Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<6667686970>»
Planovi
profesor-inz
#1341 Posted : 12. srpnja 2012. 21:12:54(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Cursing
Dado R. wrote:
profesor-inz wrote:
Drool Da li će najavljeni Zagor i Dilan pre izaći nego oproštajna tura Magičnog Vetra ?

Vidim da je ne najavljujete još uvek mada me ona najviše interesuje !Flapper

Pa planirali smo izbaciti odavno, ali kad smo vidjeli koliko si ti navalio, onda smo odgodili za nekad poslije, da ti bude uzbudljivije...BigGrin BigGrin

Imaš Ti sreće što ste na kraju, inače bih prešao na Agartijevog Magičnog Vetra. Izdavač mora da se kazni za bahatost.
Vidiš kako su prošli ovi iz Veselog Četvrtka Cursing

Na prošlom sajmu knjiga priđem ja njihovom glavnom uredniku Dušanu Mladenoviću i pitam ga kada će knjiga 18 ( pre 9 meseci ).
On mi odgovori za koji dan, a već je spremna i 19 knjiga i 20 najverovatnije uskoro odmah za njom.

Prošlo je od tada 9 i slovima devet punih meseci, ne da nema ni knjige 20 ni 19, već još uvek nije izašla ni 18 !

Ja sam prestao da kupujem to izdanje, održao sam reč.

Želim da tako prođu svi izdavači koji lažu kupce.
Dado R.
#1342 Posted : 12. srpnja 2012. 21:34:13(UTC)
Rank: Libellus

Tko god kupuje izdanje radi mog vitkog stasa ili frizure drugoga Dade neka slobodno prestane, ako ne kupuje zbog sebe ne treba onda ni zbog izdavaca.Smile
A tebi nije kasno jos da odustaneš, prodas naseg i predjes na koje god hoces izdanje... imas vec takva iskustva s nasim izdanjima...BigGrin Flapper
Barem nije problem prodati nase izdanje...Smile Eto ti si barem nasao nacin kako se rijesiti bahatih izdavaca poput nas...LOL LOL LOL
magični vjetar
#1343 Posted : 12. srpnja 2012. 21:51:54(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Tex Willer wrote:
Dado A. wrote:
Pardon, ne pice, nego pica (mnozina).

Jbmlg, kod nas je pica jednina a pice su mnozinaLOL LOL LOL

LOL LOL LOL LOL LOL
bardho
#1344 Posted : 12. srpnja 2012. 22:01:17(UTC)
Rank: Nova faca

Dado A. wrote:
vs wrote:
Dado R. wrote:
Naravno, jer vrijedi. I bitan je za prave Nathanovce.ThumpUp
Ti si se zalio da ti ne valja pa ti samo spominjem da ne bi imao koristi od te nase prijave na natjecaj.BigGrin

kužin ja zašto mene zajebaješ u vezi arga, nego ja tebe malo podjebajen, hahahahah
i nemoj mi sad lipit te floskule o pravim nathanovcima, pravi nathanovci se srame argaFlapper
ono nema veze s mozgom kamoli s nathanomLOL

a čuješ, kad već brineš o pravim nathanovcima, lipo ubrzaj NN da stignete izbacit i ostala 2 asteroida argo šta prije, pa da uživaju, LOL LOL LOL

Pravi Nathanovci se ne srame Arga. Pravi Nathanovci mogu komentirati da je ovakav ili onakav, ali pravi Nathanovci ga se ne srame. Ja se ne sramim zbog toga sto su U2 izbacili Zooropu, ma kakva mi ona bila... Dakle...Cool

Album na kojem su pjesme poput Lemona i Staya i na kojem gostuje Johnny Cash ne može biti loš čak dapače album je vrlo dobar.
Numb je fora pjesma na kojoj je Edge iskazao svoj glasovni (anti)talent.
Ako si već htio spomenuti neku njihovu "grozotu" od albuma trebao si spomenuti How to dismantle..
E to je grozota od albuma.
Dok Lester
#1345 Posted : 12. srpnja 2012. 22:18:58(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado R. wrote:
Dok Lester wrote:
Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:
Ni ti mene nisi shvatio. Ja predlažem da Dok prevede unaprijed jedno 20-30 epizoda (recimo do orbitalnih ratova), a da ga mi forumaši za to stimuliramo (novcem, pivom, ženama... ne znam što čovjek najviše od ovog cijeni BigGrin ).

