Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<2324252627>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
vs
#481 Posted : 4. lipnja 2012. 9:55:49(UTC)
Rank: Ovisnik

pogleda san mirror mirror, tako mi je bia dosadan da ga ima volje gledat do kraja... u filmu je ok kamera, scenografija i kostimi, ostalo je sve isforsirano...i ne znan koji in je kurac s ovin "ružnim" snjeguljicama, al ne bi tribale bit najlipše u kraljevstvu, hahahahaha, ovdi je glumi kći od phil collinsa, mala ima obrve za ligu naroda, čim je u kadru, stvaraju distrakciju od filma... a u onoj drugoj snjeguljici je glumi kristen stewart, aj, malo mi je lipša od ove..

i pogleda san project x, glupa komedija o tulumu koji izmakne kontroli... slobodno zaobić
feniks
#482 Posted : 4. lipnja 2012. 11:16:44(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Gavran
Triler o serijskom ubici, smjesten u XIX vijek (prva polovina) glavni lik E.A.Po ?!!
Reziser i nije bas prvi izbor za ovakav tip filma (ni drugi ni treci).
Glavni glumac varira po kvalitetu uloga i filmova koje bira.
Recept za promasaj.

Ali NE Smile ovo je solidan film.
Rezija , gluma cak i scenario su solidni.
A s obzirom na ponudu u ovoj sezoni, spada u sam vrh po kvalitetu. Naravno podbacio je na boxofisuCursing

6.5/10 ThumpUp

Ja sam svoje rekao, odavno.
kico
#483 Posted : 6. lipnja 2012. 22:33:29(UTC)

vs wrote:
pogleda san mirror mirror, tako mi je bia dosadan da ga ima volje gledat do kraja... u filmu je ok kamera, scenografija i kostimi, ostalo je sve isforsirano...i ne znan koji in je kurac s ovin "ružnim" snjeguljicama, al ne bi tribale bit najlipše u kraljevstvu, hahahahaha, ovdi je glumi kći od phil collinsa, mala ima obrve za ligu naroda, čim je u kadru, stvaraju distrakciju od filma... a u onoj drugoj snjeguljici je glumi kristen stewart, aj, malo mi je lipša od ove..

i pogleda san project x, glupa komedija o tulumu koji izmakne kontroli... slobodno zaobić

Da se nadovežem na ovo gore.
Žena me natrala gledat Mirror Mirror i nakon prve scene u kojoj se javi Snjeguljica sa obrvama reče : Gasi ovo je dovoljno!
Dakle, slično mišljenje ima kao i vs, koji im je vrag sa ružnim Snjeguljicama.

Drugo, sinoć sam upalio taj Projekt X zaspa sam nakon 15 minuta. Dobar film. Naspava sam se.
vs
#484 Posted : 7. lipnja 2012. 14:10:27(UTC)

pa jel dosta više s ovin "komedijama", hahahahahah... ne znan ko je luđi, ovi šta ih snimaju ili ja šta ih gledan... negledljivo do bola, nisan ga ni cilog pogleda..

večeras iden gledat prometheus, nažalost, doša je samo u 3d... a i čitan recenzije da ekipa baš nije oduševljena filmom, al bumo vidli
kasper
#485 Posted : 7. lipnja 2012. 15:47:45(UTC)

Prometej, golo govno od filma. Scenario besmiseln, redukovan, tupav, vredjajuci. Film prepun nelogicnosti, nepovezanih elemenata, bez neki objasnjenja, bez velikih misli i slicno. Zajebo me Ridli, pa je u trejlerima ovo sranje servirao kroz Osmog putnika i tako me nalozio. Jezivo....
vs
#486 Posted : 7. lipnja 2012. 16:16:36(UTC)

kasper wrote:
Prometej, golo govno od filma. Scenario besmiseln, redukovan, tupav, vredjajuci. Film prepun nelogicnosti, nepovezanih elemenata, bez neki objasnjenja, bez velikih misli i slicno. Zajebo me Ridli, pa je u trejlerima ovo sranje servirao kroz Osmog putnika i tako me nalozio. Jezivo....

znači, svidia ti se??LOL LOL LOL ...
kasper
#487 Posted : 7. lipnja 2012. 16:29:13(UTC)

vs wrote:
kasper wrote:

znači, svidia ti se??LOL LOL LOL ...

