Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<6364656667>»
Planovi
matex
#1281 Posted : 6. srpnja 2012. 18:34:37(UTC)
Rank: Ponekad navrati

kasper wrote:
Sta je ovo Tex Grande? Jel ide Patagonija prvo? Nadam se da ste preuzeli ediciju od Strip Agenta.
Sve samo da ne pocinjete ediciju od prvog broja po redosledu nadalje.

I mene ovo zanimaSmile
Dado R.
#1282 Posted : 6. srpnja 2012. 19:35:26(UTC)
Rank: Libellus

matex wrote:
kasper wrote:
Sta je ovo Tex Grande? Jel ide Patagonija prvo? Nadam se da ste preuzeli ediciju od Strip Agenta.

I mene ovo zanimaSmile

Pa Tex il Grande, u boji...Smile
Tex Willer
#1283 Posted : 6. srpnja 2012. 20:49:17(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado R. wrote:
matex wrote:
kasper wrote:

I mene ovo zanimaSmile

Pa Tex il Grande, u boji...Smile

I naravno od prvog broja, u inat kasperu koji bi da sjebe svaku hronologiju kod TexaCursing Cursing Cursing
Jebe mi se za SA, ionako je prevod bio nula sa onim simpa, faks, pakleni frajeru...Cursing Cursing Cursing
kasper
#1284 Posted : 6. srpnja 2012. 22:25:30(UTC)
Rank: Često prisutan

Tex Willer wrote:

I naravno od prvog broja, u inat kasperu koji bi da sjebe svaku hronologiju kod TexaCursing Cursing Cursing
Jebe mi se za SA, ionako je prevod bio nula sa onim simpa, faks, pakleni frajeru...Cursing Cursing Cursing

Sta, 20 i kusur godina jos da cekam Patagoniju Cursing
anto
#1285 Posted : 6. srpnja 2012. 23:09:51(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

Nema nista pod "nas", da se nisi zajeboBigGrin
Tex Il Grande i ono cega se sve zene plase - strijeLOL
I Spirou, kad Anto vidi ima da se usere od sreceLOL LOL LOL

Usraću se od sreće ako Spirou krene na ritam od 4 godišnje!
Tex Willer
#1286 Posted : 7. srpnja 2012. 1:56:59(UTC)

Man
kasper wrote:
Tex Willer wrote:

Mlad si ti, zivot je pred tobomFlapper Flapper Flapper
A kolko vise da cekamo prvi gigant? Bernard ce da ga izbaci na mojegdan, rece meni i Mladenu na MafestuLOL
Tex Willer
#1287 Posted : 7. srpnja 2012. 1:57:39(UTC)

Man
anto wrote:

Usraću se od sreće ako Spirou krene na ritam od 4 godišnje!

Posteno i ja, nego mi merak da te zajebavamBigGrin
kasper
#1288 Posted : 7. srpnja 2012. 10:42:57(UTC)

Tex Willer wrote:

A kolko vise da cekamo prvi gigant? Bernard ce da ga izbaci na mojegdan, rece meni i Mladenu na MafestuLOL

Ukorici onaj ZS dvobroj ako ti se toliko zuri.
No, da se nadjemo na sredini, jedan stari, jedan novi. To je posteno. Uzimam da SA vise nece objavljivati Gigante....
matex
#1289 Posted : 7. srpnja 2012. 12:43:49(UTC)

kasper wrote:
Tex Willer wrote:

Ukorici onaj ZS dvobroj ako ti se toliko zuri.
No, da se nadjemo na sredini, jedan stari, jedan novi. To je posteno. Uzimam da SA vise nece objavljivati Gigante....

Dobra ideja(stari-novi),vjerujem da bi novi planuli za čas,i ne bih imao protiv da pola tiraža bude crno bijeliBigGrin
kasper
#1290 Posted : 7. srpnja 2012. 13:00:36(UTC)

matex wrote:

Dobra ideja(stari-novi),vjerujem da bi novi planuli za čas,i ne bih imao protiv da pola tiraža bude crno bijeliBigGrin

Eto, sad samo Dade da implementiraju ovo i mi svi srecni.
kasper
#1291 Posted : 7. srpnja 2012. 13:40:08(UTC)

Ocekujem da vidjenije Tex glave budu saglasni sa ovim gore iznetim (Tex, Kit & Co). I svi da zivimo srecno dok je LL.
Inace odo u opoziciju (ne mislim na DW forum i slicno) LOL
profesor-inz
#1292 Posted : 7. srpnja 2012. 13:53:17(UTC)

Confused
kasper wrote:
Tex Willer wrote:

Confused

Ti bi na preskoke aaaa. Nove stripove hoćeš umesto reprinta ?
Da te čuje onaj ludak Bernard iz Ludensa koji kasni već pet Maxija od Zagora i izdaje jedan godišnje dok Italijani izdaju dva,
a forsira već 3 reprint Moj prijatelj Džimi Gitara !Confused Cursing

Da li smo mi ludi ili takvi izdavači ???
kasper
#1293 Posted : 7. srpnja 2012. 14:01:18(UTC)

profesor-inz wrote:

Da te čuje onaj ludak Bernard iz Ludensa koji kasni već pet Maxija od Zagora i izdaje jedan godišnje dok Italijani izdaju dva,

