Ono sto nikako ne zelim je da nastavite nekakve prepirke sa drugih foruma. Iskreno, uopce me ne zanimaju sve i da se radi o Libellusu,
nasim izdanjima ili meni osobno. Takve rasprave mogu se nastaviti na drugim forumima koji to dopustaju no ne i ovdje.
Ovdje se moze argumentirano pisati i o svim stripovima, i o svim ukusima, ali bez prepucavanja ili nekakvog vrijedjanja.
Medjusobna telorancija i razumjevanje kljuc za dobru komunikaciju. Nikome ne solim pamet, samo predlazem.
Jasko, sasvim je nebitno sto je tko tamo napisao o Libellusu u raspravi s profesorom-inzom, jer sam ja sam dozivio pljuvanja
po meni i Libellusu, slicna kao i na stripovi.com i jednostavno sam napustio forum kad mi je receno da nema sankcija za to.
I bilo mi je cudno kakvo zlodjelo je profesor-inz napravio pa je izbacen a neke druge se nije moglo ili smjelo izbaciti.
Samo to. Sve drugo je nebitno.
Ovo je libellusov forum ali to ne znaci da se ovdje o libellusu smije pisati samo hvalospjeve, naprotiv, smije se jednako pisati
i kritike ako piju vodu i ako su argumentirane i kritike nam samo mogu pomoci, stoga se nitko ne treba ustrucavati.
Svako djelo treba imati mjesto koje zasluzuje... vrlo zanimljiva tema, ali ako zelis da o njoj nastavimo, onda otvori drugi topic
da ne pisemo ovdje o tome... Ima mjesta na serveru i za druge topics...