Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 18 Location: leskovac
|
kasper wrote:Sto se crtaca u LL izdanju tice, Galep je u Mefistovom sinu i El Muertu odrzao lekciju svima. On je tata, svi ostali su deca i tako ce zanavek biti, tu nema price. Razocarenje najvece mi je Ticci, navikao sam na epske price sa odlicnim crtezom. Price koje je radio su uglavnom bile kratke a lose, crtez daleko slabiji od Karavana nade, Osvete Zutog gavrana kao i od kasniji epizoda koje smo citali u ZS900-1000, SD i Ludensu. Nesto je popravio situaciju posle Junaka djavoljeg prolaza, al uglavnom ispod ocekivanja. Izenadjenje Letteri u Kineskoj cetvrti, jedina epizoda sa Kinezima u Texa koja mi je odlicna (opet sve druge su mi sranje). Letteri mi nije omiljen, u kasnijim epizodama mi je uglavnom ocajan, al ovo mu je izgleda zivotno delo. Sjajna prica, jedna od poslednih velikih iz pera matorog Bonellija. Fusco u LL briljira, ovde je mnogo bolji nego sto ce biti kasnije. Jedan od najbolje nacrtanih Texeva su mi Kanadski pobunjenici. Nikolo standardan, za prolaznu ocenu. CVilla je standardno odlican. Civitelli u LL ima po meni najbolji rad u Texu. slazem se s kasperom! obrni,okreni,slozi,oblozi,al galepini je zakon!prava retro dusa tex willera!majstor!
|