Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<5960616263>»
Planovi
Tex Willer
#1201 Posted : 17. lipnja 2012. 23:08:06(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado R. wrote:
Zasto ne idemo kronoloski s Texom kolor to smo pojasnili nekoliko puta.

StaConfused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Tex Willer
#1202 Posted : 17. lipnja 2012. 23:08:57(UTC)

Man
Kakvo crno odustajanje, odakle to sad, bolje sto nisam uzeo osmicuConfused Confused Confused
Dado R.
#1203 Posted : 17. lipnja 2012. 23:11:38(UTC)
Rank: Libellus

Tex Willer wrote:
Kakvo crno odustajanje, odakle to sad, bolje sto nisam uzeo osmicuConfused Confused Confused

Pa zbog tebe i Carsona, s obzirom da niste uzeli osmicu skuzili smo da vam se ne svidja kronologija i da hocete samo najbolje epizode.BigGrin
Dado A.
#1204 Posted : 18. lipnja 2012. 2:20:05(UTC)

profesor-inz wrote:
Huh
Dado R. wrote:
Kit Carson wrote:
profesor-inz wrote:

Sredstva od Texa u boji verovatno niste, izdanje je nesvrsishodno i bez neke budućnosti, a i vrlo skupo - ugasiti ga !Cursing

Devil Devil Devil Cowboy2 Cowboy2 Cowboy2 Baseball Baseball Baseball

Tako je, nece nama tamo neki dirati Texa! BigGrin

Huh Izdanje izgleda odlično, međutim i sami ste rekli da odustajete od hronologije.
U principu izdanje za najveće fanove, mada takvih je sigurno malo.
Otud predlog da odustanete !Mad

Sve dok budu najmanje dvojica zainteresiranih za nasa izdanja ona ce ici dalje. Dakle, prvi je jedan Dado, drugi je drugi Dado tako da...Cool
Dado A.
#1205 Posted : 18. lipnja 2012. 2:23:55(UTC)

vs wrote:
Dado R. wrote:

Drugim rijecima, tko je tu vise usporio, mi s objavljivanjem izdanja ili Vi s kupovinom?Smile Smile

ala ovog grinteše, hahahahaha... samo trazi opravdanja za svoje usporavanje, pa ako ti se ne da radit, reci, nemoj muljat ovaj napaceni narod...hahahahahaha..

steta sta je prodaja slaba... ako te tjesi, ja san ažuran s kupovinomBigGrin ...
cekan da zavris evropsko pa da zajedno idemo u nove radne pobjedeBigGrin ... ako me pamcenje ne vara, idu mi MV, pa NN i DD...

istina sta kaze jerry, NN je malo usporia, al jebiga, razumljivo, sigurno tiraz niste smanjili zbog dobre prodaje... ovo ostalo sta pratin ide zadovoljavajucim tempom, keep up the good work

NN kasni zbog mene, a ne zbog tiraza, prodaje itd.Cool Nadalje, pravi Nathanovci uvijek dotad mogu jos jednom baciti oko na narod Tipua s planeta Tipua, a ostali... Jebiga, strpite se jos malo.Smile Valjda cu pronaci nesto vremena u danima koji slijede.Cool
bubo
#1206 Posted : 18. lipnja 2012. 8:31:22(UTC)
Rank: Često prisutan

Man

Dado A. wrote:
vs wrote:
Dado R. wrote:

Drugim rijecima, tko je tu vise usporio, mi s objavljivanjem izdanja ili Vi s kupovinom?Smile Smile

ala ovog grinteše, hahahahaha... samo trazi opravdanja za svoje usporavanje, pa ako ti se ne da radit, reci, nemoj muljat ovaj napaceni narod...hahahahahaha..

steta sta je prodaja slaba... ako te tjesi, ja san ažuran s kupovinomBigGrin ...
cekan da zavris evropsko pa da zajedno idemo u nove radne pobjedeBigGrin ... ako me pamcenje ne vara, idu mi MV, pa NN i DD...

istina sta kaze jerry, NN je malo usporia, al jebiga, razumljivo, sigurno tiraz niste smanjili zbog dobre prodaje... ovo ostalo sta pratin ide zadovoljavajucim tempom, keep up the good work

NN kasni zbog mene, a ne zbog tiraza, prodaje itd.Cool Nadalje, pravi Nathanovci uvijek dotad mogu jos jednom baciti oko na narod Tipua s planeta Tipua, a ostali... Jebiga, strpite se jos malo.Smile Valjda cu pronaci nesto vremena u danima koji slijede.Cool
Baseball Baseball Baseball Baseball
vs
#1207 Posted : 18. lipnja 2012. 8:51:21(UTC)

Dado A. wrote:
vs wrote:
Dado R. wrote:

ala kako san glup... pa argo mi još stoji na polici nepročitan, rješia san samo 20str.Crying Crying ... fala dado a., spasia si mi litoLOL LOL LOL
Kit Carson
#1208 Posted : 18. lipnja 2012. 20:14:05(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:

Pa zbog tebe i Carsona, s obzirom da niste uzeli osmicu skuzili smo da vam se ne svidja kronologija i da hocete samo najbolje epizode.BigGrin

Da, hocemo na preskok 13 i 14.Cool Flapper
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
profesor-inz
#1209 Posted : 18. lipnja 2012. 21:19:39(UTC)
Rank: Ponekad navrati

BigGrin Ajmo sada najave!
boj@n
#1210 Posted : 19. lipnja 2012. 15:31:05(UTC)
Rank: Nova faca

Man
profesor-inz wrote:
BigGrin Ajmo sada najave!

