Šta reć, kakvu posluku porati, osim - SVAKA ČAST, DEČKI!
Mislim da se definitivno mogu vratiti doma visoko uzdignuta čela, jer su stvarno pošteno odradili sve tri utakmice. Trčali su, borili se, tukli kad je zatrebalo, hvala bogu smanjili količinu priče sa sucima i nepotrebno valjanje po terenu.
Tekma sa Španjolcima? Što se mene tiče, taktički savršeno odigrana obrana. Sve što su Španjolci pucali po našem golu bilo je iz nekih poluprilika tako da je
Stipe branio bez previše muke;
Schifo maestralan;
Ćorluka odličan kao nekad;
Vida pokazuje da će jednog dana svakako biti klasa što god mnogi pričali o njemu, u svakom slučaju ''mozak s jajima'';
Strinić spada među iznenađenja prvenstva;
Srna bolji na beku nego u vezi;
Rakitić pokazuje da mu je mjesto isključivo na zadnjem veznom budući da rijetkom lakoćom oduzima lopte bez faula, ali mora se više ubacivati u napad;
Ogi je odradio svoj dio posla kao i u svim utakmicama; za
Luku ćemo uvijek reći da može bolje jer znamo da može, ali ni u kom slučaju nije podbacio;
Mandžo je istrčao svoju porciju, a za svaki slučaj i Olićevu budući da ovog nije bilo na prvenstvu;
Pranjić kao i Ogi odradio svoj dio posla u ovoj utakmici, pritiskao protivničku obranu i čak jednom stigao opaliti po golu. A
Slaven? Mislim da su njegov najveći uspjeh igrači koji su uspjeli primijeniti sve njegove zamisli na terenu. Nakon što je protiv Italije odjednom bezbolno promijenio sustav, u ovoj utakmici promijenio je čak tri (!!!), a da se nakon svake promjene igrači nisu morali tražiti nego su još ubacili u veću brzinu.
Sad nema smisla lamentirati o penalu na Mandži, poslije na Ćorluki ili o tome je li bio ofsajd ili nije.
Glavno je da se nismo osramotili. Ništa drugo nije važno. Što god tko rekao.
Nego, znate li da je ovo naš tek drugi poraz u zadnja tri europska prvenstva ne računajući penale protiv Turske?!?!
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer