Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<6768697071>»
Planovi
Tex Willer
#1361 Posted : 13. srpnja 2012. 19:36:04(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado R. wrote:

Nema veze, cijenimo slobodu govora, a nama ionako nije bitno sto je receno nego tko je rekao. Smile

Kako znam da mene cenite ocekujem bar 10 knjiga Tex biblioteke do kraja godine.
Kako znam da cenite i Carsona ocekujem da zatrazi dodatnih 10.
Dok Lester
#1362 Posted : 13. srpnja 2012. 20:10:12(UTC)

Man
profesor-inz wrote:

Cursing Kažeš zajebantConfused Na žalost zajebanti prolaze u cirkusu,a ne u surovom poslovnom svetuBigGrin
Tu se traži odgovornost, preciznost, ispunjenje plana.
Ja sam inženjer koji radi direktno na proizvodnji električne energije, moje šefove interesuje samo ostvarenje plana a ne moja duhovitost.

Varaš se, stari moj Smile Smile Smile

Ja sam jednom dobio posao na kojem sam poslije ostao godinama kad sam na pitanje po čemu se razlikujem od ostalih kandidata koji također imaju diplomu ekonomskog faksa i govore nekoliko jezika odgovorio da znam voziti kamion i viličar, a specijalnost mi je rad na mješalici. Poslije su mi rekli da je upravo taj odgovor presudio u moju korist. LOL LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado R.
#1363 Posted : 13. srpnja 2012. 20:10:41(UTC)
Rank: Libellus

Pa da, kod nas vrijedi "tko je rekao", Carson, Tex, ma oni se samo sale...BigGrin BigGrin
Dok Lester
#1364 Posted : 13. srpnja 2012. 20:11:03(UTC)

Man
Dado R. wrote:
profesor-inz wrote:

Ja sam inženjer koji radi direktno na proizvodnji električne energije

Direktno? Okrećeš pedale ili?BigGrin

Sorry, ali moram se malo saliti, bez vica zivot je upola manje vrijedan...Smile

Puše u vjetrenjaču LOL LOL LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
magični vjetar
#1365 Posted : 13. srpnja 2012. 20:14:53(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado R. wrote:
profesor-inz wrote:

Ja sam inženjer koji radi direktno na proizvodnji električne energije

Grunfova tehnologija. LOL
profesor-inz
#1366 Posted : 13. srpnja 2012. 20:48:52(UTC)
Rank: Ponekad navrati

BigGrin Dobro, dobro...dosta je sprdnje.
Ajde sada najzad kažite mi neku reč o dodatku koji ide na kraju serijala Magičnog VetraDrool
Da li je integrisan u poslednju knjigu ?
Koliko stranica ima ? Očemu se radi ? Tekstualni prilozi ?
Ajde ulepšajte mi malo vikend dok čekamo da se ta vaša tiskara namoli.
profesor-inz
#1367 Posted : 13. srpnja 2012. 20:52:53(UTC)

BigGrin
Dado R. wrote:
profesor-inz wrote:

Mada znam da Vam nije lako, evo već vidim da neki kukaju na stripovima.com kako je ritam paklenCursing
Onaj Sawitch daje nebulozne izjave kako bih mu odgovarao sporiji ritamCursing
Moj predlog mu je da reši problem i da uopšte ne kupuje daljeCursing

Jedan dio ih kuka kad ce nove knjige a drugi dio kako je ritam paklen, i tako u krug...Smile

A ne cudi me za Sawitcha, iako to sto je rekao nije nista posebno, no znao je on davati nebulozne izjave kad je Libellus u pitanju...Smile
Nema veze, cijenimo slobodu govora, a nama ionako nije bitno sto je receno nego tko je rekao. Smile

No opcenito, kad bi se odrzavalo natjecanje u pljuvanju u dalj, osvajaci medalja bi uglavnom billi ljudi iz Ex Yu.BigGrin
Tesko bi se tu progurao kakav Amerikanac, Englez, Rus, Njemac, Spanjolac, Talijan, Francuz i slični, pored nasih vrhunskih talenata.
Osim naravno ako bi predsjednik organizacije za natjecanje bio Michel Platini... ili Sepp Blatter, tada su sva cuda moguca.

BigGrin Možda će se Sawich naljutiti na mene, mada i onako su se skoro svii naljutili... Meni je on forumaš sa najčudnijim pristupom stripovima...
Čovek čas skuplja, jedno, čas drugo, onda to isto prodaje i tako u krug... Nema ni malo postojanosti kada je u pitanju njegov ukus...Voli sve , ali se brzo zasiti...
Dok Lester
#1368 Posted : 13. srpnja 2012. 21:16:53(UTC)

Man
profesor-inz wrote:
Nema ni malo postojanosti kada je u pitanju njegov ukus...Voli sve , ali se brzo zasiti...

nemoj da te njegova Ana čuje BigGrin BigGrin BigGrin
profesor-inz
#1369 Posted : 13. srpnja 2012. 21:33:13(UTC)

BigGrin
Dok Lester wrote:
profesor-inz wrote:
Nema ni malo postojanosti kada je u pitanju njegov ukus...Voli sve , ali se brzo zasiti...

nemoj da te njegova Ana čuje BigGrin BigGrin BigGrin

Dok druže, ajde daj ti neku informaciju oko dodatka Magičnom VetruBigGrin
Jasko
#1370 Posted : 13. srpnja 2012. 21:50:33(UTC)

Man
Dok Lester wrote:
Dado R. wrote:

Sorry, ali moram se malo saliti, bez vica zivot je upola manje vrijedan...Smile

Puše u vjetrenjaču LOL LOL LOL LOL LOL

Laugh Laugh Laugh
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
Dok Lester
#1371 Posted : 13. srpnja 2012. 22:06:58(UTC)

