ja, ka i Dok, bi bia najsritniji da su mogli ispast jedni i drugi, hahahahha... navija san za spanjolsku jer me oni svi zajedno manje zivciraju nego oni c.ronaldo, zaj mi je sta on nije falia penal...
veceras san za švaaaabee!
a sta se tice navijaca, neman nista protiv bakljade, samo mi idu na kurac debili sta bacaju baklje u teren ili upale dimnu zavjesu....
normalno da je lakrdija da se kaznjava HNS za bakljadu u ukrajini, po meni bi tribalo kaznit osiguranje, tj. organizatora... al oni opale kaznu po nekoj objektivnoj odgovornosti, to su pizdarije za dizanje love... jutros san cita da ce hns tuzit ove navijace sta su bacali baklje, samo me zanima kako ce in to dokazat
a jos je ispalo da je oni debil sta je na nasoj utakmici bacia baklju s vrha tribina pa zamalo pogodia prve redove neki rus.... ne mos na ovim natjecanjima precizno znat ko radi sranja, nije to ko na domacem derbiju pa znas na kojoj tribinu su koji navijaci....
al nasi su posebna krema, ako se ne potuku s protivnicima ili s pandurima, potuku se izmedju sebe, hahahahahahah
jedva cekan natjecanje, kad budemo na euru u skupini sa srbima, bosancima, albanijom, turcima ili izraelon ili englezima, hahahahah... skupina smrti, doslovno, hahahah....
utakmica je jucer bila predosadna, a cini mi se da je sudac malo naginja za spanjolce, (nisan cilu gleda, bia san u kaficu, pa san gleda priko oka) izgleda da uefa zeli na finale spanjolska-njemacka, hahahahahahah