Rank: Nova facaJoined: 25.7.2011.(UTC) Posts: 8 Location: Крагујевац
|
Ајмо са коментарима, прогнозама ...
Мислим да је боље што су нам пали Летонци него Белоруси. Озбиљније ћемо ући у меч. Лоша искуства из предходних сезона нас позивају на опрез, надам се да смо научили лекцију. Одлично одрађене припреме, пажљиво бирани ривали (нисмо примили гол на припремама), добар прелазни рок (који би био још бољи одласком Кадуа).... све је остало у сенци сукоба Роби & Вилота. Памтим, својевремено у сукобу Муслин & Пјановић да сам стао на страну играча, овај пут нећу погрешити. Тренер чији рад доноси добру игру мора бити заштићен! Вилота је један од мојих омиљених играча у овом тиму Звезде али једноставно не сме да доводи у питање тренеров ауторитет. Још то није било који тренер... то је наша фудбалска легенда. Све и да није тако (да није у питању Роби) опет Вилотић не би био у праву. Звезда је стала иза овог тренера и напад на тренера је напад на клуб. Звезда је изнад сваког појединца и тога морају да буду свесни обојица и да гледају да спор што пре изгладе. Вилотић мора бити кажњен новчано за ово што је урадио, мислим да је то делотворнија казна од оне да не игра у првих неколико кола за Звезду. Доказано је да фудбалере највише боли када добију ударац по џепу :wink
Против Вентспилса треба ићи на победу у обе утакмице. То је недорастао ривал нашој Звезди. Опоравио се Евандро, добро се уклопили Пикси, Мазенга и мали Чава, сазрели су Бајковић, Лазовић, Ћосић и Вешовић, ту су стандардни Калуђеровић, Борха, Тошић и Микић, на врата првог тима куцају Мијаиловић, Јанковић, Стојковић, од лома ноге се опоравио Михајловић... све у свему - добар колектив.
Ево на које играче Роби рачуна у двомечу против Летонаца:
Голмани: 1 Бобан Бајковић 32 Александар Кировски 22 Милош Весић
Одбрана: 14 Никола Микић 3 Душко Тошић 15 Милан Вилотић 13 Ли Ади 25 Данијел Михајловић 6 Никола Игњатијевић 16 Стеван Рељић
Средина терена: 33 Ненад Ковачевић (капитен) 2 Савио 29 Марко Вешовић 17 Владан Бинић 20 Каду 18 Милан Јеремић 10 Евандро Гоебел 7 Милош Димитријевић
Нападачи: 9 Бруно Мезенга 99 Андрија Калуђеровић 19 Кристијан Борха
Млади играчи: 4 Срђан Мијаиловић 26 Филип Јанковић 24 Филип Стојковић 5 Урош Ћосић 27 Горан Чаушић 8 Дарко Лазовић Svet stripa - portal - blog
|