Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<7071727374>»
Planovi
profesor-inz
#1421 Posted : 4. kolovoza 2012. 20:58:19(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Cursing
Dado R. wrote:
profesor-inz wrote:
Cursing Dade, jedno pitanje ali ozbiljno:

Kako bre to u Italiji na brzinu odradiše ceo serijal Texa u cugu ?
Kako to Zagor ide bez problema svake nedelje u planiranom terminu.
Kako njihove tiskare nikada ne zakasne majku mu...
Rade li u njihovim tiskarama roboti ili ološ kao u našim...
Mislim da je problem verovatno i u vama izdavačima, ali vi prebacujete loptu na tiskare...

U svakom slučaju više se neću pojavljivati na ovom forumu, radite šta hoćete...

Profesore, jedan odgovor ali ozbiljno:

Tako sto radi po 30-40 ljudi na tome i mogu si to priustiti jer se Tex prodavao u 150 tisuca primjeraka. Svake nedjelje.
Tako sto radi po 30-40 ljudi na tome i mogu si to priustiti jer se Zagor prodaje u 30-40 tisuca primjeraka. Svake nedjelje.
Tako sto izdavaci koji to rade imaju vlastite tiskare koje rade samo za njih, majku mu...
Rade i roboti a ima i nesto olosa koje svaki dan jede, pije, a neki puse i piju kavu.
Najveci problem je u nama jer kod nas rade dva najveca olosa, daleko veci od onih olosa u tiskari...

U svakom slucaju proglasit cemo 4.8. kao dan zalosti na ovom forumu zbog tvog odlaska, a ti radi sto hoces...

Cursing Nisi me ubedio, kako na primer Vč nikada ne zakasni sa redovnim izdanjem, svaki četvrtak je izdanje na kiosku. Ni oni nemaju tiraž od 150,000 hiljada primeraka ? Ali zato sa kolekcionarskim zakasni 12 meseci !
Mada to je više pitanje za njih, vi nemate nedeljna izdanja.
Curumo
#1422 Posted : 4. kolovoza 2012. 21:26:55(UTC)

profesor-inz wrote:
Cursing
Dado R. wrote:
profesor-inz wrote:
Cursing Dade, jedno pitanje ali ozbiljno:

Kako bre to u Italiji na brzinu odradiše ceo serijal Texa u cugu ?
Kako to Zagor ide bez problema svake nedelje u planiranom terminu.
Kako njihove tiskare nikada ne zakasne majku mu...
Rade li u njihovim tiskarama roboti ili ološ kao u našim...
Mislim da je problem verovatno i u vama izdavačima, ali vi prebacujete loptu na tiskare...

U svakom slučaju više se neću pojavljivati na ovom forumu, radite šta hoćete...

Profesore, jedan odgovor ali ozbiljno:

Tako sto radi po 30-40 ljudi na tome i mogu si to priustiti jer se Tex prodavao u 150 tisuca primjeraka. Svake nedjelje.
Tako sto radi po 30-40 ljudi na tome i mogu si to priustiti jer se Zagor prodaje u 30-40 tisuca primjeraka. Svake nedjelje.
Tako sto izdavaci koji to rade imaju vlastite tiskare koje rade samo za njih, majku mu...
Rade i roboti a ima i nesto olosa koje svaki dan jede, pije, a neki puse i piju kavu.
Najveci problem je u nama jer kod nas rade dva najveca olosa, daleko veci od onih olosa u tiskari...

U svakom slucaju proglasit cemo 4.8. kao dan zalosti na ovom forumu zbog tvog odlaska, a ti radi sto hoces...