Aha, volim kad siluju mi mozak Flapper
vs
#488 Posted : 8. lipnja 2012. 0:46:58(UTC)

pogleda prometeja...
a stvarno je svasta udrobljeno u njega, meni valja prvih pola ure, dok je istrazivanje, cim pocnu pricat i davat odgovore, ide sve u kurac...

bit ce spoilera, pa ne citajte dalje ako niste gledali...

odma mi je bilo jasno da ce film bit glup, cim oni dodju na strani planet, izadje iz broda znanstvena ekspedicija bez oruzja...pa dobro jebemu mater, sta da te napadnu neki svemirski lavovi, sjeba si ekspediciju od miljardu dolara jer neka znanstvenica ne voli oruzje, hahahahahahah...
pa udju u nepoznat objekt i skinu kacige da malo pomirisu atmosferu, hahahhhahaha... da mi je znat na kojen su koledzu oni dobili diplomu, hahhahahahah.. ka da nisu culi za kraj wellsovog war of the worlds.. pa oni otvore grobnicu u egiptu zaraze se nekim bakterijama sta su mutirale, a ovi znanstvenici mrtvi ladni skinu kacige u NLO-u na planetu udaljenom od zemlje ko zna koliko...

a ona dva sta se prva izgube se ne site nazvat brod i pitat kojim putem krenuti iako kominikacije rade bez problema, nego se vrte par sati u krug, da bi ostali skuzili da ih nema tek kad dodju u brod, hahahahah... a jedan od njih je strucnjak za mapiranje podrucja, hahahahhahah
a onaj drugi je biolog pa naleti na alienskog crva koji lici na kobru, pa ga pokusava pomazit, hahahahhahaha.. lik je stvarno dobia sta zasluzuje, hahahahah

pa onda ubace starog weylanda u film s idejom da ce mu "bogovi" darovat besmrstnost, naravno, puno mu je lakse doc na strani planet ne znajuci sta ga ocekuje, nego ostat zamrznut na zemlji i cekat dok mu ne donesu eliksir zivota ili sta je vec ocekiva da ce nac... ukuca milijune u brod, a ne siti se spojit video nadzor u svoju sobu, nego je tamo sta ka pizda dok su ovi istrazivali ili ako je vec bia zamrznut sve dok ga nisu pokazali, zasto nije zatrazia video izvjestaj, nego se odlucia malo prosetat u NLO u kojem se nalazi hrpa leseva od svemiraca koji su bjezali od necega i poginili...

al kraj in je vrhunski, hahhaahhaha... alien je stvoria sam sebe??... ona crna tekucina kojom je robot zarazia onog lika je oplodila onu zensku, pa je ona rodila lignju koja je narasla velicne 3m, pa je ta lignja na kraju uvatila svemirca kojeg je oplodila i iz njega se stvoria alien??.. hahahahahahahah

a na kraju kad glava od robota i zenska otmu alienov svemirski brod pa odluce otic na njihov planet po odgovore, pa ne tribas bas bit einstein da bi shvatia da ne zele s tobom pricat, nakon sta pola filma bjezis od njih jer te oce ubit... a ako je mislila zabit se na njihov planet i zarazit ih onon crnon tekucinon, mozda nije primjetila svu onu naprednu tehnologiju kojom raspolazu, mislin da je uopce ne bi skuzili i sprzili prije nego udje u njihov solarni sistem, hahahahaha

pa jel oni procitaju to sta napisu prije nego snime, hahahhahaahhaha

ridleyeve filmove nikad nije krasila neka pametna prica, al ovo je stvarno idiotski scenarij...

jedino sta vridi u filmu su efekti, cak je i 3d dobro napravljen, po meni, bolje nego u avataru... ona maska na guy pearcu je fenomenalna, kad usporedis nju i onu na dicapriu u j.edgaru, nebo i zemlja
kasper
#489 Posted : 8. lipnja 2012. 9:23:07(UTC)

Potpuno je besmisleno analizirati Prometeja, jerbo film i nema scenario.
Al eto, u moru gluposti, meni se licno svidela ta gde onaj crni pilot provali zapravo da su sleteli na jednu od baza graditelja gde su se radili opasni eksperimenti LOL . Nigde veze sa mozgom.....
feniks
#490 Posted : 8. lipnja 2012. 12:03:03(UTC)

Man
SF filmovi za meni su i inace sviranje muskom polnom organu.
Ali Prometej nije solo nastup nego koncert simfonijskog orkestra.
Ne bih se nadovezivao na vec date komentare.
Samo da rezimiram>
Ridli Skot - penzija i to obavezna
SF filmovi - u ladicu bar 5 godina
Producenti da opet pocnu citati scenarije bar na preskokLOL LOL

P.S. Ovaj film je mogao i bez 3D
vs
#491 Posted : 8. lipnja 2012. 12:58:55(UTC)

kasper wrote:
Potpuno je besmisleno analizirati Prometeja, jerbo film i nema scenario.
Al eto, u moru gluposti, meni se licno svidela ta gde onaj crni pilot provali zapravo da su sleteli na jednu od baza graditelja gde su se radili opasni eksperimenti LOL . Nigde veze sa mozgom.....

