1. Nathan ima ubjedljivo najvise edicija i najkompleksniji je za rad. A mi nastojimo jos pojacati ritam u odnosu na zadnje dvije godine,
samo treba proci malo vremena da sjedne sve na svoje mjesto...
2. Pala je naklada i nekim drugim izdanjima, i neka te ne zacudi ako padne jos nekima, ukoliko citatelji ne budu pratili te junake kao prethodnih godina.
Jasno nam je da ce u tom slucaju mnogi dosadasnji citatelji vjerojatno ostati bez svoga primjerka ali nije do nas, vec do citatelja.
No, sam broj prodanih primjeraka kao i brzina prodaje ne utjecu posve na ritam objavljivanja. Da jesu, mi bismo mozda vec nesto ugasili. A ne gasimo nista.
3. Nama dvojici svaki nas strip i junak su odlicni, i svi su nam 1. liga, doista, da nisu ne bismo ih radili.
No iz objektivnih razloga katkad se nekog junaka objavi vise a drugog manje. Puno je faktora koji utjecu na to.
4. Sad se Dado A. sigurno smije... Nista ti ne brini, mislio on i na Nathana, vise nego sto mozes zamisliti...
A sto se tice Texa i Carsona, ne sjecam se sto sam im obecao na Mafestu, ali se sjecam sto su oni mislili kupiti a nisu...
Tako da, sve da sam im nesto i obecao, oni nebi imali pojma, kad zaboravljaju i vaznije stvari...