Cursing Nisi me ubedio, kako na primer Vč nikada ne zakasni sa redovnim izdanjem, svaki četvrtak je izdanje na kiosku. Ni oni nemaju tiraž od 150,000 hiljada primeraka ? Ali zato sa kolekcionarskim zakasni 12 meseci !
Mada to je više pitanje za njih, vi nemate nedeljna izdanja.

baš si čovek od rečiBigGrin
i blago im se, koja nakladaBigGrin

Nice view from hell.
zeljko
#1423 Posted : 4. kolovoza 2012. 21:54:18(UTC)

profo ba dosadan si
imaš toliko godina u guzi
a nisi skontao do sada da sve dođe kad ti prestane biti bitno
predmet tvoje želje će doći ranije no što se nadaš a kasnije no što očekuješ

Garfield
#1424 Posted : 4. kolovoza 2012. 22:48:40(UTC)
Rank: Ovisnik

Covjek nije mislio nista lose, samo je malo nestrpljiv.

profesor-inz strpljenje je vrlina.Nije to sve tako jednostavno, da kad pozelis nesto ono ce izaci. Puno je komplikovanije od toga i ako nesto kasni ne vidim u cemu je tu problem, jer vjerovatno s razlogom kasni. Bitno da se ne ugasi, a znajuci Dade to se sigurno nece desiti za bilo koje njihovo izdanje, tako da ... Samo lagano!
zeljko
#1425 Posted : 5. kolovoza 2012. 15:12:49(UTC)

pa put do pakla je uvijek poplocan dobrim namjerama

stampari su najveca banda
Dado R.
#1426 Posted : 5. kolovoza 2012. 17:59:58(UTC)
Rank: Libellus

profesor-inz wrote:
Nisi me ubedio,

Nisam ni namjeravao da te ubjedim, jer mi je sasvim svejedno sto ti mislis o tome kad ce izaci neko nase izdanje.Smile
Samo sam ti odgovorio na pitanja s obzirom da rece da odlazis, pa rekoh da ne krenes bez pozdrava.BigGrin
I ja predao svu potrebnu dokumentaciju da 4.8. proglasimo danom zalosti zbog tvog odlaska a ti se ponovo pojavljujes.
Znas li ti koliko mi je vremena bilo potrebno da ispunim tu dokumentaciju? Kakvo je to ponasanje i tracenje moga vremena...Cursing

Curumo
#1427 Posted : 5. kolovoza 2012. 20:05:36(UTC)

zaboravio si mu napomenuti da ce zbog ispunjavanja te dokumentacije i MV kasniti jos dodatnih 7 mjeseci,
a najdrazi mu zagor nece uopce vise izlaziti do 2014.LOL LOL
nek' vidi sto je ucinioBigGrin
Nice view from hell.
dr. westax
#1428 Posted : 5. kolovoza 2012. 20:14:24(UTC)

Man
A neeeeeeeeee!!!
Zasto ste morali ispunjavati tu dokumentaciju!
Sada cete biti blokirani 7 mjeseci!!! Mad

Zlocesti profesor-inz! Dabogda ti svi Zagori prestali biti glanceri! Cursing Cursing
Curumo
#1429 Posted : 5. kolovoza 2012. 20:31:08(UTC)

LOL LOL LOL
ili jos gore, dabogda mu se svi zagori pretvorili u BD albume i "ostala nebitna izdanja"BigGrin
Nice view from hell.
profesor-inz
#1430 Posted : 5. kolovoza 2012. 20:40:21(UTC)

Cursing Zasucite rukave i krenite sa radom, hoću najave do kraja nedelje.
I malo više poštovanja za ''branitelja'' Libellusa, više puta sam leteo sa foruma braneći vaša skupa izdanja.
dr. westax
#1431 Posted : 5. kolovoza 2012. 21:58:07(UTC)

Man
Dado R.
#1432 Posted : 5. kolovoza 2012. 22:24:02(UTC)

profesor-inz wrote:
I malo više poštovanja za ''branitelja'' Libellusa, više puta sam leteo sa foruma braneći vaša skupa izdanja.

Sto? Jos si tu? Opet?! Cursing Izgleda da cemo ti morat pomoci u odluci da odes, ne da mi se ispunjavati dokumentaciju da sad necemo
dan zalosti kad sam taman sve predao. A sto se tice rada, zasuci ti nogavice, okreci pedale i "direktno" proizvodi struju.

Cim uvedemo "Medal of Honor" za branjenje nas od nekoga tko nas ne zanima na forumima koji nas ne zanimaju
jamcim ti da cemo tebi dodjeliti barem 3 takve. Ma sto 3, moze i 23, nacickat cemo te medaljama izgledat ces kao marsal.
Hoces i bijelo odijelo? Rukavice? Naravno, s obzirom da si i letio s tih foruma, pravedno bi bilo da budes glavni zapovjednik
odbranbenih eskadrila, pa cemo ti naci kakvu medalju i za to, jer, zasluzio si!
Kako bi Grunf rekao; tko vrijedi leti - tko ne vrijedi ne leti.

