Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<2627282930>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
vs
#541 Posted : 3. kolovoza 2012. 18:10:22(UTC)
Rank: Ovisnik

pogleda san battleship... ima najpatetičniju scenu u povijesti, kad se oni penzić vrate u službu, hahahahah..

i pogleda san Bernie od richard linklatera, dobar je, može se pogledat, rađen je po istinitom događaju u maniri pseudodokumetarca, ima dosta crnog humora
vs
#542 Posted : 4. kolovoza 2012. 18:10:08(UTC)

the hunger games... da san ga ja snima, traja bi 90min u vrh glave, hahahahahha
feniks
#543 Posted : 10. kolovoza 2012. 12:09:14(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Pogledao Totalni opoziv i nisam se pokajao ThumpUp

Nisam fan filma iz 90ih, cak mi je i dosadan. Tako da sam u kino otisao potpuno neopterecen ocekivanjima.
Scenario je promijenjen, na bolje...
Glavni glumac ubjedljiviji (ruku na srce to i nije neki narocit izazov) Smile
Glumice bolje, rezija takodje.
Naravno da ima i propusta, necu sve da nabrajam, pogledajte sami (tjs. vs ti pogledaj posto koliko vidim, sem tebe malo ko i gleda filmove)
Samo da ilustrujem rijec sranje je u filmu koristena jedno 30 puta.

23. 08 je Bornovo nasledje to planiram pogledati.
Ako mi se bude dalo sljedece sedmice mozda odem pogledati Placenike 2- tu ocekujem teski tres komediju...LOL LOL
vs
#544 Posted : 10. kolovoza 2012. 13:15:11(UTC)

feniks wrote:
Pogledao Totalni opoziv i nisam se pokajao ThumpUp

Nisam fan filma iz 90ih, cak mi je i dosadan. Tako da sam u kino otisao potpuno neopterecen ocekivanjima.
Scenario je promijenjen, na bolje...
Glavni glumac ubjedljiviji (ruku na srce to i nije neki narocit izazov) Smile
Glumice bolje, rezija takodje.
Naravno da ima i propusta, necu sve da nabrajam, pogledajte sami (tjs. vs ti pogledaj posto koliko vidim, sem tebe malo ko i gleda filmove)
Samo da ilustrujem rijec sranje je u filmu koristena jedno 30 puta.

23. 08 je Bornovo nasledje to planiram pogledati.
Ako mi se bude dalo sljedece sedmice mozda odem pogledati Placenike 2- tu ocekujem teski tres komediju...LOL LOL

pogledat ću sve navedeno, al ne virujen da ću ih gleat u kinu, znan da će mi bit srednja žalost...

al ja san fan originalnog opoziva, tako da mislin da će me ovi razočarat...
bourne bi moga bit dobar, a prvi plačenici su mi bili dosadni, sva srića da u dvojci glumi van damme, moj najdraži glumac kad san bia mulacBigGrin ....

gleda san jučer ralje, napravili su odličnu restoraciju za bluray, slika je kristalna... film mi je uvik bia dosadan i glup, al oni quintov monolog o uss indianapolisu me uvik naježi... robert shaw ka quint mi je jedna od najboljih sporednih uloga...

popodne ću gleat termionatora 2... to mi je jedan od najboljih akcijskih filmova ikad
vs
#545 Posted : 13. kolovoza 2012. 10:40:40(UTC)

FIVE YEAR ENGAGEMENT

zijev... od čega oni idu napravit film... taman lipo za uspavat te
vs
#546 Posted : 13. kolovoza 2012. 22:11:40(UTC)

TED

prvih uru vrimena je ok ako volite one glupe baze a la family guy, onda do kraja ima neka "ozbiljna" radnja koja pila
vs
#547 Posted : 15. kolovoza 2012. 9:51:22(UTC)

THE CABIN IN THE WOODS

film je glupost, al nije običan slasher, jedino šta ga čini zanimljivim je šta ima neki spin na standardnu priču: 5 tinejdžera u kolibi u šumi koje napadaju zombiji... ovo je neka mišanca the cube, evil deada i the hills have eyes... horror i napetost su totalno neinvetivno napravljeni, čak i lošije od većine horrora... više su pažnje posvetili tome da vozaju gledatelja sa "wtf is going on?" pitanjima...
ne kužin zašto ima tako visoku ocjenu na imdb, sve je već viđeno u gore navedenim filmovima... ne znan kome bi ovo moga preporučit, za ljubitelje horrora je preloš, za sf-ovce je preglup
vs
#548 Posted : 16. kolovoza 2012. 21:14:21(UTC)

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW

ovi film san iša jednon davno gledat, pogleda san ga 15min i reka koje sranje majko mila... i u zadnje vrime čitan dylan i nonstop ovi poster mu u sobi i film mi je stalno u podsvijesti i nekidan naletin na torrent i skinen ga....mislin se, možda će mi se sad kad san stariji svidit... je kurac, još mi je gluplji nego kad san bia dite, hahahhaha... stvarno ne vidin kako se ovo može nekome svidit, a da nije žensko ili neka lgbt osoba.. a valjda ga triba pogleat na tripu, ipak je iz '75BigGrin

onda san odjeba ove pederluke i prebacie se na neke druge, hahahahahah... " Kiss me. When I'm being fucked, I like to get kissed a lot. "....po deseti put pogleda dog day afternoonBigGrin
Dok Lester
#549 Posted : 16. kolovoza 2012. 21:20:55(UTC)