Onda ti nećeš imati izbora nego da ubrzaš Nathana.Drool Smile

Ne, ipak ti mene nisi shvatio.Cool Dok je vec preveo toliko Nathana unaprijed.Cool

Morat ću se posipati pepelom i priznati da mi je profesor-inz već dao nemoralnu ponudu da prevodim samo Zagora, a sve ostalo zanemarim, tako da - uzalud vam trud svirači BigGrin BigGrin BigGrin

A sto mislis zasto mi trazimo da ti prevedes dosta unaprijed? Lakse nam je tebe otkantati kad ti dobijes nemoralnu ponudu od profesora-inza.
Pa ti sad na miru prevodis Zagora za njega a mi imamo sto raditi godinu dana, a za toliko i ja naucim talijanski i nema zime.
Evo vec znam da su organizator i prevoditelj dvije razlicite recenice i u talijanskom...BigGrin BigGrin Flapper Flapper BigGrin BigGrin

LOL LOL LOL LOL LOL LOL Flapper Flapper Flapper Flapper Flapper Flapper
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
dr. westax
#1346 Posted : 12. srpnja 2012. 22:21:14(UTC)

Man
profesor-inz wrote:
Cursing
Imaš Ti sreće što ste na kraju, inače bih prešao na Agartijevog Magičnog Vetra. Izdavač mora da se kazni za bahatost.

LOL LOL LOL LOL LOL
Dok Lester
#1347 Posted : 12. srpnja 2012. 22:22:11(UTC)

Man
profesor-inz wrote:

Na prošlom sajmu knjiga priđem ja njihovom glavnom uredniku Dušanu Mladenoviću i pitam ga kada će knjiga 18 ( pre 9 meseci ).
On mi odgovori za koji dan, a već je spremna i 19 knjiga i 20 najverovatnije uskoro odmah za njom.

Prošlo je od tada 9 i slovima devet punih meseci, ne da nema ni knjige 20 ni 19, već još uvek nije izašla ni 18 !

Ih, profo, pa barem svi znaju da je dušMan zajebant. Sigurno te nije shvatio da pitaš ozbiljno Wink Wink Wink
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dok Lester
#1348 Posted : 12. srpnja 2012. 22:23:26(UTC)

Man
profesor-inz wrote:

Imaš Ti sreće što ste na kraju

Nedao Bog! OhMyGod OhMyGod
magični vjetar
#1349 Posted : 12. srpnja 2012. 22:48:13(UTC)

Man
profesor-inz wrote:
Cursing

LOL LOL LOL LOL

Imate sreće Dade, tj. profesor će vam se i dalje javljati na forumu kada će MV biti gotov. LOL LOL LOL

boj@n
#1350 Posted : 13. srpnja 2012. 3:43:58(UTC)
Rank: Nova faca

Man
Dado R. wrote:
Tko god kupuje izdanje radi mog vitkog stasa ili frizure drugoga Dade neka slobodno prestane, ako ne kupuje zbog sebe ne treba onda ni zbog izdavaca.Smile
A tebi nije kasno jos da odustaneš, prodas naseg i predjes na koje god hoces izdanje... imas vec takva iskustva s nasim izdanjima...BigGrin Flapper
Barem nije problem prodati nase izdanje...Smile Eto ti si barem nasao nacin kako se rijesiti bahatih izdavaca poput nas...LOL LOL LOL

Dado bolje je da pozurite sa izdanjima inace ce profesor da prestane da kupuje i onda bankrot Libellusa BigGrin

Dado R.
#1351 Posted : 13. srpnja 2012. 9:55:43(UTC)

boj@n wrote:
Dado R. wrote:

Dado bolje je da pozurite sa izdanjima inace ce profesor da prestane da kupuje i onda bankrot Libellusa BigGrin

Malo smo se zajebali u racunici, mi mislili da je njemu Zagor najdrazi, pa pozurili da izbacimo Zagora, kad on opet pita za Magičnog!OhMyGod Smile
budo
#1352 Posted : 13. srpnja 2012. 12:54:17(UTC)

Man
Dado A. wrote:

Aa sto se ostaloga tice, uz ta 4 MV-a vani ce ici i NN4, NN44 i PIBD 8.

super, kupujem i zagora i dd i ove gore, ali kad ce tex i marti? po ovome ce to u 3-oj turi???

Dado R.
#1353 Posted : 13. srpnja 2012. 14:00:46(UTC)

Naravno, u trecoj, cetvrtoj, petoj turi. Ali koliki ce biti razmaci izmedju "tura" to cemo jos vidjeti... no bit ce jos dosta tura do kraja godine.
Tex Willer
#1354 Posted : 13. srpnja 2012. 14:12:46(UTC)

Man
budo wrote:
Dado A. wrote:

Aa sto se ostaloga tice, uz ta 4 MV-a vani ce ici i NN4, NN44 i PIBD 8.

super, kupujem i zagora i dd i ove gore, ali kad ce tex i marti? po ovome ce to u 3-oj turi???

