Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

35 Pages«<1718192021>»
HNK HAJDUK SPLIT
Sherlock Holmes
#361 Posted : 12. kolovoza 2012. 20:44:24(UTC)
Rank: Ponekad navrati

BigGrin BigGrin BigGrin

Sta reć na ovo 20000 tisuca ljudi skoro i razbijanje zagreba , jednostavno nevjerovatno ................
Dado R.
#362 Posted : 12. kolovoza 2012. 21:32:32(UTC)
Rank: Libellus

Sherlock Holmes wrote:
BigGrin BigGrin BigGrin

Sta reć na ovo 20000 tisuca ljudi skoro i razbijanje zagreba , jednostavno nevjerovatno ................

Onako od oka mislim da nije bilo bas 20 tisuca, mozda nesto vise od 15-16 tisuca.
No, slicno je i na Maksimiru, i njih je 15-16...BigGrin BigGrin
Novinari u nedoumici, napisati koliko je bilo ili pobrojati ih imenima...LOL LOL LOL
Dado R.
#363 Posted : 12. kolovoza 2012. 21:34:08(UTC)

No koliko god izgledalo dobro i igra i rezultati malo me to plasi.
Razni menadzeri i lesinari iz bogatijih ali prosjecnih klubova gledat ce utakmice i htjeti nekog od igraca.
A budemo li i sad morali rasprodavati to ce biti sramota, pa ova dica igraju skoro za kruh i vodu, u usporedbi s onima,
i prodaja igraca nebi trebala dolaziti u obzir osim Vukusica.
vs
#364 Posted : 12. kolovoza 2012. 23:42:32(UTC)
Rank: Ovisnik

Dado R. wrote:
No koliko god izgledalo dobro i igra i rezultati malo me to plasi.
Razni menadzeri i lesinari iz bogatijih ali prosjecnih klubova gledat ce utakmice i htjeti nekog od igraca.
A budemo li i sad morali rasprodavati to ce biti sramota, pa ova dica igraju skoro za kruh i vodu, u usporedbi s onima,
i prodaja igraca nebi trebala dolaziti u obzir osim Vukusica.

mora si ti prozvat prodajuCursing
http://www.slobodnadalma...eId/184034/Default.aspx

al nema veze, milovića ćemo preživit... andrijašević, radošević, caktaš su nam sve, ostale možemo nadoknadit, za ovu trojicu ne vidin adekvatnu zamjenu u rezervama
Dado R.
#365 Posted : 13. kolovoza 2012. 0:07:34(UTC)

Milovica i ne volis pa bi ti njega prvog prodao... a meni je najbolji stoper kojeg imamo trenutno. A koliko znam i on je mlad, moze samo napredovati.
vs
#366 Posted : 13. kolovoza 2012. 0:48:26(UTC)

evo snimka
http://prvaliga.tportal....bracun-sa-Zagrebom.html

jebate led, tek san sad vidia statistiku, 16 udaraca, 14 u okvir.... purgeri dva u okvir... jedan gol i blažević je odlično skinia oni šut na kraju prvog poluvremena..
caktaš je odlično uboa i oni prvi gol, na stadionu san mislia da je neki bezveze odbijanac, 90% lige bi ono u padu poslalo na semafor...

Dado R. wrote:
Milovica i ne volis pa bi ti njega prvog prodao... a meni je najbolji stoper kojeg imamo trenutno. A koliko znam i on je mlad, moze samo napredovati.

ma nije mi neka razlika između ova naša 4 stopera, svi su mladi, maloča i milović su '89, jonjić '91, milić '94, meni se najviše sviđa kako igra milić, al on je i zadnji vezni, maloča mi je malo draži od milovića jer je brži i agilniji, jonjić mi je zasad ostavia najslabiji dojam.. ne bi volia da prodamo ikoga, al ako već moramo, ne bi puno žalia za vukušićem i milovićem (koji su na meti, ako je virovat novinama), ne zbog toga jel ih volin ili ne, nego zato šta mislin da imamo adekvatne zamjene... al isto tako mislin da je mala cijena prodat ikoga iz ekipe ispod 2 mil. EUR

najjače mi je šta cila ekipa može napredovat pun kurac, pregazili smo zagreb, a opet smo imali nekih crnih rupa u igri, u oba poluvremena po 10ak min smo bili bez akcije a zagreb je diktira tempo, istina, jalova premoć, al opet nije ugodno gledat kako ti balun šeta na 30ak m, neki centaršut, loša reakcija obrane i eto sranja, tako smo i spušili gol... da su purgeri uboli oni zadnji šut u prvom poluvremenu, opet bi bilo zajebano, al mislin da bi ih i onda dobili, nakon 3:1 je samo bilo pitanje koliko ćemo in ih metnitBigGrin

