Rank: Ponekad navratiJoined: 24.8.2011.(UTC) Posts: 167 Location: POZAREVAC
|
Dado R. wrote:profesor-inz wrote: Mada znam da Vam nije lako, evo već vidim da neki kukaju na stripovima.com kako je ritam paklen Onaj Sawitch daje nebulozne izjave kako bih mu odgovarao sporiji ritam Moj predlog mu je da reši problem i da uopšte ne kupuje dalje Jedan dio ih kuka kad ce nove knjige a drugi dio kako je ritam paklen, i tako u krug... A ne cudi me za Sawitcha, iako to sto je rekao nije nista posebno, no znao je on davati nebulozne izjave kad je Libellus u pitanju... Nema veze, cijenimo slobodu govora, a nama ionako nije bitno sto je receno nego tko je rekao. No opcenito, kad bi se odrzavalo natjecanje u pljuvanju u dalj, osvajaci medalja bi uglavnom billi ljudi iz Ex Yu. Tesko bi se tu progurao kakav Amerikanac, Englez, Rus, Njemac, Spanjolac, Talijan, Francuz i slični, pored nasih vrhunskih talenata. Osim naravno ako bi predsjednik organizacije za natjecanje bio Michel Platini... ili Sepp Blatter, tada su sva cuda moguca. Možda će se Sawich naljutiti na mene, mada i onako su se skoro svii naljutili... Meni je on forumaš sa najčudnijim pristupom stripovima... Čovek čas skuplja, jedno, čas drugo, onda to isto prodaje i tako u krug... Nema ni malo postojanosti kada je u pitanju njegov ukus...Voli sve , ali se brzo zasiti...
|