Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<6465666768>»
Planovi
profesor-inz
#1301 Posted : 8. srpnja 2012. 20:43:23(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Cursing Vidim ja da će i ovi orlovi iz Rima da izađu po peti put pre Magičnog Vetra.
Tex Willer
#1302 Posted : 8. srpnja 2012. 22:49:37(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado R. wrote:

A sto se tice Texa i Carsona, ne sjecam se sto sam im obecao na Mafestu, ali se sjecam sto su oni mislili kupiti a nisu...LOL LOL LOL
Tako da, sve da sam im nesto i obecao, oni nebi imali pojma, kad zaboravljaju i vaznije stvari...BigGrin

Krece sutra osmica put Nisha, tako da neces vise imati za sta da nas zajebavasFlapper
Tex ove godine sporo, nadam se brzem ritmu do kraja godine, sve ispod 7 knjiga godisnje s novim epizodama i 7 sa neobjavljenim je malo.

Sto se tice Nathanovaca, psujte samo Carsona, meni je Nathan odmah iza Texa i Nicka, daleko ispred Zagora ili DylanaCool
I morao bi da ide bar 5 knjiga godisnje (nove) + reprint bar 2 knjigeSmile
Dado R.
#1303 Posted : 8. srpnja 2012. 23:02:43(UTC)
Rank: Libellus

Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

A sto se tice Texa i Carsona, ne sjecam se sto sam im obecao na Mafestu, ali se sjecam sto su oni mislili kupiti a nisu...LOL LOL LOL
Tako da, sve da sam im nesto i obecao, oni nebi imali pojma, kad zaboravljaju i vaznije stvari...BigGrin

Krece sutra osmica put Nisha, tako da neces vise imati za sta da nas zajebavasFlapper

Ta sramota ne moze da se spere ni da kupis cijelu nakladu i reprint koji se nikad nece raditi.BigGrin BigGrin
Ali nije da ne razumijem, svakome se moze omaknuti...LOL LOL LOL

Tex Willer
#1304 Posted : 8. srpnja 2012. 23:17:45(UTC)

Man
Dado R. wrote:

Ta sramota ne moze da se spere ni da kupis cijelu nakladu i reprint koji se nikad nece raditi.BigGrin BigGrin
Ali nije da ne razumijem, svakome se moze omaknuti...LOL LOL LOL

Ova uvreda moze da se spere samo ako budes doneo par Lindesmana s visnjom kad dolazite za NishTownBreMad
Sto mi nedostaje ona pivnica PivacDrool Love Drool
vs
#1305 Posted : 11. srpnja 2012. 16:33:27(UTC)

Dado R. wrote:

Okvirno je puno toga u planu za ovu godinu. No ne mogu nista preciznije navesti, barem ne jos.
No jedno je sigurno, sve navedene knjige bit ce objavljene najkasnije do 31.8.2014. Dakle u naredne dvije godine.
Osim Bonelli izdanja, hrpa je albuma tu, ovako odokativno vise od 40 albuma...

jel morate izbacit u ovom roku jer su takvi uvjeti natjecaja ili je to vas plan?
to bi znacilo desetak tex giganata godisnje... cudi me da jos niko nije pocea svrsavat na ovo
Dado R.
#1306 Posted : 11. srpnja 2012. 16:59:09(UTC)

Pa nije rijec o Tex gigantima, vec o jednom Tex gigantu, Tex il Grande...
A kao sto sam napisao, osim Bonelli izdanja tu je jos lijepa hrpa albuma, 10 Spiroua, 11 Ridjobradih, 5 IRS integrala, 2 Skorpionova integrala, plus tih nekoliko novih izdanja.
To je uvjet natjecaja, a i nas plan ujedno...
vs
#1307 Posted : 11. srpnja 2012. 17:15:24(UTC)

a je, samo jedan gigant, jedan ka nijedan, hahahahhaha...