drago mi je da je maglica uvalia onaj gol, skaka je od sriće pred sjeveronBigGrin

ne mogu opisat koliko mi je drago šta je dosta ljudi na ovim ligaškim utakmicama, nisan s ovolikin gušton iša gleat hajduka na poljudu od 2001.god. kad je vulić bia trener a bošnjak najbolji igrač, i onda smo gazili sve u prvenstvu, bez obzira na protivnika uvik je bilo 10-15000 ljudi....
mislin da će bit i još više ljudi kad nan se termin zbog ispadanja iz evrope prebaci u subotu, nedilja navečer mi je najmrži termin, najlipše mi je u jesen u subotu 15:30h, pogleaš utakmicu, odeš doma, tuširanje, večera i vani cugatBigGrin
vs
#367 Posted : 15. kolovoza 2012. 16:27:16(UTC)

http://www.nashajduk.org.../82/catid/17/Vejic.aspx

veja, heroj ili "zločinac"?

da san na njegovon mistu ne bi opali ovrhu hajduku u ovon trenutku nikad... ni da san gladan, radije bi užica negdi...naplatit će se ionako kad-tad

danas mi je drago šta ga nikad nisan volia ka nogometaša
Dado R.
#368 Posted : 15. kolovoza 2012. 17:38:54(UTC)

Ne znam sto bih ti rekao. Nisam na njegovom mjestu i ne mogu biti pametan.
Mi navijaci kojima je Hajduk toliko u srcu bili bismo (i jedmo) spremni na razna odricanja, ali mozemo li zahtjevati da svakome toliko Hajduk bude u srcu.
Pogotovo kad je njemu i poslodavac. Poslodavac koji ga je, u najboljim hrvatskim manirima, poslovno zajebavao do iznemoglosti.
Uz to, kod nas u HR ima jedan posve glup obicaj da se nogometasa racuna kao obrtnika pa na svoju platu (dobili je ili ne dobili) placaju doprinose
koji i nisu bas mali. A poznato je da se kod nas (citiram jednog BiH novinara koji je to napisao za BiH, ali isto je) treneri mjenjaju jednom mjesecno,
a plate dijele jednom godisnje. Tako da stvarno ne znam sto reci. Nemam pojma i nemam uvida u ono sto je njemu obecano od strane ljudi koji
predstavljaju Hajduk pa ne mogu suditi samo po njegovom zahtjevu. A treba staviti ruku na srce i priznati da su Hajduk vodili i ljudi koji su radili sve svasta.
Osobno sam uvjeren da ne bih to sad radio Hajduku osim da mi Obitelj nema sto jesti a to vjerujem nije slucaj s Vejicem.
A vjerujem da su njegovi odvjetnici procjenili kako je bas sad idealan trenutak.
No kao sto rekoh, nije dobro osuditi nikoga prije nego poznamo obje strane price. A ne zaboravimo tko je sve i kako vodio Hajduk.
vs
#369 Posted : 15. kolovoza 2012. 19:34:58(UTC)

Dado R. wrote:
Ne znam sto bih ti rekao. Nisam na njegovom mjestu i ne mogu biti pametan.
Mi navijaci kojima je Hajduk toliko u srcu bili bismo (i jedmo) spremni na razna odricanja, ali mozemo li zahtjevati da svakome toliko Hajduk bude u srcu.
Pogotovo kad je njemu i poslodavac. Poslodavac koji ga je, u najboljim hrvatskim manirima, poslovno zajebavao do iznemoglosti.
Uz to, kod nas u HR ima jedan posve glup obicaj da se nogometasa racuna kao obrtnika pa na svoju platu (dobili je ili ne dobili) placaju doprinose
koji i nisu bas mali. A poznato je da se kod nas (citiram jednog BiH novinara koji je to napisao za BiH, ali isto je) treneri mjenjaju jednom mjesecno,
a plate dijele jednom godisnje. Tako da stvarno ne znam sto reci. Nemam pojma i nemam uvida u ono sto je njemu obecano od strane ljudi koji
predstavljaju Hajduk pa ne mogu suditi samo po njegovom zahtjevu. A treba staviti ruku na srce i priznati da su Hajduk vodili i ljudi koji su radili sve svasta.
Osobno sam uvjeren da ne bih to sad radio Hajduku osim da mi Obitelj nema sto jesti a to vjerujem nije slucaj s Vejicem.
A vjerujem da su njegovi odvjetnici procjenili kako je bas sad idealan trenutak.
No kao sto rekoh, nije dobro osuditi nikoga prije nego poznamo obje strane price. A ne zaboravimo tko je sve i kako vodio Hajduk.

