Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<5657585960>»
Planovi
profesor-inz
#1141 Posted : 10. lipnja 2012. 21:24:14(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Drool Opustili ste se ! Hajdemo sa najavama Magičnog Vetra !Flapper
Dado R.
#1142 Posted : 10. lipnja 2012. 23:08:44(UTC)
Rank: Libellus

A kud se zuris? Smile
Dok Lester
#1143 Posted : 11. lipnja 2012. 0:41:42(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Jebiga, profesore, kod nas proglašeni neradni dani do četvrtka LOL LOL LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
profesor-inz
#1144 Posted : 11. lipnja 2012. 10:55:28(UTC)

Confused
Dado R. wrote:
A kud se zuris? Smile

Kada neko preuzme lidersku ulogu na prostoru ex - Yugoslavije kada je u pitanju izdavanje Bonelijevih stripova,
( a Libellus je to uradio pokretanjem edicija Zagor i Dilan Dog ) onda mora i da radi najviše, mora da komunicira
najkvalitetnije ( trenutno jeste tako, zadovoljan sam komunikacijom za razliku od VČ, Ludensa i ostalih ).

Zato nema više opuštanja, nadam se najavama za Magičnog Vetra uskoro.BigGrin
vs
#1145 Posted : 11. lipnja 2012. 12:29:33(UTC)

profesor-inz wrote:
Confused
Dado R. wrote:
A kud se zuris? Smile

Kada neko preuzme lidersku ulogu na prostoru ex - Yugoslavije kada je u pitanju izdavanje Bonelijevih stripova,
( a Libellus je to uradio pokretanjem edicija Zagor i Dilan Dog ) onda mora i da radi najviše, mora da komunicira
najkvalitetnije ( trenutno jeste tako, zadovoljan sam komunikacijom za razliku od VČ, Ludensa i ostalih ).

nema stripanja dok je evropsko!!Flapper Flapper
split85
#1146 Posted : 11. lipnja 2012. 12:54:37(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
vs wrote:
profesor-inz wrote:
Confused
Dado R. wrote:
A kud se zuris? Smile

ili dok ne ispadnemo BigGrin , odnosno za tjedan dana možemo očekivat najave novih izdanja LOL
vs
#1147 Posted : 11. lipnja 2012. 15:21:46(UTC)

split85 wrote:
vs wrote:
profesor-inz wrote:
Confused
Dado R. wrote:
A kud se zuris? Smile

ili dok ne ispadnemo BigGrin , odnosno za tjedan dana možemo očekivat najave novih izdanja LOL

nema ni onda, ako ispadnemo, navijamo za švabeBigGrin
Dado R.
#1148 Posted : 11. lipnja 2012. 15:55:09(UTC)

profesor-inz wrote:
Dado R. wrote:
A kud se zuris? Smile

Nismo mi nikakvi "lideri", mi i dalje radimo izdanja kao od prvog dana - prvenstveno za svoj gust, jer to volimo.Smile
Ali sto god radili trudimo se raditi maksimalno korektno i profesionalno, koliko se to moze.
I naravno za sav oblik normalne komunikacije smo tu, uvjek smo bili.

I ne brini, nema kod nas nikad opustanja, neke stvari ne stignemo odraditi kako planiramo zbog kojekakvih okolnosti
na koje najcesce ne mozemo utjecati ali uvijek radimo punom parom. Kad bi samo vidio kalendar s obavezama...BigGrin

MV najave ce biti vrlo brzo...

kasper
#1149 Posted : 11. lipnja 2012. 16:51:10(UTC)

Dado R. wrote:

... zajedno sa Texom.

LOL
Dado R.
#1150 Posted : 11. lipnja 2012. 17:39:49(UTC)

kasper wrote:
Dado R. wrote:

... zajedno sa Texom.

LOL

Texa vise necemo ni najavljivati. On ce se najaviti sam... a i Carson isto...BigGrin BigGrin
profesor-inz
#1151 Posted : 11. lipnja 2012. 18:36:40(UTC)

Smile
Dado R. wrote:
profesor-inz wrote:
Dado R. wrote:
A kud se zuris? Smile

Nismo mi nikakvi "lideri", mi i dalje radimo izdanja kao od prvog dana - prvenstveno za svoj gust, jer to volimo.Smile
Ali sto god radili trudimo se raditi maksimalno korektno i profesionalno, koliko se to moze.
I naravno za sav oblik normalne komunikacije smo tu, uvjek smo bili.

