Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
manchester wrote:najavljeni ritam izlazenja Zagora je odlican i ne treba nista dirati, moze samo vise . Prespori plan VC i LU zaista nema smisla i meni se cini da njihovo KI nece dugo izdrzati, iako sam kupio tri LU knjige i nameravam da nastavim i sa njima. Inace, ne bih da zapocinjem sad neku veliku raspravu, ali sam cuo iz relativno pouzdanog izvora da VC smanjuje broj zaposlenih, te da se ocekuje kljuc u bravu (ovo nije informacija sa nekog foruma ili slicno, ali ne iskljucujem mogucnost i da je dezinformacija, sto bi mi licno bilo drago zbog Zagor OP). Da zakljucim, podrska Libellusu i Italijanima da nastave da stancuju kolorce pa ko moze neka kupuje, jbg. ni ja ne mogu da finansiram neke stvari koje me zanimaju u zivotu, sto ne znaci da ih treba usporiti, ukinuti, ispljuvati.... Iskreno, spekulacije me ni najmanje ne zanimaju. Od srca zelim svim izdavacima puno citatelja, puno uspjeha i pregrst odlicnih knjiga. Toliko od mene na tu temu. A sto se tice kupaca, a cuj, jednima je sporo, drugima brzo, trecima bas kako treba i tako je to uvijek, nikad ne mozes bas sve zadovoljiti. A neki kupci i njihov odnos prema stripovima, posebice onima koje ne citaju ili ne kupuju, to je posebna prica.
|