellus

Dok Lester wrote:
Daj onda da se reorganiziramo, jer lektor već treći put prima BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin

Pa ako se on ne zali, sto se ti javljas za njega, svrbi te nesto...BigGrin
Dado R.
#126 Posted : 18. srpnja 2011. 23:39:24(UTC)

Nathan wrote:
Dado R. wrote:
Nathan wrote:
Dado R. wrote:
Novikorisnik wrote:
Imam skoro sve od NN. Nedostaju mi samo giganti 1 i 2, te superbook 1 i 2. Postoji li ikakva šansa za nekakvim reprintom? Crying

Kada će nastavak Boy Vampire?

Reprinte ne mislimo raditi. A Boy Vampire ide sad na zimu...

Šteta... neki su spremni masno platiti reprinte, samo da imaju brojeve koji ima fale... Pitam čisto jer me interesira... jeste li možda razmislili o seriji reprinta u osjetno manjoj nakladi od 500 kom (recimo 200kom), ali i osjetno višoj cijeni zbog toga?

Zar nismo to radili sa ovim reprintima koje smo napravili, MNO 1 i 2, MM 1 i 2, te MM gigant 1 i 2.
Oni su isli u po 250 kom. I toga se prodalo nesto brojeva i na tome je stalo. Nismo ni blizu pokrili toskove.
Nazalost, premali je broj ljudi kojima neki broj nedostaje, i onda se jednostavno ne isplati raditi.

A ok, hvala na odgovoru, nisam znao za nakladu Martin i MisterNO reprintova... samo znam da bi bez problema platio solidno veću cijenu za recimo NNgig1 ili NN/MM SB1 i 2 od one "originalne" (ovo mi fali od rasprodanih NN izdanja), pa ako se možda ipak odlučite jednom na taj potez, makar na neku sitnu nakladu od možda čak i 100kom. predbilježujem se odmah... Ne vjerujem da bi NNgig1 ili NN SB1/2 ostao na razini pradaje MM i MNo reprintova...Smile

I mozda ima jos desetak ljudi poput tebe, nazalost ne puno vise od toga...
Vjerojatno ne bi bio na razini MNO i MM, vjerojatno bi bio i losiji, jer ta MNO i MM izdanja su bila medju prvima koja su rasprodana.
Dado R.
#127 Posted : 18. srpnja 2011. 23:41:26(UTC)

Jerry Krause wrote:
Ja sam skroman i ne tražim od vas Nathanove reprinte već samo 6 knjiga regularne serije godišnje uz naravno prateća kronološka spin-off izdanja. Cool

Postoji li ovakva mogućnost u nekoj utopijskoj budućnosti?Smile

Pa vec imas toliko. Uglavnom. Malo manje u zadnje vrijeme ali to je bilo sa svim junacima tako...
Ali barem si skroman. Smile
Nathan
#128 Posted : 19. srpnja 2011. 14:43:28(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Nathan wrote:
Dado R. wrote:
Nathan wrote:

I mozda ima jos desetak ljudi poput tebe, nazalost ne puno vise od toga...
Vjerojatno ne bi bio na razini MNO i MM, vjerojatno bi bio i losiji, jer ta MNO i MM izdanja su bila medju prvima koja su rasprodana.

Ok, sve štima, thanks, samo imam dojam da su vam te MM i MNo prve brojeve pokupovali i ljudi s namjerom da to kasnije masno preprodaju, pa su oni ti koji su na kraju zaradili... Žao mi je, ali već ću (ćemo) nešto smisliti valjda... Ako slučajno zaluta koji primjerak ovih gore nabrojanih NN-a ponovo u Vaše ruke, slobodno javite!! Ili ako se odlučite za neko brutalno nisko delux reizdanje od 10-20-30 primjeraka, opet javite, najozbiljnije! Cool
Nego, slažem se s Jerry-jem, samo vi držite Nathanov tempo izlaženja i to je već jaako dobra vijest! Sve najbolje! Smile
anto
#129 Posted : 19. srpnja 2011. 14:56:03(UTC)

Man
Pozdrav svima, pokušao sam da se registrujem čim se forum otvorio, ali imao sam problema sa lozinkom!
Sve najbolje Dadama i sa forumom kao i sa izdavačkom kućom.
Mene interesuju neke neboneli stvari:
1.Riđobradi je najavljen još za drugi maj, a evo prošlo je 2 i po meseca i sve se najavljuje osim njega.Nije da brinem, ali me interesuje kada će izaći i da li ćete biti u mogućnosti da izbacite tri albuma do kraja godine (sa obzirom da je već kraj sedmog meseca)?
2.Spirou - epizode od 12 do 19 su izdale DN; nadam se da ćete preskočiti ove epizode.Svi ljudi koji kupuju vašeg Spiroua (barem one koja ja poznajem) imaju te albume i verovatno neće duplirati i Libelusove.U stvari, njih bi po meni trebalo izbaciti dosta kasnije, a možda i grešim.
3.Klara i Font - šta se dešava sa ovim bibliotekama ?
4.Kakav je plan za Libelus biblioteku nakon Vampir boja ??
Unapred hvala na odgovorima i sve najbolje sa radom !
Tex Willer
#130 Posted : 20. srpnja 2011. 15:55:51(UTC)