Ah, kad se setim koliko sam voleo tog coveka negde 2002.
Inace jedva cekam novi Maxi, naravno. Al, jebiga, cekacemo oktobar za ovo, da DW uveze.
kasper
#1294 Posted : 7. srpnja 2012. 14:23:10(UTC)

Da prozborim koju i o neBoneli LL izdanjima. Do sada se nisam slagao sa istima, al sada cu pazariti zasigurno Long John Silvera i Servitude.
A ovo za Rimljane, ne volim Marinijeve stripove. Do sada je to uglavnom bilo po recepturi OK crtez i ubitacno los scenario, pa sam se odvikao od doticnoga Marinija. Al koliko vidim, Balkan je opsednut njime.
Dado R.
#1295 Posted : 7. srpnja 2012. 14:46:18(UTC)

A da netko otvori topic o ukusima i o tome sto je dobro i lose. Stvarno bih rado razmijenio misljenja o pojedinim naslovima i serijalima.
profesor-inz
#1296 Posted : 7. srpnja 2012. 15:23:13(UTC)

Confused
kasper wrote:
profesor-inz wrote:

Ah, kad se setim koliko sam voleo tog coveka negde 2002.
Inace jedva cekam novi Maxi, naravno. Al, jebiga, cekacemo oktobar za ovo, da DW uveze.

Voleo sam i ja tu izdavačku kuću i njega, Zagor extra me je vratio stripovima i to mi je i sada jako drago izdanje.
Ali njegova izdavačka politika je za dobro razmatranje da ne kažem posmatranje.Cursing
Nathan
#1297 Posted : 8. srpnja 2012. 12:27:54(UTC)

Man
Jerry Krause wrote:
profesor-inz wrote:
Cursing Prođe lipanj ili ti jun, Nathana nema ?

U pravu si...Confused

Izgleda da nam je Nathan ozbiljno zapeo u nekom stroju... Sad
Ove godine su istina izašli po jedan regularac, specijalac i asteroidac (opaska: NN3 je izdanje za 2011. godinu, a tako i piše na sajtu uostalom Smile ), ali to je sve do srpnja?? Huh
Znamo da mu je naklada skresana i da se neki stripovi puno više isplate, ali... ali... Confused

I sad se pitam(o), budući da znamo da je jesen "rezervirana" za ne-Bonellijevce, hoće li biti uopće više od eventualno još 3 Nathana u drugoj polovici godine?

Udijelite neku dobru riječ! Unsure
Dado R.
#1298 Posted : 8. srpnja 2012. 12:48:56(UTC)

Ne brini se ti za Nathana, sve ce doci na svoje mjesto...Smile
Jerry Krause
#1299 Posted : 8. srpnja 2012. 15:45:19(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Ne brini se ti za Nathana, sve ce doci na svoje mjesto...Smile

Riječi ti se pozlatile. Ali sigurno shvaćaš i nas Nathanovce što smo zabrinuti. Jer postoji nekoliko razloga za skepticizam:

1. stvar: Kad gledamo zadnjih 2-3 godine broj Nathanovih izdanja je u padu kad gledamo godišnji ritam. Nije sad to drastični pad, ali eto.

2. stvar: Pala naklada na 300 primjeraka. Ta odluka je sigurno razumljiva s obzirom na manji broj prodanih novih zdanja.

3. stvar: Zagor, Dylan pa i Tex su u velikom naletu, Nathan tu ne spada u 1. ligu.

4. stvar: Nathan nema jak lobi (tu su Teksisti najjačiFlapper ). Naš najmoćniji čovjek Dado A. je tko zna u kojim obavezama, tako da Tex i Carson mogu sprovoditi svoje planove u djelu. Tko zna šta im je sve Dado R. obećao na Mafestu nakon nekoliko piva.BigGrin
Dado R.
#1300 Posted : 8. srpnja 2012. 16:56:51(UTC)

1. Nathan ima ubjedljivo najvise edicija i najkompleksniji je za rad. A mi nastojimo jos pojacati ritam u odnosu na zadnje dvije godine,
samo treba proci malo vremena da sjedne sve na svoje mjesto...

2. Pala je naklada i nekim drugim izdanjima, i neka te ne zacudi ako padne jos nekima, ukoliko citatelji ne budu pratili te junake kao prethodnih godina.
Jasno nam je da ce u tom slucaju mnogi dosadasnji citatelji vjerojatno ostati bez svoga primjerka ali nije do nas, vec do citatelja.
No, sam broj prodanih primjeraka kao i brzina prodaje ne utjecu posve na ritam objavljivanja. Da jesu, mi bismo mozda vec nesto ugasili. A ne gasimo nista.

3. Nama dvojici svaki nas strip i junak su odlicni, i svi su nam 1. liga, doista, da nisu ne bismo ih radili.
No iz objektivnih razloga katkad se nekog junaka objavi vise a drugog manje. Puno je faktora koji utjecu na to.

4. Sad se Dado A. sigurno smije... Nista ti ne brini, mislio on i na Nathana, vise nego sto mozes zamisliti...Smile
A sto se tice Texa i Carsona, ne sjecam se sto sam im obecao na Mafestu, ali se sjecam sto su oni mislili kupiti a nisu...LOL LOL LOL
Tako da, sve da sam im nesto i obecao, oni nebi imali pojma, kad zaboravljaju i vaznije stvari...BigGrin
Users browsing this topic
Guest (4)
79 Pages«<6364656667>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.