Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<7172737475>»
Planovi
profesor-inz
#1441 Posted : 6. kolovoza 2012. 14:03:36(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Cursing
Dado R. wrote:
Nece utjecati. Ide dalje kako je i zamisljeno. Samo ce u jednom trenutku biti kraci razmak izmedju objavljivanja tih knjiga.
Odnosno bit ce vise knjiga u kracem razmacime od jedne do druge ture. I to vrijedi za sve sto smo planirali, ne samo za Zagora.

Cursing Drool Samo gurajte napred, ne bih želeo da propadne ovakva šansa.
Ovo je zaista izdanje za respekt, najbolje ikada na ovim prostorima.
Treba ispoštovati bar taj dogovor o 15 knjiga. Dilana može i manje, on će ionako imati silaznu putanju. Zagora tek očekuju prave stvari.

Za poštovanje...Ne sećam se da sam pomenuo ikakvu ličnu uvredu, čak i oštrije obraćanje...sem ako tu ne računate jasan zahtev. Tako da nema brige, dok me niko ne vređa ja sam i više nego korektan.

Čak i da odem sa foruma sigurno ću kupovati vaša izdanja.
profesor-inz
#1442 Posted : 6. kolovoza 2012. 14:13:17(UTC)

BigGrin Posebno me je obradovala Buratinijeva najava da se ide minimum do 50 knjiga...Ako stignu da izbace 70 pokrili bi i ceo Nolittin period što bi bilo sjajno. Ja verujem da se ipak ide do kraja...
Nathan
#1443 Posted : 6. kolovoza 2012. 14:48:23(UTC)

Man
profesor-inz wrote:

Treba ispoštovati bar taj dogovor o 15 knjiga. Dilana može i manje, on će ionako imati silaznu putanju. Zagora tek očekuju prave stvari.

Ne može manje! Ima da prođemo ove LU Extra brojeve i dalje u nepoznato! Kakva silazna putanja? Nakon onih par koji će kupiti samo prvu/prve dvije knjige ima da držimo konstantu! Ovo je javni apel! BigGrin BigGrin Flapper

profesor-inz wrote:

Za poštovanje...Ne sećam se da sam pomenuo ikakvu ličnu uvredu, čak i oštrije obraćanje...sem ako tu ne računate jasan zahtev. Tako da nema brige, dok me niko ne vređa ja sam i više nego korektan.

Ma to je bilo upućeno meni! BigGrin Obraćam se ljudima sa "ti", k'o da smo zajedno vojsku služili, a nikad se osobno nismo upoznali kak spada. Dobro ajde, Dade i Doc su me vidjeli na Interliberu i to dva puta, ali sigurno su zaboravili. Ja sam onaj koji dođe, odmah podigne rundu stripova i vrišteći u ekstazi odjuri! BigGrin BigGrin BigGrin
Dado R.
#1444 Posted : 6. kolovoza 2012. 15:23:58(UTC)
Rank: Libellus

profesor-inz wrote:

Za poštovanje...Ne sećam se da sam pomenuo ikakvu ličnu uvredu, čak i oštrije obraćanje...sem ako tu ne računate jasan zahtev.

Postovanje nekoga nije samo da ga neces vrijedjati na osobnom nivou. Postovati nekoga znaci cijeniti i njegov rad, njegov stav i pojasnjenje.
Nismo djeca i ako nas netko jednom nesto pita mi cemo odgovoriti kako stoje stvari, iskreno. Sasvim je svejedno hoce li netko taj odgovor
smatrati nedovoljnim, ili nam govoriti da lazemo. No ponavljanje istog pitanja u nedogled nece poluciti drukciji odgovor niti ce ista promjeniti.
Samo moze dovesti u pitanje postovanje u ono sto mi pisemo i radimo.
Svaki citatelj ima pravo za svoj novac zahtjevati odredjen nivo kvalitete izdanja, i ovisno o tome kupiti ili ne kupiti izdanje.
Ali ne moze se zahtjevati koliko ce izdanja izaci, kad ce izaci i koja izdanja ce izaci. To je iskljucivo pravo izdavaca i njegove izdavacke politike.
Kupcu se naravno ta izdavacka politika moze svidjeti ili ne svidjeti i na osnovu toga moze opet odluciti kupiti ili ignorirati izdanje.
Ali nista vise od toga. Tko ne misli tako neka mi nabroji gdje jos kao konzument bilo cega, bilo kakve robe ima pravo postavljati zahtjeve.