Man
anto wrote:

2.Spirou - epizode od 12 do 19 su izdale DN; nadam se da ćete preskočiti ove epizode.Svi ljudi koji kupuju vašeg Spiroua (barem one koja ja poznajem) imaju te albume i verovatno neće duplirati i Libelusove.U stvari, njih bi po meni trebalo izbaciti dosta kasnije, a možda i grešim.

Mrk, ja nemam, nema preskakanjaCool
anto
#131 Posted : 20. srpnja 2011. 17:30:53(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
anto wrote:

Mrk, ja nemam, nema preskakanjaCool

Sve te albume lako možeš nabaviti za 500 - 1000 dinara, zavisno od očuvanosti.
A 4 godine koliko bi se izgubilo na izdavanje albuma koji se mogu kupiti od drugog domaćeg izdavača (iako pokojnog) je malo mnogo.
Dermentor
#132 Posted : 20. srpnja 2011. 17:53:44(UTC)
Rank: Nova faca

Iskreno ni ja ne bi volio da se preskace ...
Dado R.
#133 Posted : 20. srpnja 2011. 20:26:43(UTC)

Nathan wrote:

Ok, sve štima, thanks, samo imam dojam da su vam te MM i MNo prve brojeve pokupovali i ljudi s namjerom da to kasnije masno preprodaju, pa su oni ti koji su na kraju zaradili... Žao mi je, ali već ću (ćemo) nešto smisliti valjda... Ako slučajno zaluta koji primjerak ovih gore nabrojanih NN-a ponovo u Vaše ruke, slobodno javite!! Ili ako se odlučite za neko brutalno nisko delux reizdanje od 10-20-30 primjeraka, opet javite, najozbiljnije! Cool
Nego, slažem se s Jerry-jem, samo vi držite Nathanov tempo izlaženja i to je već jaako dobra vijest! Sve najbolje! Smile

Ako saznam za neko od izdanja koje trazis, javit cu...
Dado R.
#134 Posted : 20. srpnja 2011. 20:42:48(UTC)

anto wrote:
Pozdrav svima, pokušao sam da se registrujem čim se forum otvorio, ali imao sam problema sa lozinkom!
1.Riđobradi je najavljen još za drugi maj, a evo prošlo je 2 i po meseca i sve se najavljuje osim njega.Nije da brinem, ali me interesuje kada će izaći i da li ćete biti u mogućnosti da izbacite tri albuma do kraja godine (sa obzirom da je već kraj sedmog meseca)?

Hvala!
1. Iskreno, kasni prijevod, ali uskoro ce i to biti rijeseno. Ako bude moguce odradit cemo najavljeno, mozda i 4 knjige do kraja godine, vidjet cemo.
2. Mislim da necemo preskociti ove epizode. Mislim da ima puno vise onih koji ne zele da se preskace nego obrnuto. A osim toga, iskreno, Spirou ima jako
malo podrske od stripofila, onih koji ga kupuju, iako je vrhunski strip.
3. Sto se tice Fonta, sve sto je bilo dostupno objavili smo, za neke druge albume cekamo da se prikupe materijali. Imamo i nekih dodatnih ideja oko tih materijala
ali vidjet cemo. Klara vjerojatno nece ici ove godine, ali vec pocetkom iduce trebala bi izaci jedna ili dvije knjige. Ukupno ih ima jos tri, od onih materijala za
koje znam, mozda se u medjuvremenu skupilo jos za jednu knjigu vidjet cemo. Planirali smo ih nesto brze raditi, ali zbog raznih obaveza nismo uspjeli
sve planirano odraditi u najavljenom roku ni za druge puno duze serijale. No nadoknadit cemo mi to, nema brige.
4. O tome ne bih jos dok se u potpunosti ne konkretiziraju planovi, no prije svega idemo zavrsiti BV.
Hvala i pozdrav.Smile
anto
#135 Posted : 20. srpnja 2011. 22:13:12(UTC)

Man
Dado R. wrote:
anto wrote:

Hvala!
1. Iskreno, kasni prijevod, ali uskoro ce i to biti rijeseno. Ako bude moguce odradit cemo najavljeno, mozda i 4 knjige do kraja godine, vidjet cemo.
2. Mislim da necemo preskociti ove epizode. Mislim da ima puno vise onih koji ne zele da se preskace nego obrnuto. A osim toga, iskreno, Spirou ima jako
malo podrske od stripofila, onih koji ga kupuju, iako je vrhunski strip.
3. Sto se tice Fonta, sve sto je bilo dostupno objavili smo, za neke druge albume cekamo da se prikupe materijali. Imamo i nekih dodatnih ideja oko tih materijala
ali vidjet cemo. Klara vjerojatno nece ici ove godine, ali vec pocetkom iduce trebala bi izaci jedna ili dvije knjige. Ukupno ih ima jos tri, od onih materijala za
koje znam, mozda se u medjuvremenu skupilo jos za jednu knjigu vidjet cemo. Planirali smo ih nesto brze raditi, ali zbog raznih obaveza nismo uspjeli
sve planirano odraditi u najavljenom roku ni za druge puno duze serijale. No nadoknadit cemo mi to, nema brige.
4. O tome ne bih jos dok se u potpunosti ne konkretiziraju planovi, no prije svega idemo zavrsiti BV.
Hvala i pozdrav.Smile

1.Ma neka izađu i tri knjige, puna kapa.A ako izađu četiri, onda zaista naklon do poda.
2.Velika je šteta što ovakav genijalan strip ima takvu lošu potporu.A znam i sam da je to tako; dosta stripofila koje poznajem uopšte ne interesuje ovaj junak.Kada pomislim koliko sam se nervirao u raznim diskusijama u vezi ovoga.
Mislim da bi najbolje rešenje ovde bilo jedan album iz opusa 12-19, a jedan iz 20-nadalje - i svi srećni.Šta mislite o ovom predlogu.To je neško kao što već radite sa Nik Rajderom.
3.Što se tiče Fonta, mislim da se izdali ono što je vredno izdavanja - tako da i ništa više od njega ne objavite, nikakva šteta.A i što se tiče Klare, moje lično mišljenje je da tu ne treba žuriti - pa makar išla i jedna knjiga u dve godine.(ovo sigurno ne bih poželeo za Riđobradog i Spiroua)
4.Ok, fer enough!
Tex Willer
#136 Posted : 20. srpnja 2011. 22:42:03(UTC)

Man
anto wrote:

2.Velika je šteta što ovakav genijalan strip ima takvu lošu potporu.A znam i sam da je to tako; dosta stripofila koje poznajem uopšte ne interesuje ovaj junak.Kada pomislim koliko sam se nervirao u raznim diskusijama u vezi ovoga.
Mislim da bi najbolje rešenje ovde bilo jedan album iz opusa 12-19, a jedan iz 20-nadalje - i svi srećni.Šta mislite o ovom predlogu.To je neško kao što već radite sa Nik Rajderom.

To ne bi bilo lose resenje, da se malo sara s brojevima.
A necu da uzimam ovo od DN, izbegavam da "sarenim" kolekcije koliko god je to moguce.
I ne dupliram nista, nemam prostora i to mi polako postaje najveci problem :-(
Tex Willer
#137 Posted : 20. srpnja 2011. 22:49:39(UTC)

Man
Nathan wrote:

Ima verovatno i onih koji su "namirisali" zaradu, ali ima i dosta onih koji pokusavaju da prate sve i onda sa svakim junakom kasne pa i to mozda stvara laznu sliku da su se ti prvi brojevi rasprodali iz "preprodavackih" razloga.
Licno znam dosta ljudi koji su s nekim junakom na broju 10, s nekim na broju 8. i sl. ali ne odustaju ni od jednog.

Sto se tice tempa NN - nije dobar. Propratna izdanja su ok, ali regularna serija bi trebala da ide minimum 6 knjiga godisnje da pristignemo zabare kadtad.
anto
#138 Posted : 20. srpnja 2011. 23:17:02(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
anto wrote:

To ne bi bilo lose resenje, da se malo sara s brojevima.
A necu da uzimam ovo od DN, izbegavam da "sarenim" kolekcije koliko god je to moguce.
I ne dupliram nista, nemam prostora i to mi polako postaje najveci problem :-(

U tom slučaju bih i ja uzimao Libelusove albume koje imam već od DN, da ne šarenim kolekciju, a duplikate od DN bih poklanjao u cilju proširivanja interesovanja za ovog junaka.
Dado R.
#139 Posted : 20. srpnja 2011. 23:51:33(UTC)

anto wrote:

2.Velika je šteta što ovakav genijalan strip ima takvu lošu potporu.A znam i sam da je to tako; dosta stripofila koje poznajem uopšte ne interesuje ovaj junak.
3.Što se tiče Fonta, mislim da se izdali ono što je vredno izdavanja - tako da i ništa više od njega ne objavite, nikakva šteta.

Tja, i ja kazem da je steta. Odlican kultni strip.
A od Fonta sigurno vrijedi jos barem Clarke & Kubrick.
anto
#140 Posted : 20. srpnja 2011. 23:56:06(UTC)

Man
Da,da zaboravih na Klarka i Kjubrika - ni to ne bi bilo loše imati u kolekciji.
Ne znam i kakav je Privado ?
Users browsing this topic
Guest (21)
79 Pages«<56789>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.