vs wrote:Dado A. wrote:vs wrote:Dado R. wrote:Naravno, jer vrijedi. I bitan je za prave Nathanovce.
Ti si se zalio da ti ne valja pa ti samo spominjem da ne bi imao koristi od te nase prijave na natjecaj.
kužin ja zašto mene zajebaješ u vezi arga, nego ja tebe malo podjebajen, hahahahah
i nemoj mi sad lipit te floskule o pravim nathanovcima, pravi nathanovci se srame arga ono nema veze s mozgom kamoli s nathanom
a čuješ, kad već brineš o pravim nathanovcima, lipo ubrzaj NN da stignete izbacit i ostala 2 asteroida argo šta prije, pa da uživaju,
Pravi Nathanovci se ne srame Arga. Pravi Nathanovci mogu komentirati da je ovakav ili onakav, ali pravi Nathanovci ga se ne srame. Ja se ne sramim zbog toga sto su U2 izbacili Zooropu, ma kakva mi ona bila... Dakle...
pa i ja san fan u2-a, zooropa mi je drag album i uopće ga se ne sramin, dapače, jedan mi je od boljih... stay, lemon, numb, dirty day, o čemu pričamo, zašto bi se toga iko sramia, i još znaš da su ga snimili tijekom zoo tv turneje... al zato mi je bezveze sve nakon all that you can't leave behind
al argo je trash i nema veze s nathanom, hahahahaah
Uhuhuhuhuhuhuhuuuu... Ej, nemoj me sad zagovarat s ovakvim stvarima jer ce sve jos vise kasnit!
Dakle, Zooropa je osmisljena sjajno kao koncept, no onda su zasrali s izvedbom.
Naime, ona nije snimljena tijekom ZOO TV turneje nego
prije nastavka 1993., a osnovna zamisao bila je da izadje kao najava i poticaj za set koncerata planiranih za tu 1993. godinu (Europa + Down Under/Asia). Dakle, zasto kazem da je sjajno bila osmisljena? E pa, Zooropa je u osnovi zamisljena kao EP, a ne kao LP, no onda im je bilo zao izbaciti neke stvari pa su sve onda roknuli na CD i ispalo je shit! Prvo su zakasnili pa je CD umjesto u 5. mjesecu izasao u 7., a album je bio u konacnici ajme majko (pola albuma je dno dna)...
Uglavnom, da ne duljim (ipak treba MV sto prije poslati u stiskaru), da je Zooropa ostala EP kako je i bilo planirano, te da su na njoj objavljene npr. Stay, Lemon, Wanderer i Dirty Day mi bi sad pricali o briljantnom uratku koji bi u konacnici bio bolji i od njihova poznatog EP-a “Wide Awake in America”, no ovako...
I nemoj misliti da ti ovo pise netko tko ima npr. sve albume U2, ili sve albume i sve singlove... Ovo ti pise tip koji ima i sve albume i sve singlove na svim formatima, i milijun knjiga, knjizica, memorabilija itd. i koji je proveo vise od 2/3 svog dosadasnjeg zivota uz njih sto preko CD-a, sto na koncertima... Nisam ti ja od onih kojima je do dolaska U2 u Zagreb vrh bio Nik Kershaw i Kaja Goo Goo...
No okej, postujem svaciji ukus i to je ljepota subjektivnosti.
Ti npr. kazes da je Numb zakon, a ja kazem da je Numb dno dna grupe U2... Jebiga, prika, tako ti je to... Meni ne postoji vece od U2 i zbog toga sam naucio prihvatiti i grozote tipa Numb i Dady's gonna pay for your crashed car...
Numb, Hajduk... Nije meni lako...