Dado R. wrote:profesor-inz wrote: Dado R. wrote:A kud se zuris?
Kada neko preuzme lidersku ulogu na prostoru ex - Yugoslavije kada je u pitanju izdavanje Bonelijevih stripova,
( a Libellus je to uradio pokretanjem edicija Zagor i Dilan Dog ) onda mora i da radi najviše, mora da komunicira
najkvalitetnije ( trenutno jeste tako, zadovoljan sam komunikacijom za razliku od VČ, Ludensa i ostalih ).
Zato nema više opuštanja, nadam se najavama za Magičnog Vetra uskoro.
Nismo mi nikakvi "lideri", mi i dalje radimo izdanja kao od prvog dana - prvenstveno za svoj gust, jer to volimo.
Ali sto god radili trudimo se raditi maksimalno korektno i profesionalno, koliko se to moze.
I naravno za sav oblik normalne komunikacije smo tu, uvjek smo bili.
I ne brini, nema kod nas nikad opustanja, neke stvari ne stignemo odraditi kako planiramo zbog kojekakvih okolnosti
na koje najcesce ne mozemo utjecati ali uvijek radimo punom parom. Kad bi samo vidio kalendar s obavezama...
MV najave ce biti vrlo brzo...
Nema potrebe biti skroman
Libellus jeste postao pravi lider, i to je jeste jedina prava istina, voleo bih da me neko demantuje ali
sam siguran da to nije moguće. Istina to ste postali definitivno u onom trenutku kada ste objavili Zagora u boji, zaista perfektno i savršeno izdanje!!!
Sada zaista imate sva preko potrebna izdanja u svojim rukama, mislim na Bonelli koji je meni lično ipak najdraži. Zagor, Dilan, Tex, Marti, Mister No i Magični vetar koji završavate jesu nešto zaista najbolje!!!
Do skora nisam kupovao vaša izdanja, krenuo sam sa Magičnim Vetrom kada sam video da je strip izuzetan, a ostali izdavači neozbiljni, i nisam se pokajao
Kada sam pomislio da je druženju sa Libellusom došao kraj, iznenadili ste me Zagorom u boji i kupili nadam se na duži period.
Uzimaću za početak i Dilana Doga, koliko ću sa njim gurati - ne znam ?!? Za Zagora znam: Sve dok ga budete izdavali !!!
Da li Libellusu treba još neko izdanje ? NE !!! Dovoljno je odraditi korektno započete edicije!
Žao mi je što niste krenuli i sa redovnim Zagorom da pratite uporedno sa Italijanima.
Za komunikaciju svaka čast, znači puno, za razliku od one sa Bernardom Ludensom i Dušanom Mladenovićem iz VČ koja nije mogla nikako da se uspostavi !