Dok Lester
#1433 Posted : 5. kolovoza 2012. 22:35:44(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado R.
#1434 Posted : 5. kolovoza 2012. 22:39:38(UTC)

Nathan
#1435 Posted : 6. kolovoza 2012. 0:19:07(UTC)

Man
Dado R. wrote:

I ja predao svu potrebnu dokumentaciju da 4.8. proglasimo danom zalosti zbog tvog odlaska a ti se ponovo pojavljujes.
Znas li ti koliko mi je vremena bilo potrebno da ispunim tu dokumentaciju?Cursing

profesor-inz
#1436 Posted : 6. kolovoza 2012. 11:51:56(UTC)

Cursing
Dado R. wrote:
profesor-inz wrote:

Sto? Jos si tu? Opet?! Cursing Izgleda da cemo ti morat pomoci u odluci da odes, ne da mi se ispunjavati dokumentaciju da sad necemo
dan zalosti kad sam taman sve predao. A sto se tice rada, zasuci ti nogavice, okreci pedale i "direktno" proizvodi struju.

Cim uvedemo "Medal of Honor" za branjenje nas od nekoga tko nas ne zanima na forumima koji nas ne zanimaju
jamcim ti da cemo tebi dodjeliti barem 3 takve. Ma sto 3, moze i 23, nacickat cemo te medaljama izgledat ces kao marsal.
Hoces i bijelo odijelo? Rukavice? Naravno, s obzirom da si i letio s tih foruma, pravedno bi bilo da budes glavni zapovjednik
odbranbenih eskadrila, pa cemo ti naci kakvu medalju i za to, jer, zasluzio si!
Kako bi Grunf rekao; tko vrijedi leti - tko ne vrijedi ne leti.

Cursing Mislim da je ipak potrebno više poštovanja prema članovima, kako bi se podigao kvalitet foruma, koji je iskreno jako nizak, vrlo malo postova, uglavnom poneki smajli kada dođu najave.

Bez obzira da li je jačanje foruma cilj, dajte malo viš energije.

Dado R.
#1437 Posted : 6. kolovoza 2012. 12:20:19(UTC)

Kvantitet nije ujedno i kvalitet. Broj postova ne znaci i kvalitet istih. I nije nam cilj jacanje foruma time sto cemo imati vise postova.Smile BigGrin
Ovaj forum postoji radi nasih citatelja, jer jedino ovdje mozemo pisati i pricati bez bojazni da ce nas netko tko se skriva iza nekog nicka lazno prozivati,
optuzivati, vrijedjati a ne biti sankcioniran za to. Ovdje smo da razgovaramo s nasim citateljima, u granicama pristojnosti i medjusobnog postivanja.
Mi postivamo nase citatelje, postivamo i tebe, a postivas li ti nas? Razmisli o tome prije nego napises iduci post.
King Warrior
#1438 Posted : 6. kolovoza 2012. 13:20:12(UTC)

Da li ce ovo kasnjenje usporiti ritam izlazenja Zagijevih i DD izdanja?
Drugim rijecima, hoce li tura poslije ove druge izaci krajem devetog ili tek u desetom mjesecu? Mislio sam ovim napisanim na vase planove, znam da se na neke stvari tesko utice pa dodje do dodatnih problema i kasnjenja. Smile
Dado R.
#1439 Posted : 6. kolovoza 2012. 13:26:32(UTC)

Nece utjecati. Ide dalje kako je i zamisljeno. Samo ce u jednom trenutku biti kraci razmak izmedju objavljivanja tih knjiga.
Odnosno bit ce vise knjiga u kracem razmacime od jedne do druge ture. I to vrijedi za sve sto smo planirali, ne samo za Zagora.
King Warrior
#1440 Posted : 6. kolovoza 2012. 13:28:16(UTC)

Odlicno! Samo naprijed, u tom slucaju koja sedmica gore-dole ne igra nikakvu ulogu.
Users browsing this topic
Guest (19)
79 Pages«<7071727374>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.