I ne brini, nema kod nas nikad opustanja, neke stvari ne stignemo odraditi kako planiramo zbog kojekakvih okolnosti
na koje najcesce ne mozemo utjecati ali uvijek radimo punom parom. Kad bi samo vidio kalendar s obavezama...BigGrin

Nema potrebe biti skroman BigGrin Libellus jeste postao pravi lider, i to je jeste jedina prava istina, voleo bih da me neko demantuje ali
sam siguran da to nije moguće. Istina to ste postali definitivno u onom trenutku kada ste objavili Zagora u boji, zaista perfektno i savršeno izdanje!!!Love
Sada zaista imate sva preko potrebna izdanja u svojim rukama, mislim na Bonelli koji je meni lično ipak najdraži. Zagor, Dilan, Tex, Marti, Mister No i Magični vetar koji završavate jesu nešto zaista najbolje!!!

Do skora nisam kupovao vaša izdanja, krenuo sam sa Magičnim Vetrom kada sam video da je strip izuzetan, a ostali izdavači neozbiljni, i nisam se pokajaoFlapper

Kada sam pomislio da je druženju sa Libellusom došao kraj, iznenadili ste me Zagorom u boji i kupili nadam se na duži period.Drool
Uzimaću za početak i Dilana Doga, koliko ću sa njim gurati - ne znam ?!? Za Zagora znam: Sve dok ga budete izdavali !!!Flapper

Da li Libellusu treba još neko izdanje ? NE !!! Dovoljno je odraditi korektno započete edicije!BigGrin Žao mi je što niste krenuli i sa redovnim Zagorom da pratite uporedno sa Italijanima.

Za komunikaciju svaka čast, znači puno, za razliku od one sa Bernardom Ludensom i Dušanom Mladenovićem iz VČ koja nije mogla nikako da se uspostavi !
vs
#1152 Posted : 11. lipnja 2012. 21:46:13(UTC)

pa oni su postali lideri ima ohoho godina kad je izasla prva knjiga tex biblioteke, kakav crni (šareni) zagorBigGrin
profesor-inz
#1153 Posted : 11. lipnja 2012. 22:22:12(UTC)

Bored
vs wrote:
pa oni su postali lideri ima ohoho godina kad je izasla prva knjiga tex biblioteke, kakav crni (šareni) zagorBigGrin

Budimo realni Ludens je dugo držao lidersku palicu na teritoriji EKS YU, zatim je VČ na kratko izbio u prvi plan, međutim Libellus ga je skinuo sa trona.
Kit Carson
#1154 Posted : 11. lipnja 2012. 22:45:59(UTC)

Man
vs wrote:
Smile
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
vs
#1155 Posted : 11. lipnja 2012. 23:22:02(UTC)

profesor-inz wrote:
Bored
vs wrote:

Budimo realni Ludens je dugo držao lidersku palicu na teritoriji EKS YU, zatim je VČ na kratko izbio u prvi plan, međutim Libellus ga je skinuo sa trona.

ma malo se zezanBigGrin
jebiga, ovisi sta te zanima.... ako je nekome napet samo alan ford, onda mu LL ne znaci nista u zivotuBigGrin... a isto tako ima ekipe sta ne mogu (ili ne zele) toliko platit za stripove, pa in opet LL nije bitan faktor...

jedino ako gledas kvalitetu izdanja i tempo, onda ovi ostali sta dilaju HC bonellije, po mon misljenju, ne mogu stat u istu recenicu sa LL
Nathan
#1156 Posted : 11. lipnja 2012. 23:40:14(UTC)

Man
vs wrote:
jedino ako gledas kvalitetu izdanja i tempo, onda ovi ostali sta dilaju HC bonellije, po mon misljenju, ne mogu stat u istu recenicu sa LL

Točno, ne mogu stati u istu rečenicu, ali mogu na isto tržište (što je opet s gledišta kupca, koji tada ima izbor, odlično)! No jednom kada izabereš ovakav format kao LL, nema više natrag! BigGrin BigGrin
★ XABARAS ★
#1157 Posted : 12. lipnja 2012. 2:55:18(UTC)
Rank: Nova faca

Libellus je poput ovisnosti,kada se jednom "navučeš"nema više natrag.BigGrin
profesor-inz
#1158 Posted : 13. lipnja 2012. 12:09:38(UTC)

BigGrin Malo pre mi je Miroslav iz Alana Forda potvrdio da je pouzdano da je uvoz u Srbiju 06.07.2012.godine !

Može li se očekivati još nešto do tada ? Pretpostavljam da je Magični Vetar izvestan ?

Zagor 5 i 6 ? Dilan Dog 3 i 4 ? Verovatno malo teže ?!!Confused

Dado može li neka potvrda ?
magični vjetar
#1159 Posted : 13. lipnja 2012. 12:12:17(UTC)

Man
★ XABARAS ★ wrote:

Ma i gore od ovisnosti. BigGrin

Kit Carson
#1160 Posted : 13. lipnja 2012. 13:02:21(UTC)

Man
magični vjetar wrote:
★ XABARAS ★ wrote:

Ma i gore od ovisnosti. BigGrin

Jeste! Evo ja vec kriziram za PIBD.Mad BigGrin
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
Users browsing this topic
Guest (11)
79 Pages«<5657585960>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.