Dado R.
#1445 Posted : 6. kolovoza 2012. 15:28:18(UTC)

Nathan wrote:

profesor-inz wrote:

Ma to je bilo upućeno meni! BigGrin Obraćam se ljudima sa "ti", k'o da smo zajedno vojsku služili, a nikad se osobno nismo upoznali kak spada. Dobro ajde, Dade i Doc su me vidjeli na Interliberu i to dva puta, ali sigurno su zaboravili. Ja sam onaj koji dođe, odmah podigne rundu stripova i vrišteći u ekstazi odjuri! BigGrin BigGrin BigGrin

Nije bilo upuceno tebi. A nismo te zaboravili, u principu uzivo se nekad ne mogu sjetiti imena ali lica ne zaboravljam...BigGrin
A sto se tice ovoga "ti", ni ja ni druga dvojica koje si spomenuo ne patimo od presiranja i drazi nam je slobodniji govor, zato samo nastavi tako...
I ja sam slobodniji pa cak i prema manje poznatim ili nepoznatim osobama, kad je forum u pitanju.
A i uzivo cim mi netko predlozi da predjemo na "ti" meni pase, kakvo persiranje, ostavljam to onima koji pate od velicina...Smile
Kit Carson
#1446 Posted : 6. kolovoza 2012. 15:50:45(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Ma ja mislim da je sramota od MaFesta ne izdati nista i profa je u pravu. I ja necu vise postovati ovde gde gazde foruma dozvoljavaju da neki Curumo otvoreno zajebava druge forumase. Cursing I zna li neko uopste ko su ti Dade koji samo obecavaju a nista ne rade?!Cursing Koliko sam ja obavesten, to su samo dva alkosa koja samo obecavaju Texa kolor 13 i 14, pa se drugi bezveze nadaju.Cursing

Flapper
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
Dado R.
#1447 Posted : 6. kolovoza 2012. 16:02:11(UTC)

Navodno su se ta dva Dada odali alkoholu nakon sto su vidjeli da su neka dvojica kvazi "Teksoljubaca" dosli iz Nisa i nisu kupili Tex kolor 8.
Razocarenje je otislo tako daleko da su zbog njih dvojice rekli da nema smisla nista brzo raditi jer kad njih dva dodju cak iz Nis i ne kupe Texa
kojeg vole, kako ce tek netko drugi kupiti nesto. Kako rekose tako i ucinise, i evo cijelo ljeto samo pijance i spavaju...LOL LOL
split85
#1448 Posted : 6. kolovoza 2012. 19:59:28(UTC)

Man
Postoji li mogučnost da u nekoj skorijoj budučnosti dočekamo Asterixa i Štrumfove od Libellusa?
Ako ne, nabavit ću ih na engleskom Flapper .
vs
#1449 Posted : 6. kolovoza 2012. 20:37:12(UTC)
Rank: Ovisnik

split85 wrote:
Postoji li mogučnost da u nekoj skorijoj budučnosti dočekamo Asterixa i Štrumfove od Libellusa?

a leteće medvjediće ili bipsiće??LOL LOL LOL

sorry splite85, mora san, no hard feelingsBlushing
profesor-inz
#1450 Posted : 6. kolovoza 2012. 21:50:31(UTC)

Cursing
split85 wrote:

Nabavi na engleskom, vidiš da kasne i sa ovim započetim.
Dado R.
#1451 Posted : 6. kolovoza 2012. 22:17:43(UTC)

profesor-inz wrote:
split85 wrote:

Nabavi na engleskom, vidiš da kasne i sa ovim započetim.