ma dvi stvari šta imaju smisla su ta izjava i ona od robota... može se zaključit da je ono neka "vojna baza" i sudeći po onim hologramima šta trčkaraju kroz hodnike, da je nešto otišlo kvragu... i kad se svi pitaju zašto su Inženjeri stvorili ljudsku rasu, a robot odgovori, zato što su mogli. amen. meni dovoljno objašnjenje...

mene najviše iživcira kad se "znanstvenici" ponašaju ko najveći idioti... kad je neki teen horor, moš pretrpit šta glupača biži na kat kuće umisto kroz izlazna vrata, al kad ljudska rasa pošalje znanstvenu ekspediciju vrijednu milijarde, dođu na strani planet, pa skinu kacige iz zajebancije, pa se dva izgube, a ne padne im napamet nazvat brod za upute, al vrhunac svega je kad glavni biolog ekipe ide pomazit alien kobruLOL LOL LOL .. to mene ubije, tek mi u drugi red dođu one pizdarije sa lignjon i neshvatljivim crnim tekućinama..
vs
#492 Posted : 8. lipnja 2012. 13:31:37(UTC)

a evo san pročita recenziju u jutranjem listu od nenada polimca (po tv i novinama ga prodaju za cijenjenog film-kritičara u RH),... očito nismo svi gledali isti film, hahahahaah...
http://www.jutarnji.hr/n...a--prometej---/1033093/

feniks
#493 Posted : 8. lipnja 2012. 14:11:10(UTC)

Man

E ovaj NP je stvarno otisao korak dalje.
Gledao je neku drugu verziju filma.LOL LOL LOL LOL
vs
#494 Posted : 8. lipnja 2012. 16:47:21(UTC)

feniks wrote:

E ovaj NP je stvarno otisao korak dalje.
Gledao je neku drugu verziju filma.LOL LOL LOL LOL

mene je osvojia sa: "..scenarij Jona Spaihtsa i Damona Lindelofa spretno varira dramske motive i znakovito ponavlja pojedine situacije.."LOL

nadan se da bar ubire dobru lovu od mulitpleksa, jer u suprotnom je stvarno truba od kriticaraBigGrin

jedva cekan da oni iz slobodne dalmacije izbaci svoju recenziju, taj zna ubost prave bisereBigGrin
vs
#495 Posted : 8. lipnja 2012. 20:13:47(UTC)

evo čitan da su Lindelofa angažirali da zakrpa 3.čin scenarija za World war Z... znači iduće lito nas čeka sigurno jedno remek-djelo, hahahahahhh... aj, bar ćemo se nasmijat
vs
#496 Posted : 9. lipnja 2012. 11:02:47(UTC)

TWIXT

da ne piše da je ovo napravia coppola, mislia bi da je diplomski rad lošeg studentaGlare
vs
#497 Posted : 9. lipnja 2012. 13:59:07(UTC)

SAFE

solidna glupa akcija, ima par shema šta su dobro napravili, nije mi bia dosadan... gledat, samo ako nemate pametnije posla ili ste stathamov fan
vs
#498 Posted : 11. lipnja 2012. 10:17:05(UTC)

ATM

zna san da će bit sranje, al stvarno triba imat mota za snimit ovakvu glupost.... prometheus je za ovo logičan filmLOL
darkraver
#499 Posted : 21. lipnja 2012. 10:43:32(UTC)
Rank: Nova faca

Ja vrlo zadovoljan Prometheusom... 8/10

-2 zato što je radnja zbrzana u drugom dijelu,neki likovi nerazrađeni dovoljno...

npr. ona Vickers-ica...film je mogao i slobodno bez tog lika,ne bi se ni primjetilo,ajd da je preživjela pa da ima neku opipljiviju ulogu kao lik u nastavku, ali ovako...
šteta Theron-ice :(

vrijedit će pogledati BluRay izdanje s 30 min više filma kako je najavljeno

posebno mi se sviđaju posvete sličnim scenama i detaljima iz Cameronovih Aliensa...najs touch BigGrin
vs
#500 Posted : 21. lipnja 2012. 11:34:23(UTC)

darkraver wrote:
Ja vrlo zadovoljan Prometheusom... 8/10

-2 zato što je radnja zbrzana u drugom dijelu,neki likovi nerazrađeni dovoljno...

npr. ona Vickers-ica...film je mogao i slobodno bez tog lika,ne bi se ni primjetilo,ajd da je preživjela pa da ima neku opipljiviju ulogu kao lik u nastavku, ali ovako...
šteta Theron-ice :(

vrijedit će pogledati BluRay izdanje s 30 min više filma kako je najavljeno

posebno mi se sviđaju posvete sličnim scenama i detaljima iz Cameronovih Aliensa...najs touch BigGrin

pa jel se pokarala s crncen, diš opipljivije od togaLOL
Users browsing this topic
Guest (18)
58 Pages«<2324252627>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.