Man
profesor-inz wrote:

Ne radim na MV BigGrin BigGrin BigGrin
profesor-inz
#1372 Posted : 13. srpnja 2012. 22:21:30(UTC)

Cursing
Dok Lester wrote:
profesor-inz wrote:

Ne radim na MV BigGrin BigGrin BigGrin

Cursing Ma daj kao da radiš u bazi drugdje, daj neku informaciju, bar nešto...
Dok Lester
#1373 Posted : 13. srpnja 2012. 22:36:37(UTC)

Man
pa, čovječe božji, ja sam u Velikoj Gorici, jedan Dado u Munchenu, drugi u Makarskoj, a prevoditelj u Zagrebu. razumio bih tvoje pitanje da sjedimo u istom uredu pa ja načujem o čemu oni razgovaraju, ali ne misliš valjda da me stavljaju u CC kod svakog mejla koji razmijene ili da ja imam vremena zvati svakih par dana da vidim što su novo smislili za izdanja na kojima ja ne radim. ovako se barem malo mogu uživjeti u ulogu običnog ljubitelja stripa i ugodno iznenaditi listajući te stripove budući da one koje sam preveo više nikad nisam ni otvorio (izuzev Skrivenog Lica koje sam pročitao još dvaput).
Jasko
#1374 Posted : 13. srpnja 2012. 22:43:55(UTC)

Man
Dok Lester wrote:
ovako se barem malo mogu uživjeti u ulogu običnog ljubitelja stripa i ugodno iznenaditi listajući te stripove budući da one koje sam preveo više nikad nisam ni otvorio (izuzev Skrivenog Lica koje sam pročitao još dvaput).

Laugh Laugh BigGrin
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
Jerry Krause
#1375 Posted : 13. srpnja 2012. 23:36:57(UTC)

Man
Dok Lester wrote:
pa, čovječe božji, ja sam u Velikoj Gorici, jedan Dado u Munchenu, drugi u Makarskoj, a prevoditelj u Zagrebu. razumio bih tvoje pitanje da sjedimo u istom uredu pa ja načujem o čemu oni razgovaraju, ali ne misliš valjda da me stavljaju u CC kod svakog mejla koji razmijene ili da ja imam vremena zvati svakih par dana da vidim što su novo smislili za izdanja na kojima ja ne radim. ovako se barem malo mogu uživjeti u ulogu običnog ljubitelja stripa i ugodno iznenaditi listajući te stripove budući da one koje sam preveo više nikad nisam ni otvorio (izuzev Skrivenog Lica koje sam pročitao još dvaput).

Daj reci Dok pošto prodaješ tekstove onih 30 unaprijed prevedenih Nathana kao što je jedan od šefova spomenuo? Lako ću se ja snaći za vinjete, ti samo prodaj prijevod.Love BigGrin
Dok Lester
#1376 Posted : 13. srpnja 2012. 23:41:32(UTC)

Man
Flapper Flapper Flapper Flapper
manchester
#1377 Posted : 14. srpnja 2012. 0:19:26(UTC)

najavljeni ritam izlazenja Zagora je odlican i ne treba nista dirati, moze samo viseBlushing. Prespori plan VC i LU zaista nema smisla i meni se cini da njihovo KI nece dugo izdrzati, iako sam kupio tri LU knjige i nameravam da nastavim i sa njima. Inace, ne bih da zapocinjem sad neku veliku raspravu, ali sam cuo iz relativno pouzdanog izvora da VC smanjuje broj zaposlenih, te da se ocekuje kljuc u bravu (ovo nije informacija sa nekog foruma ili slicno, ali ne iskljucujem mogucnost i da je dezinformacija, sto bi mi licno bilo drago zbog Zagor OP). Da zakljucim, podrska Libellusu i Italijanima da nastave da stancuju kolorce pa ko moze neka kupuje, jbg. ni ja ne mogu da finansiram neke stvari koje me zanimaju u zivotu, sto ne znaci da ih treba usporiti, ukinuti, ispljuvati....
profesor-inz
#1378 Posted : 14. srpnja 2012. 8:37:30(UTC)

BigGrin BigGrin
manchester wrote:
najavljeni ritam izlazenja Zagora je odlican i ne treba nista dirati, moze samo viseBlushing. Prespori plan VC i LU zaista nema smisla i meni se cini da njihovo KI nece dugo izdrzati, iako sam kupio tri LU knjige i nameravam da nastavim i sa njima. Inace, ne bih da zapocinjem sad neku veliku raspravu, ali sam cuo iz relativno pouzdanog izvora da VC smanjuje broj zaposlenih, te da se ocekuje kljuc u bravu (ovo nije informacija sa nekog foruma ili slicno, ali ne iskljucujem mogucnost i da je dezinformacija, sto bi mi licno bilo drago zbog Zagor OP). Da zakljucim, podrska Libellusu i Italijanima da nastave da stancuju kolorce pa ko moze neka kupuje, jbg. ni ja ne mogu da finansiram neke stvari koje me zanimaju u zivotu, sto ne znaci da ih treba usporiti, ukinuti, ispljuvati....

Upravo tako, i ja sam odustao od mnogih stvari u životu, od Zagora u boji nećuFlapper
kico
#1379 Posted : 14. srpnja 2012. 11:14:38(UTC)

Ma di su naslovnice za Magičnog...???????????
vs
#1380 Posted : 14. srpnja 2012. 11:34:56(UTC)

kico wrote:
Ma di su naslovnice za Magičnog...???????????

davno su ih vec stavili, prije mafetsa, evo ih... http://www.libellus.hr/f...=posts&t=13&p=49
Users browsing this topic
Guest (6)
79 Pages«<6768697071>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.