Nabavi na engleskom. Vidis da kasnimo i sa zapocetim.
I za sve ostale savjete oko nasih izdanja slobodno se obrati profesoru, on zna sve jer skuplja 5% nasih izdanja
i zna kako uredno odjebati neki nas serijal kad se ukaze povoljnija prilika.BigGrin
Garfield
#1452 Posted : 6. kolovoza 2012. 22:21:07(UTC)

Kad bi stali sa izlazenjem jedno pola godina ili vise to bi mi najvise odgovaralo. Taman da stignem pokupovati ovo sto mi fali i da mogu pratiti redosljed izlazenja, tako da vam ja predlazem pauzu i odmor od mozda 1 god i onda da se vratite u velikom stilu sa Chico Specialima :)
Dado R.
#1453 Posted : 6. kolovoza 2012. 22:25:34(UTC)

Garfield wrote:
Kad bi stali sa izlazenjem jedno pola godina ili vise to bi mi najvise odgovaralo. Taman da stignem pokupovati ovo sto mi fali i da mogu pratiti redosljed izlazenja, tako da vam ja predlazem pauzu i odmor od mozda 1 god i onda da se vratite u velikom stilu sa Chico Specialima :)

Mislim da bismo trebali to uciniti s ovih 1,5 izdanja koje prati profesor pa taman kad on odustane od njih da nastavimo...BigGrin LOL
Garfield
#1454 Posted : 6. kolovoza 2012. 22:29:00(UTC)

Nemojte tako na profesora.Nije mislio nista nalose, naprotiv on je vas zastitnik, nego kad smo kod toga mogli ste na stripovima staviti njegov logo, kao zastitnik Libellus stripova :)
magični vjetar
#1455 Posted : 6. kolovoza 2012. 22:42:23(UTC)

Man
Garfield wrote:
Nemojte tako na profesora.Nije mislio nista nalose, naprotiv on je vas zastitnik, nego kad smo kod toga mogli ste na stripovima staviti njegov logo, kao zastitnik Libellus stripova :)

što bi mi bez super profesora. Mislim da serijal MV treba preimenovati u njegovu cast.
Ipak je on borac libellusa.
Dok Lester
#1456 Posted : 6. kolovoza 2012. 23:03:58(UTC)

Man
ma ja sam već pomislio da je i tvorac... Doh
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado R.
#1457 Posted : 6. kolovoza 2012. 23:07:04(UTC)

Garfield wrote:

Super Profesor i znak munje, ipak on primarno proizvodi struju...
Dado R.
#1458 Posted : 6. kolovoza 2012. 23:08:56(UTC)

magični vjetar wrote:
Garfield wrote:

što bi mi bez super profesora. Mislim da serijal MV treba preimenovati u njegovu cast.
Ipak je on borac libellusa.

Barem kakvo specijalno izdanje objaviti ovo ljeto, s naslovom "Odlazak Profesora"... A onda 18 sati nakon toga i iduci specijalac s naslovom "Povratak Profesora"...
vs
#1459 Posted : 7. kolovoza 2012. 0:46:36(UTC)

profi ne gine posveta u ovom MV dodatku
Tex Willer
#1460 Posted : 7. kolovoza 2012. 7:34:15(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Navodno su se ta dva Dada odali alkoholu nakon sto su vidjeli da su neka dvojica kvazi "Teksoljubaca" dosli iz Nisa i nisu kupili Tex kolor 8.

Cursing Proso voz, kupili smo to odavno. Ne zajebavaj vise, nego bar jos 15 Texa do kraja godine da se povadis za ono sto si nas lagao u BL za 13 i 14Cursing
Cursing Nisam planirao ovaj smajli, al' vidim da je moderno pa da ne ispadam ljakseCursing
Users browsing this topic
Guest (17)
79 Pages«<7172737475>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.