ma i ja tako manje više razmišljan, al u najgoru ruku je moga prvo popričat sa novon upravon a ne na silu... a šta reć o onin lapanima perošima, svagušama, grbićima, (kerumima) iz uprave koji su potpisivali ugovore... sve se bojin da nisu dobili nešto ispod stola zauzvrat ovakvin ugovorima... koji jebeni vejić za 320.000 EUR.. pa taj mi ne bi moga igrat za portun, kamoli za ulicu... i to da mi je baba ozljeđenaBigGrin
Dado R.
#370 Posted : 15. kolovoza 2012. 19:46:00(UTC)

Ovi nabrojani su manje ribe jer su kratko trajali, mislim da je tu najvise izvukao drug Branko, koji je radio volonterski...BigGrin BigGrin BigGrin
A i famozni drug FF kojeg nitko nije mogao izbaciti sigurno nije ostao prazna dzepa. Red onih koji su peljesili Hajduka kuneci se u ljubav prema njemu
duzi je nego red navijaca koji su stajali u redu za najprodavaniju utakmicu. Sto smo ga mi vise voljeli to su ga oni bolje pljackali.
Zao mi je samo sto u Hajduku nema toliko hrabrosti pa kad se Hajduka prozove za nesto, npr. ugovor s Vejicem, da onda stave javnosti barem neke
informacije npr. tko je potpisao ugovor, tko ima proviziju, tko je imao racunicu da se isplati taj igrac za toliko novaca, cime je to kalkulirao.
Pa kad se prozove Hajduk neka onda uz to stoji i ime tko je bio predsjednik, tko u nadzornom odboru itd.
Ovako, opljackaju Hajduk, a poslije kad dug dodje na naplatu, tko je kriv, opet samo Hajduk.
Dado R.
#371 Posted : 15. kolovoza 2012. 19:48:55(UTC)

Da bi Hajduk mogao nekoga placati 300 ili vise tisuca mora imati strasno dobre rezultate i ne samo doma vec i u Europi.
Dado R.
#372 Posted : 15. kolovoza 2012. 21:59:58(UTC)

A ne mozes praviti ugovore na 2, 3 ili vise godina i na te iznose a imas sigurne sponzore na godinu dana...
vs
#373 Posted : 15. kolovoza 2012. 22:13:45(UTC)

kako ne moš, pa ionako misliš bit član uprave tu godinu, triba zaraditBigGrin
Dado R.
#374 Posted : 15. kolovoza 2012. 22:26:02(UTC)

Ma naravno, tako se moze... Tako i jesu radili.
vs
#375 Posted : 15. kolovoza 2012. 22:39:01(UTC)

a bit će veselo u nedilju protiv lokomotive... sudi oni redikul iz koprivnice koji je priča viceve o hajduku svom priajtelju novinaru koji je to objavia
Dado R.
#376 Posted : 15. kolovoza 2012. 23:29:08(UTC)

A sto si mislio tko ce suditi...? Smile
vs
#377 Posted : 15. kolovoza 2012. 23:37:25(UTC)

pa bruno maric, on je najposteniji
Dado R.
#378 Posted : 15. kolovoza 2012. 23:39:43(UTC)

Steta sto on ne sudi...BigGrin
vs
#379 Posted : 19. kolovoza 2012. 23:28:54(UTC)

igrali smo stvarno katastrofalno... cilu utakmicu nismo imali zadnji pas, totalno nekoncentrirana cila momčad... i još ti ga uvali linijski za 2:0 taman kad ideš izjednačit, nakon toga smo skroz potonili... bekovi su nan propusni pun kurac, svaku utakmicu primimo gol, tribamo se malo uozbiljit, par puta sami sebi stvorimo problem iz ničega...

a ništa, odmorit se pa u nedilju satrat osijeka, ne možemo ovako loše opet odigrat da ga jebešSmile
Dado R.
#380 Posted : 19. kolovoza 2012. 23:59:38(UTC)

Pa prvi problem je sto igraci Lokomotive nisu losi, dapace, sasvim solidna ekipa a dovoljno napaljeni da se dodvore gazdi i da ih pozove u maticni klub.
Hajduk nije imao snage, znanja da se nametne, a vidjelo se da se u pocetku malo Lokomotiva pribojavala Hajduka i igrali su defanzivnije.
A mi s neraspolozenim veznjacima nismo ni mogli dalje od polovice. A onda kad smo pokazali da nismo bas toliko bauk i da nas mogu kontrirati
mali dinamovci su se opustili i igrali malo konkretnije. I taman kad se trebalo na odmor, gol im dade krila a nas umrtvi.
A onaj gol iz zaledja ubio nas skroz. A nisam ni sumnjao da ce opet ostati repovi o sudjenju...
Radit na tome da se greske isprave i idemo dalje...
Users browsing this topic
Guest (5)
35 Pages«<1718192021>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.