Man
vs wrote:

pa jel dosta više s ovin "komedijama", hahahahahah... ne znan ko je luđi, ovi šta ih snimaju ili ja šta ih gledan... negledljivo do bola, nisan ga ni cilog pogleda..

izdržao sam 15 minuta Crying Crying
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dok Lester
#550 Posted : 16. kolovoza 2012. 21:23:54(UTC)

Man
vs wrote:
sherlock 2... losiji mi je od prvog, u ovome uopce nema neke misterije koju triba rjesit, na kraju nesto ulupaju, tek tako da nije prosa po evrope bezveze... a kraj je idiotskiCrying

napokon sam pogledao dvojku i zadovoljan sam kao i s jedinicom. film uz koji isključiš mozak i uživaš Smile Smile
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#551 Posted : 16. kolovoza 2012. 22:26:04(UTC)

aj nek se javi heroj koji će ovo pogledat, hahahahah... mene je prosto straj ovo zavrtitBigGrin
Garfield
#552 Posted : 18. kolovoza 2012. 18:11:23(UTC)

vs wrote:

FIVE YEAR ENGAGEMENT

zijev... od čega oni idu napravit film... taman lipo za uspavat te

Evo malo prelistao ovu temu i vs kakva ti sranja od filmova znas pogledati, malo ko jos to zna. Divim ti se :)
Spiderman
#553 Posted : 18. kolovoza 2012. 18:42:37(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Punishera jučer... ponovo LOL

a ne... jel more mini serija istou ovu temu? ako da onda ptice umiru... LOL
Za vsaku dobru rec, Kaj reci si mi znala, Za vsaki pogled tvoj, Za vsaki smeh tvoj, fala! ;(
vs
#554 Posted : 19. kolovoza 2012. 17:00:34(UTC)

pogleda avengerse... meni je bia predosadan, cili film side i pricaju, tek zadnjih po ure neka akcija, a kad krene nije nista pamtljivo.. ni inace nisan fan ovih marvelovih superherojskih filmova, al ovaj mi je jedna od njihovih losijih..
vs
#555 Posted : 23. kolovoza 2012. 18:10:04(UTC)

THE COLD LIGHT OF DAY

smeće
Dok Lester
#556 Posted : 23. kolovoza 2012. 20:44:00(UTC)

Man
pogledao zadnje Mušketire, onako s jednim okom

vjerujem da je zabavno u kinu zbog efekata, ali ovako ništa posebno
vs
#557 Posted : 23. kolovoza 2012. 21:12:02(UTC)

pogleda san dva korejska filma jucer...

NAMELESS GANGSTER, ok krimi drama, po istinitom događaju, prati uspon i pad gangstera, malo je prekomercijalan za moj gušt (u USA bi dobia pg-13, nasilje je moglo bit žešće i luđe), film ima par posveta goodfellasima i casinu, pa ako ko voli taj đir gangstera, može pogledat

THE YELLOW SEA, jebena filmčina, krimi/triler/drama, film ima toliko dobru priču da bi mora pola ure objašnjavat, ko, šta, kako,... radnja počne malo sporije, al nakon pola sata film dobije drugu dimenziju, do kraja ne prestaju zapleti i preokreti, ima oni šporki dokumentaristički izgled, osjetiš bijedu likova i okoline, za razliku ovog nameless gangstera koji je cili ušminkan... režiser i scenarist je oni tip šta je snimia THE CHASER (također genijalan film)

ovi koreanci rasturaju u zadnje vrime... ako nekome smeta jezik, nek proba malo istrpit, isplatit će mu se
vs
#558 Posted : 23. kolovoza 2012. 21:33:05(UTC)

Dok Lester wrote:
pogledao zadnje Mušketire, onako s jednim okom

vjerujem da je zabavno u kinu zbog efekata, ali ovako ništa posebno

ovo oni s millon?? i ja ga gleda na divx, nisan ni pogleda krajBigGrin
Dok Lester
#559 Posted : 23. kolovoza 2012. 23:17:30(UTC)

Man
nisi ništa propustio BigGrin BigGrin
feniks
#560 Posted : 24. kolovoza 2012. 11:46:07(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Juce pogledao Bornovo nasljedje.
Prica o Bornu je ispricana u prva 3 filma, ali je ovo dokaz da se iz zapleta ima sta jos izvuci.
Mislim da ce ici dalje...
Film ne nudi nista novo, ni na planu rezije, ali je solidno uradjen.
Glumacka postava je odlicna, glavni glumac je manje iritantan nego obicno, i sve skupa je dobro upakovano.
A na velikom platnu je stvarno zadovoljstvo gledati. Sto vi (vs, dado, dok) ne praktikujete ali ko vam je kriv Smile

P.S. Scenario nije ruski klasik, ali je vecini ljudi u sali bio prekomplikovan. LOL LOL
Users browsing this topic
Guest (5)
58 Pages«<2627282930>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.