ovi nabrojani francuzi mi nisu po gustu... za ove nove jos moran vidit preview...
shanghai devila i striu kupujen 100%...

znaci daju vremensko razdoblje u kojen morate izbacit albume (nema zajebancije s MerkeliconBigGrin)... aj super, dogodine se prijavite i za NNLOL
Dado R.
#1308 Posted : 11. srpnja 2012. 20:08:45(UTC)

vs wrote:

ovi nabrojani francuzi mi nisu po gustu... za ove nove jos moran vidit preview...

znaci daju vremensko razdoblje u kojen morate izbacit albume (nema zajebancije s MerkeliconBigGrin)... aj super, dogodine se prijavite i za NNLOL

Moze, prijavit cemo Asteroid Argo...Flapper Smile
vs
#1309 Posted : 11. srpnja 2012. 23:57:04(UTC)

pa sta mene zajebajes??... ti si ga izdaLOL
Dado R.
#1310 Posted : 12. srpnja 2012. 1:54:59(UTC)

Naravno, jer vrijedi. I bitan je za prave Nathanovce.ThumpUp
Ti si se zalio da ti ne valja pa ti samo spominjem da ne bi imao koristi od te nase prijave na natjecaj.BigGrin
vs
#1311 Posted : 12. srpnja 2012. 8:04:19(UTC)

Dado R. wrote:
Ti si se zalio da ti ne valja pa ti samo spominjem da ne bi imao koristi od te nase prijave na natjecaj.BigGrin

kužin ja zašto mene zajebaješ u vezi arga, nego ja tebe malo podjebajen, hahahahah
i nemoj mi sad lipit te floskule o pravim nathanovcima, pravi nathanovci se srame argaFlapper
ono nema veze s mozgom kamoli s nathanomLOL

a čuješ, kad već brineš o pravim nathanovcima, lipo ubrzaj NN da stignete izbacit i ostala 2 asteroida argo šta prije, pa da uživaju, LOL LOL LOL
Dado A.
#1312 Posted : 12. srpnja 2012. 9:21:46(UTC)

vs wrote:
Dado R. wrote:

kužin ja zašto mene zajebaješ u vezi arga, nego ja tebe malo podjebajen, hahahahah
i nemoj mi sad lipit te floskule o pravim nathanovcima, pravi nathanovci se srame argaFlapper

a čuješ, kad već brineš o pravim nathanovcima, lipo ubrzaj NN da stignete izbacit i ostala 2 asteroida argo šta prije, pa da uživaju, LOL LOL LOL

Pravi Nathanovci se ne srame Arga. Pravi Nathanovci mogu komentirati da je ovakav ili onakav, ali pravi Nathanovci ga se ne srame. Ja se ne sramim zbog toga sto su U2 izbacili Zooropu, ma kakva mi ona bila... Dakle...Cool
Dado A.
#1313 Posted : 12. srpnja 2012. 9:22:55(UTC)

vs wrote:

Samo jedan na natjecaju, da, no nije samo jedan u izdavackom planu.Cool Naravno, izbacit cemo ih sve.Cool
Dado R.
#1314 Posted : 12. srpnja 2012. 9:31:48(UTC)

vs wrote:

Ne znam kako si ti uopce dosao do Nathana i kako ti uopce mozes imati neke povezice s njim...Smile
A vjerojatno ga citas samo zasto da bi mogao komentirati i davati ocjene, ono kao i filmovima...Flapper Flapper BigGrin
Jerry Krause
#1315 Posted : 12. srpnja 2012. 9:38:25(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado A. wrote:

Pravi Nathanovci se ne srame Arga.