Pusti ljude da se odmore od Eura. Gori si od Bajazita BigGrin
kasper
#1211 Posted : 19. lipnja 2012. 22:08:27(UTC)

Kit Carson wrote:

Bese li nam obecana javna debata oko odabira Top epizoda, jel tako bese? Kad mozemo ocekivati otvaranje doticnoga topica?
Dado R.
#1212 Posted : 20. lipnja 2012. 1:36:03(UTC)

Pa u tom topicu gdje smo mi obecali javnu debatu o top epizodama, tu mozes da nastavis s tom temom...BigGrin
dcopic
#1213 Posted : 20. lipnja 2012. 7:10:28(UTC)

Man
Kit Carson wrote:
profesor-inz wrote:

Sredstva od Texa u boji verovatno niste, izdanje je nesvrsishodno i bez neke budućnosti, a i vrlo skupo - ugasiti ga !Cursing

Devil Devil Devil Cowboy2 Cowboy2 Cowboy2 Baseball Baseball Baseball

Toooooo!Cool
kasper
#1214 Posted : 20. lipnja 2012. 10:17:58(UTC)

Dado R. wrote:
Pa u tom topicu gdje smo mi obecali javnu debatu o top epizodama, tu mozes da nastavis s tom temom...BigGrin

A pusti ti to, narod ima da vidi da se nesto razglaba na staroj temi, ima da veli sebi da je tu neko mlati vec izmlacenu slamu i nista. Lepo novi topic, sa jasnim nazivom da svima bude jasno.
Ste Doku obezbedili Veliku intrigu? LOL
budo
#1215 Posted : 21. lipnja 2012. 14:21:13(UTC)

Man
Di je Martin?

Martineee....
profesor-inz
#1216 Posted : 22. lipnja 2012. 18:06:52(UTC)

Drool Postao sam kupac još jednog vašeg izdanja ! Malo pre sam dobio prve dve knjige Priče iz Baze Drugdje,
i zaista mi deluje privlačno i zanimljivo. Uzeću sada i ostale knjige.

Pitanje kada možemo da očekujemo knjigu broj 8 ?

A odmah i drugo pitanje kada možemo da očekujemo knjigu broj 9 ?

Izdajete dve godišnje, zar ne ?

Ta knjiga 9 Grof Drakula mi je odavno delovala interesantno, nadam se da je dobra.
Kit Carson
#1217 Posted : 22. lipnja 2012. 19:24:05(UTC)

Man
Profo, ukus ti ide uzlaznom putanjom.Smile A i pitanja su ti na mestu.Smile

Broj 8 valjda treba ubrzo. Ali pored MMGIG, PIBD su i po mom misljenju najbolja izdanja MM.Smile
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
profesor-inz
#1218 Posted : 22. lipnja 2012. 21:10:19(UTC)

Blushing
Kit Carson wrote:
Profo, ukus ti ide uzlaznom putanjom.Smile A i pitanja su ti na mestu.Smile

Broj 8 valjda treba ubrzo. Ali pored MMGIG, PIBD su i po mom misljenju najbolja izdanja MM.Smile

BigGrin
Danas sam prvi put prelistao ova prva dva broja PIBD, deluje zanimljivo.
Uzimam ga baš zato jer nema Marti Misterije u njemu i zato što su priče smeštene u prethodne vekove.
Ne volim toliko Martija, a giganti me ne interesuju.

Čekam broj 9 Grofa Drakulu, deluje zanimljivo !

Kada će Magični, kraj meseca samo što nije ???
profesor-inz
#1219 Posted : 23. lipnja 2012. 16:09:05(UTC)

Blink
kasper wrote:
Kit Carson wrote:

Bese li nam obecana javna debata oko odabira Top epizoda, jel tako bese? Kad mozemo ocekivati otvaranje doticnoga topica?

Evo Kaspere otvorio sam javnu debatu u posebnom topiku, jer i sam pravim izbor epizoda koje ću sebi ostaviti, ne mogu da zadržim sve jer su apetiti za stripovima itekako porasli...
profesor-inz
#1220 Posted : 24. lipnja 2012. 20:41:49(UTC)

BigGrin Da preformulišemo pitanje: Dade da li će biti najava u poslednjoj nedelji ovog meseca ?
Users browsing this topic
Guest (29)
79 Pages«<5960616263>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.