Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
Dado A. wrote:vs wrote:Dado R. wrote:Drugim rijecima, tko je tu vise usporio, mi s objavljivanjem izdanja ili Vi s kupovinom? ala ovog grinteše, hahahahaha... samo trazi opravdanja za svoje usporavanje, pa ako ti se ne da radit, reci, nemoj muljat ovaj napaceni narod...hahahahahaha.. steta sta je prodaja slaba... ako te tjesi, ja san ažuran s kupovinom ... cekan da zavris evropsko pa da zajedno idemo u nove radne pobjede ... ako me pamcenje ne vara, idu mi MV, pa NN i DD... istina sta kaze jerry, NN je malo usporia, al jebiga, razumljivo, sigurno tiraz niste smanjili zbog dobre prodaje... ovo ostalo sta pratin ide zadovoljavajucim tempom, keep up the good work NN kasni zbog mene, a ne zbog tiraza, prodaje itd. Nadalje, pravi Nathanovci uvijek dotad mogu jos jednom baciti oko na narod Tipua s planeta Tipua, a ostali... Jebiga, strpite se jos malo. Valjda cu pronaci nesto vremena u danima koji slijede. ala kako san glup... pa argo mi još stoji na polici nepročitan, rješia san samo 20str. ... fala dado a., spasia si mi lito
|