Pametno zborisBigGrin
profesor-inz
#1355 Posted : 13. srpnja 2012. 16:05:59(UTC)

Dado R. wrote:

Confused Ma ok ste, samo moram povremeno da Vas uzdrmam da se ne opustite.
Kažem Magični je i onako na pragu, izdali ste ceo serijal, bravo za Libellus i sve pohvale Love
Verovatno ću u budućnosti uglavnom dosađivati za ZagoraDrool
Sve pohvale za najavu 5 i 6 knjigeFlapper Nadam se dobro ritmu !
Mada znam da Vam nije lako, evo već vidim da neki kukaju na stripovima.com kako je ritam paklenCursing
Onaj Sawitch daje nebulozne izjave kako bih mu odgovarao sporiji ritamCursing
Moj predlog mu je da reši problem i da uopšte ne kupuje daljeCursing
Čemu jedna knjiga godišnjeConfused
Pa pitanje je da li će za 35 godina biti živCursing
A ako tada Libellus stigne do 35 broja znači da neće ući ni u zlatan period.
Sawitchu pogledaj ItalijaneConfused
Libellus neka objavljuje, a ljudi neka kupuju koliko mogu.
Problem kod mnogih je što kupuju sve i svašta, onda ne stignu Zagora.
Ja kupujem od Libellusa samo Zagora i PIBD i pratiću ritam kakav god da bude.
profesor-inz
#1356 Posted : 13. srpnja 2012. 16:08:43(UTC)

Cursing
Dok Lester wrote:
profesor-inz wrote:

Ih, profo, pa barem svi znaju da je dušMan zajebant. Sigurno te nije shvatio da pitaš ozbiljno Wink Wink Wink

Cursing Kažeš zajebantConfused Na žalost zajebanti prolaze u cirkusu,a ne u surovom poslovnom svetuBigGrin
Tu se traži odgovornost, preciznost, ispunjenje plana.
Ja sam inženjer koji radi direktno na proizvodnji električne energije, moje šefove interesuje samo ostvarenje plana a ne moja duhovitost.
Curumo
#1357 Posted : 13. srpnja 2012. 16:41:57(UTC)

baš šteta. meni su tvoji postovi cisti seinfeldBigGrin BigGrin
Nice view from hell.
magični vjetar
#1358 Posted : 13. srpnja 2012. 17:25:17(UTC)

Man
Curumo wrote:
baš šteta. meni su tvoji postovi cisti seinfeldBigGrin BigGrin

BigGrin
Dado R.
#1359 Posted : 13. srpnja 2012. 19:10:48(UTC)

profesor-inz wrote:

Mada znam da Vam nije lako, evo već vidim da neki kukaju na stripovima.com kako je ritam paklenCursing
Onaj Sawitch daje nebulozne izjave kako bih mu odgovarao sporiji ritamCursing
Moj predlog mu je da reši problem i da uopšte ne kupuje daljeCursing

Jedan dio ih kuka kad ce nove knjige a drugi dio kako je ritam paklen, i tako u krug...Smile

A ne cudi me za Sawitcha, iako to sto je rekao nije nista posebno, no znao je on davati nebulozne izjave kad je Libellus u pitanju...Smile
Nema veze, cijenimo slobodu govora, a nama ionako nije bitno sto je receno nego tko je rekao. Smile

No opcenito, kad bi se odrzavalo natjecanje u pljuvanju u dalj, osvajaci medalja bi uglavnom billi ljudi iz Ex Yu.BigGrin
Tesko bi se tu progurao kakav Amerikanac, Englez, Rus, Njemac, Spanjolac, Talijan, Francuz i slični, pored nasih vrhunskih talenata.
Osim naravno ako bi predsjednik organizacije za natjecanje bio Michel Platini... ili Sepp Blatter, tada su sva cuda moguca.

Dado R.
#1360 Posted : 13. srpnja 2012. 19:12:30(UTC)

profesor-inz wrote:

Ja sam inženjer koji radi direktno na proizvodnji električne energije

Direktno? Okrećeš pedale ili?BigGrin

Sorry, ali moram se malo saliti, bez vica zivot je upola manje vrijedan...Smile
Users browsing this topic
Guest (22)
79 Pages«<6667686970>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.