A prijedlozi se odnose na to da cemo uvesti da (tko zeli) uplacujemo po 20 kuna (cirka 2,7 eura) mjesecno, od cega pola od tog iznosa koji skupimo svaki mjesec
ide menadzeru mjeseca a druga polovica ostaje u kasi za kraj sezone i onda bi se djelila u omjeru 60% za prvoga, 30% za drugoga i 10% za trecega.
Plus, Libellus bi poklanjao po 1 strip svaki mjesec manageru mjeseca, a na kraju sezone darivao bi ukupno 9 izdanja koja bi se podijelila na slican nacin kao i novac.
Mislim da 20 kuna nije puno a igru moze uciniti jos zanimljivijom. Naravno, ovo nije obavezno, igrati se moze i bez ulaganja, samo sto u tom slucaju nema
ni nagrada za one koji ne sudjeluju novcano. U slucaju da ne igraju svi novcano, onda bismo nagrade dijelili najbolje plasiranima od onih koji igraju s uplatama.
I tko zeli igrati onda treba uplatiti svaki mjesec, odnosno moze odjednom uplatiti i za cijelu sezonu, odredili bismo nekoga na ciji racun bi to islo i tko bi dalje to placao.
Bitno je samo da se ne moze jedan mjesec platiti a drugi ne, jer cim se jednom ne uplati onda se automatski postaje diskvalificiran iz nagrada.
Ja znam za sad za 4 zainteresirana, plus jos dva za koje sam uvjeren da ce igrati, a za ostale cemo vidjeti...