Tako je, pravi Nathanovci se ne srame Arga. I on ima neku svoju umjetničku ti-pu vrijednost.BigGrin
Samo pravi Nathanovci žale i za onim dobrim starim vremenima kad je Nathan češće izlazio.Glare
Dado A.
#1316 Posted : 12. srpnja 2012. 9:48:02(UTC)

Auuuuuuuuuu kakvih se sve komentara ovdje moze procitati...ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

Ajde, sreca da ljeti nisam toliko tu inace bih svasta napisao...Cool

Nego, ovo me podsjeca na ono kad su brojni dusebriznici (ovom prilikom ih sve puno i od srca pozdravljam i zelim im sto bolju erekciju, koitus, orgazmicno djelovanje (i to ne sporadicno nego kontinuirano) itd...), usred uzasnih privatnih problema kroz koje smo prolazili, poceli siriti price kako propadamo, kako smo gotovi, kako necemo vise nista izdati bla bla bla... Uglavnom, jebiga, na njihovu zalost (zao nam je, zbilja) mi i dalje idemo na isti nacin dalje i tako ce biti dok nas bude... Neke stvari mogu s nase strane izaci sporije od planiranoga, no razlog tome su jedino ekstremne obaveze koje imamo na ledjima, a koje nemaju nikakve veze s izdavastvom (posao (pardon, poslovi), obitelj, sport itd.). Ljudi koji nas poznaju znaju o cemu pricam, a oni koji nas ne poznaju - jebiga - dodjite i upoznajte nas. Pice dobrodoslice ide na nas.Cool Pardon, ne pice, nego pica (mnozina).

Dakle, za sve one koji se pitaju zbog cega jos nema MV-a vani odgovor je jednostavan - krivi smo ja i Queirolo - a sto se ostaloga tice, uz ta 4 MV-a vani ce ici i NN4, NN44 i PIBD 8.

Cujem li to pitanje “kada”? Hm, trebamo li uopce odgovarati na to pitanje?Smile Mozda to bude brze nego sto ocekujete, a mozda i sporije... Ovisi kakva su vam ocekivanja...Smile

I da, za kraj, brzina izdavanja npr. NN-a je u korelaciji s cinjenicom sto on sad ide u 300 primjeraka isto onoliko koliko odlazak Zeljka Rohatinskog s mjesta guvernera HNB-a ima veze s 8. danom bazicnih priprema Rudara iz Kaknja.Cool Dakle, ako nesto kasni onda to kasni samo zbog toga sto se (jos) nismo uspjeli klonirati, te sto (jos) nismo dobili username i password za “Vrijeme Nula”.Cool

No radimo na tome, vjerujte (mislim na username i password, ofkors).Cool
vs
#1317 Posted : 12. srpnja 2012. 11:56:20(UTC)

Dado A. wrote:
vs wrote:
Dado R. wrote:

Pravi Nathanovci se ne srame Arga. Pravi Nathanovci mogu komentirati da je ovakav ili onakav, ali pravi Nathanovci ga se ne srame. Ja se ne sramim zbog toga sto su U2 izbacili Zooropu, ma kakva mi ona bila... Dakle...Cool

pa i ja san fan u2-a, zooropa mi je drag album i uopće ga se ne sramin, dapače, jedan mi je od boljih... stay, lemon, numb, dirty day, o čemu pričamo, zašto bi se toga iko sramia, i još znaš da su ga snimili tijekom zoo tv turneje... al zato mi je bezveze sve nakon all that you can't leave behindFlapper

al argo je trash i nema veze s nathanom, hahahahaah
vs
#1318 Posted : 12. srpnja 2012. 11:58:58(UTC)

Jerry Krause wrote:
Dado A. wrote:

Pravi Nathanovci se ne srame Arga.

