Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
daj a4 "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 394 Location: Ljubuški
|
A 1- Olga A 2- agent A 3- android A 4- Strava nad nama
STUPAC A- Link
B 1- Karta tornja B 2- Maske smrti B 3- Svemirski brodolomci B 4- edicija
STUPAC B- Agencija Alfa
C 1- Francesco C 2- Marvel C 3- Pakao C 4- Noćna mora u svemiru
STUPAC C- Dante Bastianoni
D 1- HC D 2- webshop D 3- Dado A. D 4- Dado R.
STUPAC D- Libellus
KONAČNO RJEŠENJE- ČELIČNI STIJEG
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Konacno rjesenje Nathan Never...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 224 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
|
Evo osim A2 i C2 i C3 za pomoć, sad bi trebalo biti lako.
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
strupac A: Link "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Dok Lester wrote:strupac A: Link Točno, ako nekome nije jasno Link je agent andriod, robotica Olga mu je djevojka, a pojavio se u epizodi "Strava nad nama". Još je ostalo C da otkrijete, evo otvaram i C4.
|
|
|
|
|
C: Dante Bastianoni "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Dok Lester wrote:C: Dante Bastianoni Izgleda da je Dok ovdje najveći maher. Da objasnim: Francesco mu je brat, također crtač u Nathanovom serijalu, Dante je crtao jedno vrijeme za Marvel, a Pakao i Noćna mora u svemiru su epizode koje je crtao. I na kraju, konačno je ???
|
|
|
|
|
Dakle imamo:
Link
Agencija Alfa
Dante Bastianoni
Libellus
Ne bi trebalo biti teško.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 22 Location: VG
|
|
|
|
|
|
bardho wrote: Čelični stijeg
Eto, uspješno privedena asocijacija i to bez vrsnog NN fana vs-a. Mislim da nije bila teška asocijacija. Znači "Čelični stijeg" je epizoda iz edicije Agencija Alfa koju je izdao Libellus u kojoj je gllavni protagonist Link, a crtački je potpisuje Dante Bastianoni. E sad da li sam ovim uspio pridobiti šefove da napokon nešto izađe od Nathana, pa makar i oni ti-pui iz Asteroida Arga?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
Jerry Krause wrote:bardho wrote: Čelični stijeg
Eto, uspješno privedena asocijacija i to bez vrsnog NN fana vs-a. Mislim da nije bila teška asocijacija. Znači "Čelični stijeg" je epizoda iz edicije Agencija Alfa koju je izdao Libellus u kojoj je gllavni protagonist Link, a crtački je potpisuje Dante Bastianoni. E sad da li sam ovim uspio pridobiti šefove da napokon nešto izađe od Nathana, pa makar i oni ti-pui iz Asteroida Arga? znaš kad bi vrsni fan pogodia stupac c i konačno rješenje??... paaaa potrajao bi kviz po stoti put, argo nije nathan
|
|
|
|
|
vs wrote:Jerry Krause wrote:bardho wrote: Čelični stijeg
Eto, uspješno privedena asocijacija i to bez vrsnog NN fana vs-a. Mislim da nije bila teška asocijacija. Znači "Čelični stijeg" je epizoda iz edicije Agencija Alfa koju je izdao Libellus u kojoj je gllavni protagonist Link, a crtački je potpisuje Dante Bastianoni. E sad da li sam ovim uspio pridobiti šefove da napokon nešto izađe od Nathana, pa makar i oni ti-pui iz Asteroida Arga? znaš kad bi vrsni fan pogodia stupac c i konačno rješenje??... paaaa potrajao bi kviz po stoti put, argo nije nathan To sto ti je nik VS ne znaci da si vrsni fan Nathana...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 12.2.2012.(UTC) Posts: 333 Location: Zagreb
|
Da sam ja ovo pogađao dočekali bi prije novo svjetsko prvenstvo u nogometu nego što bi pogodio.
|
|
|
|
|
Treba osmisliti neki kviz koji je isto zanimljiv ali laksi za odgonetnuti, i onda nagraditi pobjednike...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Treba osmisliti neki kviz koji je isto zanimljiv ali laksi za odgonetnuti, i onda nagraditi pobjednike... Evo ja se javljam za neki lakši postaviti, a vi nagradite s knjigom. Moja naknada će biti informacija o točnim datumima izlazaka Nathanovih knjiga u sljedećih godinu dana. Mislim da sam skroman.
|
|
|
|
|
Jerry Krause wrote:Dado R. wrote:Treba osmisliti neki kviz koji je isto zanimljiv ali laksi za odgonetnuti, i onda nagraditi pobjednike... Evo ja se javljam za neki lakši postaviti, a vi nagradite s knjigom. Moja naknada će biti informacija o točnim datumima izlazaka Nathanovih knjiga u sljedećih godinu dana. Mislim da sam skroman. ako nagrada bude knjiga, ja već vidin koja će bit
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.