Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
kico wrote:Dado R. wrote:Preskoceni DD u SB biblioteku? Suludo pitanje! Sorry. Sorry samo sam pitao. Hehe, kako si ti pitao je li to suludo pitanje, tako sam i odgovorio, da je suludo. Ali tko pita ne skita...
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 22.9.2011.(UTC) Posts: 15 Location: Ljubljana
|
SB 10 Il mystero delle nuvole parlanti???
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 45 Location: Njujork
|
Vis' nije ti ta losa: Misterija pricajucih oblacica i druge price (Posle dvehiljadite) ;-)
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 1.8.2011.(UTC) Posts: 4 Location: Banja Luka
|
prozirna senka wrote:Vis' nije ti ta losa: Misterija pricajucih oblacica i druge price (Posle dvehiljadite) ;-) O čemu se tu radi? Kakva je priča...
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 22.9.2011.(UTC) Posts: 15 Location: Ljubljana
|
Il mystero delle nuvole parlanti (2003) Nisam čitao. Vezano je na povijest stripa. Navodno Martin je u svijetu, gdje je strip zabranjen... http://www.sergiobonelli...amp;numero=3&subnum=
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 45 Location: Njujork
|
Specijal posvecen 100godisnjici stripa. Cista zajebancija. Java diluje stripove ilegalno, a policija duva vutru legalno Edit: I ovo je greska iznad: nisu Oblacici izasli 2003, vec 1996.
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
Alo Dade, sto je ovo preskoceno
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Tex Willer wrote:Alo Dade, sto je ovo preskoceno Ne tresi se. Pa davno smo rekli da i ovo planiramo objaviti...
|
|
|
|
|
kico wrote:Dado R. wrote:Preskoceni DD u SB biblioteku? Suludo pitanje! Sorry. Sorry samo sam pitao. Hehe, sad valjda kuzis zasto sam ti onako odgovorio...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 224 Location: Zagreb
|
Ali ja ne kužim!! Ajmo crno na bijelo, pri čemu je bijelo okvir za post!
|
|
|
|
|
Kako ne kuzis? "Preskoceni DD u SB biblioteku? Suludo pitanje! Sorry." U prijevodu: kog vraga cemo to objavljivati u SB biblioteci kad Dylan ima svoju biblioteku...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 224 Location: Zagreb
|
Dado R. wrote:Kako ne kuzis? "Preskoceni DD u SB biblioteku? Suludo pitanje! Sorry." U prijevodu: kog vraga cemo to objavljivati u SB biblioteci kad Dylan ima svoju biblioteku... User Nathan suffers serious case of BSOD in his head!
Errors present: 1. Memory dump 2. "WTF?" screen 3. "Dade in sexy laundry" screen 4. Few "Zombies dancing" video 5. DD logo 6. 3 in 1 banner 7. "Fuckin' yea!" screen
Restart required, moreover, imminent!
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 27.8.2011.(UTC) Posts: 10 Location: Zagreb
|
Kada idu novi SuperBOOK-ovi i/ili MM Almanasi?
|
|
|
|
|
Vremenski ne znam tocno, no kod SB prvo planiramo NN kratke price, a MM almanah na jesen vjerojatno.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 12.2.2012.(UTC) Posts: 333 Location: Zagreb
|
Dado R. wrote:Vremenski ne znam tocno, no kod SB prvo planiramo NN kratke price
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.