Tako je, pravi Nathanovci se ne srame Arga. I on ima neku svoju umjetničku ti-pu vrijednost.BigGrin
Samo pravi Nathanovci žale i za onim dobrim starim vremenima kad je Nathan češće izlazio.Glare

ajde jerry nemoj sad i ti pričat da ti argo valja (tj. da ga se ne sramiš)... iz koje si ga pročita??LOL

sigurno ćeš prijatelju pričat o nathanu i spomenit arga... možda jedino da si ga uspia pročitat do krajaLOL
vs
#1319 Posted : 12. srpnja 2012. 12:09:33(UTC)

Dado A. wrote:
Auuuuuuuuuu kakvih se sve komentara ovdje moze procitati...ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

Ajde, sreca da ljeti nisam toliko tu inace bih svasta napisao...Cool

Nego, ovo me podsjeca na ono kad su brojni dusebriznici (ovom prilikom ih sve puno i od srca pozdravljam i zelim im sto bolju erekciju, koitus, orgazmicno djelovanje (i to ne sporadicno nego kontinuirano) itd...), usred uzasnih privatnih problema kroz koje smo prolazili, poceli siriti price kako propadamo, kako smo gotovi, kako necemo vise nista izdati bla bla bla... Uglavnom, jebiga, na njihovu zalost (zao nam je, zbilja) mi i dalje idemo na isti nacin dalje i tako ce biti dok nas bude... Neke stvari mogu s nase strane izaci sporije od planiranoga, no razlog tome su jedino ekstremne obaveze koje imamo na ledjima, a koje nemaju nikakve veze s izdavastvom (posao (pardon, poslovi), obitelj, sport itd.). Ljudi koji nas poznaju znaju o cemu pricam, a oni koji nas ne poznaju - jebiga - dodjite i upoznajte nas. Pice dobrodoslice ide na nas.Cool Pardon, ne pice, nego pica (mnozina).

Dakle, za sve one koji se pitaju zbog cega jos nema MV-a vani odgovor je jednostavan - krivi smo ja i Queirolo - a sto se ostaloga tice, uz ta 4 MV-a vani ce ici i NN4, NN44 i PIBD 8.

Cujem li to pitanje “kada”? Hm, trebamo li uopce odgovarati na to pitanje?Smile Mozda to bude brze nego sto ocekujete, a mozda i sporije... Ovisi kakva su vam ocekivanja...Smile

I da, za kraj, brzina izdavanja npr. NN-a je u korelaciji s cinjenicom sto on sad ide u 300 primjeraka isto onoliko koliko odlazak Zeljka Rohatinskog s mjesta guvernera HNB-a ima veze s 8. danom bazicnih priprema Rudara iz Kaknja.Cool Dakle, ako nesto kasni onda to kasni samo zbog toga sto se (jos) nismo uspjeli klonirati, te sto (jos) nismo dobili username i password za “Vrijeme Nula”.Cool

No radimo na tome, vjerujte (mislim na username i password, ofkors).Cool

što reče onaj paul hewson, don't let the bastards grind you downWink
ima debila na forumu šta seru maliciozne pizdarije, al većinon vas ljudi stišću da ubrzate iz nestrpljivosti, a pogotovo kad malo "zaglave" njihovi omiljeni serijali... tipa argo itd.BigGrin
stvarno ima ekipe šta dolsovno popizdi kad ne "ispoštujete" neke najvaljene datume... jebiga, nek počnu navijat za hajduka, posli ih ni smak svita neće previše diratLOL LOL LOL

i baš mi je napeto vidit taj MV dodatak... makar na božić.. nadan se da datum nisan prerano prozvaBigGrin
Nathan
#1320 Posted : 12. srpnja 2012. 12:18:44(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado A. wrote:

uz ta 4 MV-a vani ce ici i NN4, NN44 i PIBD 8.

Carski post, od kojeg sam zapamtio samo ovo! BigGrin BigGrin
Woah, 2 Nathana odjednom! Velika magija braćo! LOL ThumpUp ThumpUp

A što se Arga tiče, to se mora imati u kolekciji svakako, no od sljedećih brojeva svakako očekujem ipak nešto više. Koncept ideje Arga je ipak predobar da bi završio kako je i započeo... Wink
Users browsing this topic
Guest (16)
79 Pages«<6465666768>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.