Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<6566676869>»
Planovi
dr. westax
#1321 Posted : 12. srpnja 2012. 12:42:56(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
vs wrote:
većinon vas ljudi stišću da ubrzate iz nestrpljivosti, a pogotovo kad malo "zaglave" njihovi omiljeni serijali... tipa argo itd.BigGrin
stvarno ima ekipe šta dolsovno popizdi kad ne "ispoštujete" neke najvaljene datume...

Stišću ih par "entuzijasta" koji kupe par knjiga godišnje njihovog omiljenog junaka i žuri im se dobiti iduće epizode.
Uzimaj brate sve redom pa da vidimo hoćeš li onda vršiti pritisak Smile
anto
#1322 Posted : 12. srpnja 2012. 13:00:37(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado R. wrote:
Pa nije rijec o Tex gigantima, vec o jednom Tex gigantu, Tex il Grande...
A kao sto sam napisao, osim Bonelli izdanja tu je jos lijepa hrpa albuma, 10 Spiroua, 11 Ridjobradih, 5 IRS integrala, 2 Skorpionova integrala, plus tih nekoliko novih izdanja.
To je uvjet natjecaja, a i nas plan ujedno...

Dade, naklon do poda na ovom planu.Što se mene tiče, a nadam se i ostalih zaljubljenika u BD strip ovo je više nego dovoljno sa vaše strane.

vs
#1323 Posted : 12. srpnja 2012. 13:01:42(UTC)
Rank: Ovisnik

dr. westax wrote:
vs wrote:
većinon vas ljudi stišću da ubrzate iz nestrpljivosti, a pogotovo kad malo "zaglave" njihovi omiljeni serijali... tipa argo itd.BigGrin
stvarno ima ekipe šta dolsovno popizdi kad ne "ispoštujete" neke najvaljene datume...

Stišću ih par "entuzijasta" koji kupe par knjiga godišnje njihovog omiljenog junaka i žuri im se dobiti iduće epizode.

ima i tu istine... al jebiga, svak pazi na svoju guzuBigGrin
ja skupljan prilican broj njihovih izdanja pa opet znan prismrdit s kojin poston tipa: kad ce vise i ajmo najaveBigGrin nije da cu umrit ako nesto izadje u 9. umisto 4. mj., al triba ih malo tlacit, da se ne opuste previse, hahahahahahahah
Jerry Krause
#1324 Posted : 12. srpnja 2012. 13:01:55(UTC)

Man
vs wrote:
Jerry Krause wrote:
Dado A. wrote:

Pravi Nathanovci se ne srame Arga.

Tako je, pravi Nathanovci se ne srame Arga. I on ima neku svoju umjetničku ti-pu vrijednost.BigGrin
Samo pravi Nathanovci žale i za onim dobrim starim vremenima kad je Nathan češće izlazio.Glare

ajde jerry nemoj sad i ti pričat da ti argo valja (tj. da ga se ne sramiš)... iz koje si ga pročita??LOL

sigurno ćeš prijatelju pričat o nathanu i spomenit arga... možda jedino da si ga uspia pročitat do krajaLOL

Ma samo ti pričaj, argo jedinica je već sad postao kultni strip. Zar je više uopće bitno koliko je loš?BigGrin
vs
#1325 Posted : 12. srpnja 2012. 13:04:08(UTC)

Jerry Krause wrote:
vs wrote:
Jerry Krause wrote:
Dado A. wrote:

Pravi Nathanovci se ne srame Arga.

Tako je, pravi Nathanovci se ne srame Arga. I on ima neku svoju umjetničku ti-pu vrijednost.BigGrin
Samo pravi Nathanovci žale i za onim dobrim starim vremenima kad je Nathan češće izlazio.Glare

ajde jerry nemoj sad i ti pričat da ti argo valja (tj. da ga se ne sramiš)... iz koje si ga pročita??LOL

sigurno ćeš prijatelju pričat o nathanu i spomenit arga... možda jedino da si ga uspia pročitat do krajaLOL

Ma samo ti pričaj, argo jedinica je već sad postao kultni strip. Zar je više uopće bitno koliko je loš?BigGrin

to si dobro reka, posta je kultni, hahahahahah

a jel slucajno pala naklada NN i usporen ritam kad je izasa i taj famozni argoConfused Confused LOL LOL LOL LOL
Jerry Krause
#1326 Posted : 12. srpnja 2012. 13:11:19(UTC)

Man
dr. westax wrote:
vs wrote:

Ja sam taj entuzijast, priznajem. Gutam sva Nathanova izdanja (pa čak i Arga, priznajemBigGrin ), za ove ostale jednostavno nemam vremena i živaca iako ih ima stvarno odličnih (tu ne računam Zagora Flapper ).

Isto tako, nema to veze ni s financijskim mogućnostima, jednostavno nemoguće je uz posao, malu djecu i obitelj pronaći još vremena za bar 5 edicija kojih bi još htio uzimati.

Ostao je Nathan, eto malo je usporio. Valjda će se oporaviti. Možda da Doka potplatimo da to brže prevede?Smile
vs
#1327 Posted : 12. srpnja 2012. 13:14:13(UTC)

Jerry Krause wrote:
dr. westax wrote:
vs wrote:

Ja sam taj entuzijast, priznajem. Gutam sva Nathanova izdanja (pa čak i Arga, priznajemBigGrin ), za ove ostale jednostavno nemam vremena i živaca iako ih ima stvarno odličnih (tu ne računam Zagora Flapper ).

Isto tako, nema to veze ni s financijskim mogućnostima, jednostavno nemoguće je uz posao, malu djecu i obitelj pronaći još vremena za bar 5 edicija kojih bi još htio uzimati.

Ostao je Nathan, eto malo je usporio. Valjda će se oporaviti. Možda da Doka potplatimo da to brže prevede?Smile

meni se cini da ovi ovdi rade punom parom...
bolje otvori tiskarnicu koja ce stancat samo NN, a u medjuvremenu ostala LL izdanjaLOL
Dado A.
#1328 Posted : 12. srpnja 2012. 14:17:59(UTC)
Rank: Libellus

vs wrote:
Dado A. wrote:
vs wrote:
Dado R. wrote:
Naravno, jer vrijedi. I bitan je za prave Nathanovce.ThumpUp
Ti si se zalio da ti ne valja pa ti samo spominjem da ne bi imao koristi od te nase prijave na natjecaj.BigGrin

kužin ja zašto mene zajebaješ u vezi arga, nego ja tebe malo podjebajen, hahahahah
i nemoj mi sad lipit te floskule o pravim nathanovcima, pravi nathanovci se srame argaFlapper
ono nema veze s mozgom kamoli s nathanomLOL

a čuješ, kad već brineš o pravim nathanovcima, lipo ubrzaj NN da stignete izbacit i ostala 2 asteroida argo šta prije, pa da uživaju, LOL LOL LOL

Pravi Nathanovci se ne srame Arga. Pravi Nathanovci mogu komentirati da je ovakav ili onakav, ali pravi Nathanovci ga se ne srame. Ja se ne sramim zbog toga sto su U2 izbacili Zooropu, ma kakva mi ona bila... Dakle...Cool

pa i ja san fan u2-a, zooropa mi je drag album i uopće ga se ne sramin, dapače, jedan mi je od boljih... stay, lemon, numb, dirty day, o čemu pričamo, zašto bi se toga iko sramia, i još znaš da su ga snimili tijekom zoo tv turneje... al zato mi je bezveze sve nakon all that you can't leave behindFlapper

al argo je trash i nema veze s nathanom, hahahahaah

Uhuhuhuhuhuhuhuuuu... Ej, nemoj me sad zagovarat s ovakvim stvarima jer ce sve jos vise kasnit!BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin Dakle, Zooropa je osmisljena sjajno kao koncept, no onda su zasrali s izvedbom.Cool Naime, ona nije snimljena tijekom ZOO TV turneje nego prije nastavka 1993., a osnovna zamisao bila je da izadje kao najava i poticaj za set koncerata planiranih za tu 1993. godinu (Europa + Down Under/Asia). Dakle, zasto kazem da je sjajno bila osmisljena? E pa, Zooropa je u osnovi zamisljena kao EP, a ne kao LP, no onda im je bilo zao izbaciti neke stvari pa su sve onda roknuli na CD i ispalo je shit! Prvo su zakasnili pa je CD umjesto u 5. mjesecu izasao u 7., a album je bio u konacnici ajme majko (pola albuma je dno dna)...

Uglavnom, da ne duljim (ipak treba MV sto prije poslati u stiskaru), da je Zooropa ostala EP kako je i bilo planirano, te da su na njoj objavljene npr. Stay, Lemon, Wanderer i Dirty Day mi bi sad pricali o briljantnom uratku koji bi u konacnici bio bolji i od njihova poznatog EP-a “Wide Awake in America”, no ovako...Cool

I nemoj misliti da ti ovo pise netko tko ima npr. sve albume U2, ili sve albume i sve singlove... Ovo ti pise tip koji ima i sve albume i sve singlove na svim formatima, i milijun knjiga, knjizica, memorabilija itd. i koji je proveo vise od 2/3 svog dosadasnjeg zivota uz njih sto preko CD-a, sto na koncertima... Nisam ti ja od onih kojima je do dolaska U2 u Zagreb vrh bio Nik Kershaw i Kaja Goo Goo...BigGrin BigGrin BigGrin

No okej, postujem svaciji ukus i to je ljepota subjektivnosti.Cool Ti npr. kazes da je Numb zakon, a ja kazem da je Numb dno dna grupe U2... Jebiga, prika, tako ti je to... Meni ne postoji vece od U2 i zbog toga sam naucio prihvatiti i grozote tipa Numb i Dady's gonna pay for your crashed car...Smile

Numb, Hajduk... Nije meni lako...BigGrin BigGrin BigGrin
Dado A.
#1329 Posted : 12. srpnja 2012. 14:21:04(UTC)

Jerry Krause wrote:
dr. westax wrote:
vs wrote:

Ti ocito ne citas moje postove.Cool Nije do Doka, do mene je.Cool Dok je sve preveo odavno, ali dok ne prodje kroz moje ruke triput ne moze vani.Cool
Jerry Krause
#1330 Posted : 12. srpnja 2012. 14:47:30(UTC)

Man
Ni ti mene nisi shvatio. Ja predlažem da Dok prevede unaprijed jedno 20-30 epizoda (recimo do orbitalnih ratova), a da ga mi forumaši za to stimuliramo (novcem, pivom, ženama... ne znam što čovjek najviše od ovog cijeni BigGrin ).

Onda ti nećeš imati izbora nego da ubrzaš Nathana.Drool Smile
Dado A.
#1331 Posted : 12. srpnja 2012. 15:19:43(UTC)

Jerry Krause wrote:
Ni ti mene nisi shvatio. Ja predlažem da Dok prevede unaprijed jedno 20-30 epizoda (recimo do orbitalnih ratova), a da ga mi forumaši za to stimuliramo (novcem, pivom, ženama... ne znam što čovjek najviše od ovog cijeni BigGrin ).

Ne, ipak ti mene nisi shvatio.Cool Dok je vec preveo toliko Nathana unaprijed.Cool
vs
#1332 Posted : 12. srpnja 2012. 15:36:29(UTC)

dado a.
beren ja da si ti u2 fanatik... aj dobro, numb ni meni ne bi bia na best off, vise san ga spomenia jer mi je spot komican.... istina, zooropa bi bia bolji da je EP...
eto, ja od njih ne volin prva tri albuma a znan ih napamet, kupova san audio kazete i cd-e, al nije mi to to...al recimo, volin pop album, hahahahahah... sad od njih poslusan samo joshua tree i achtung baby (moj omiljeni), ovo ostalo nisan poslusa sto godina... a ova dva zadnja albuma kopiraju sami sebe... bia san na njih 2005god. u poljskoj, taman kad je papa umra i ovo u zg... dobri su in koncerti, samo njih ne mos pratit po turneji, 70% stvari ponavljaju, al da je show, jestSmile
u2 mi je dugo bia najdrazi bend, zadnjih desetak god. je pearl jam... al u2 cu uvik volit, iako su mi sad cirkus (u smislu, nije vazna izvedba nego koliki je video zid i jel odrza misu za aung sun suu kyi)
profesor-inz
#1333 Posted : 12. srpnja 2012. 16:05:12(UTC)

Drool Da li će najavljeni Zagor i Dilan pre izaći nego oproštajna tura Magičnog Vetra ?

Vidim da je ne najavljujete još uvek mada me ona najviše interesuje !Flapper
Nathan
#1334 Posted : 12. srpnja 2012. 17:55:40(UTC)

Man
Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:

Ne, ipak ti mene nisi shvatio.Cool Dok je vec preveo toliko Nathana unaprijed.Cool

OhMyGod OhMyGod OhMyGod OhMyGod OhMyGod ??????
A igrate se sa Zagorom! 6 komada u manje od 2 mjeseca!!!Baseball Baseball
Pustite to, dosta im je to za sada, hoćemo Nathana!! BigGrin BigGrin BigGrin
Dok Lester
#1335 Posted : 12. srpnja 2012. 18:27:38(UTC)

Man
Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:

Morat ću se posipati pepelom i priznati da mi je profesor-inz već dao nemoralnu ponudu da prevodim samo Zagora, a sve ostalo zanemarim, tako da - uzalud vam trud svirači BigGrin BigGrin BigGrin
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Tex Willer
#1336 Posted : 12. srpnja 2012. 19:22:15(UTC)

Man
Dado A. wrote:
Pardon, ne pice, nego pica (mnozina).

Jbmlg, kod nas je pica jednina a pice su mnozinaLOL LOL LOL
Dado R.
#1337 Posted : 12. srpnja 2012. 20:17:17(UTC)

Dado A. wrote:
vs wrote:
pa i ja san fan u2-a,

Meni ne postoji vece od U2

Obozavam U2 (i zena mi voli oko te ure...BigGrin... tada obicno dolazi postar DHLaLOL ).

No sad ozbiljno, obozavam U2 ali sam kao ljubitelj nula naspram drugoga Dade.
Zahvaljujuci njemu bio sam na najboljem koncertu (ne toliko sam koncert koliko zbog osobnog dozivljaja),
kad mi je Bono otpjevao 2 jako drage pjesme, 2 metra udaljen od mene.
Blize moze samo da mi dodje doma i sidne kraj mene... ili u krilo...BigGrin

I kako sam ono rekao nakon koncerta... e da mi je jos ovo dozivit i s Matom Bulicem i to je to... LOL LOL LOL
Dado R.
#1338 Posted : 12. srpnja 2012. 20:46:37(UTC)

profesor-inz wrote:
Drool Da li će najavljeni Zagor i Dilan pre izaći nego oproštajna tura Magičnog Vetra ?

Vidim da je ne najavljujete još uvek mada me ona najviše interesuje !Flapper

Pa planirali smo izbaciti odavno, ali kad smo vidjeli koliko si ti navalio, onda smo odgodili za nekad poslije, da ti bude uzbudljivije...BigGrin BigGrin
Dado R.
#1339 Posted : 12. srpnja 2012. 20:52:18(UTC)

Dok Lester wrote:
Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:

Morat ću se posipati pepelom i priznati da mi je profesor-inz već dao nemoralnu ponudu da prevodim samo Zagora, a sve ostalo zanemarim, tako da - uzalud vam trud svirači BigGrin BigGrin BigGrin

A sto mislis zasto mi trazimo da ti prevedes dosta unaprijed? Lakse nam je tebe otkantati kad ti dobijes nemoralnu ponudu od profesora-inza.
Pa ti sad na miru prevodis Zagora za njega a mi imamo sto raditi godinu dana, a za toliko i ja naucim talijanski i nema zime.
Evo vec znam da su organizator i prevoditelj dvije razlicite recenice i u talijanskom...BigGrin BigGrin Flapper Flapper BigGrin BigGrin
Dado R.
#1340 Posted : 12. srpnja 2012. 20:53:22(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado A. wrote:
Pardon, ne pice, nego pica (mnozina).

Jbmlg, kod nas je pica jednina a pice su mnozinaLOL LOL LOL

Zar vi imate ista u jednini? Laugh BigGrin BigGrin
Users browsing this topic
Guest (8)
79 Pages«<6566676869>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.