evo snimka
http://prvaliga.tportal....bracun-sa-Zagrebom.html
jebate led, tek san sad vidia statistiku, 16 udaraca, 14 u okvir.... purgeri dva u okvir... jedan gol i blažević je odlično skinia oni šut na kraju prvog poluvremena..
caktaš je odlično uboa i oni prvi gol, na stadionu san mislia da je neki bezveze odbijanac, 90% lige bi ono u padu poslalo na semafor...
Dado R. wrote:Milovica i ne volis pa bi ti njega prvog prodao... a meni je najbolji stoper kojeg imamo trenutno. A koliko znam i on je mlad, moze samo napredovati.
ma nije mi neka razlika između ova naša 4 stopera, svi su mladi, maloča i milović su '89, jonjić '91, milić '94, meni se najviše sviđa kako igra milić, al on je i zadnji vezni, maloča mi je malo draži od milovića jer je brži i agilniji, jonjić mi je zasad ostavia najslabiji dojam.. ne bi volia da prodamo ikoga, al ako već moramo, ne bi puno žalia za vukušićem i milovićem (koji su na meti, ako je virovat novinama), ne zbog toga jel ih volin ili ne, nego zato šta mislin da imamo adekvatne zamjene... al isto tako mislin da je mala cijena prodat ikoga iz ekipe ispod 2 mil. EUR
najjače mi je šta cila ekipa može napredovat pun kurac, pregazili smo zagreb, a opet smo imali nekih crnih rupa u igri, u oba poluvremena po 10ak min smo bili bez akcije a zagreb je diktira tempo, istina, jalova premoć, al opet nije ugodno gledat kako ti balun šeta na 30ak m, neki centaršut, loša reakcija obrane i eto sranja, tako smo i spušili gol... da su purgeri uboli oni zadnji šut u prvom poluvremenu, opet bi bilo zajebano, al mislin da bi ih i onda dobili, nakon 3:1 je samo bilo pitanje koliko ćemo in ih metnit
drago mi je da je maglica uvalia onaj gol, skaka je od sriće pred sjeveron
ne mogu opisat koliko mi je drago šta je dosta ljudi na ovim ligaškim utakmicama, nisan s ovolikin gušton iša gleat hajduka na poljudu od 2001.god. kad je vulić bia trener a bošnjak najbolji igrač, i onda smo gazili sve u prvenstvu, bez obzira na protivnika uvik je bilo 10-15000 ljudi....
mislin da će bit i još više ljudi kad nan se termin zbog ispadanja iz evrope prebaci u subotu, nedilja navečer mi je najmrži termin, najlipše mi je u jesen u subotu 15:30h, pogleaš utakmicu, odeš doma, tuširanje, večera i vani cugat