Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
carson se nije zajebava, hahahahahahah
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 12.2.2012.(UTC) Posts: 333 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 751 Location: Split
|
Bija bi red da mu posvetit ove zadnje četri knjige.
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
|
|
|
|
|
Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ?
|
|
|
|
|
Profesoru
|
|
|
|
|
split85 wrote:Profesoru Ja bi ih poslao u Srbiju s napomenom "Ne prodati profi nijedan primerak"
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 222 Location: Sarajevo
|
sve je urekao tako mu i treba uraditi
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
split85 wrote:Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ? Uskoro cemo se javiti s puno informacija oko termina objave izdanja... Za nekih desetak dana, mozda i prije...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:split85 wrote:Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ? Uskoro cemo se javiti s puno informacija oko termina objave izdanja... Za nekih desetak dana, mozda i prije... i ostalih izdanja ili samo ovo dvoje?
|
|
|
|
|
vs wrote:Dado R. wrote:split85 wrote:Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ? Uskoro cemo se javiti s puno informacija oko termina objave izdanja... Za nekih desetak dana, mozda i prije... i ostalih izdanja ili samo ovo dvoje? Pa kaze covek "puno informacija" ;-) Ja ocekujem plan bar do 2020. godine :-))
|
|
|
|
|
vs wrote:Dado R. wrote:split85 wrote:Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ? Uskoro cemo se javiti s puno informacija oko termina objave izdanja... Za nekih desetak dana, mozda i prije... i ostalih izdanja ili samo ovo dvoje? I ostalih izdanja...
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:vs wrote:Dado R. wrote:split85 wrote:Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ? Uskoro cemo se javiti s puno informacija oko termina objave izdanja... Za nekih desetak dana, mozda i prije... i ostalih izdanja ili samo ovo dvoje? Pa kaze covek "puno informacija" ;-) Ja ocekujem plan bar do 2020. godine :-)) Pa ti si gori od Carsona, tebi se vise zuri... Sve mi se cini da ce on prezivjeti jos puno metaka, a ti?
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:vs wrote:Dado R. wrote:split85 wrote:Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ? Uskoro cemo se javiti s puno informacija oko termina objave izdanja... Za nekih desetak dana, mozda i prije... i ostalih izdanja ili samo ovo dvoje? I ostalih izdanja... luudja brale!... jedva cekan
|
|
|
|
|
Dado R. wrote: Pa ti si gori od Carsona, tebi se vise zuri... Sve mi se cini da ce on prezivjeti jos puno metaka, a ti?
Ja bre tek sad ulazim u drugu mladost Za godinu i kusur pocinjem sve jovo nanovo, blize tebi. Pa kad nesto kasni a ja ti banem na vrata i pijem dok ne saznam precizno sve informacije. Pa ti vidi dal ti se isplati
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
Dado R. wrote:split85 wrote:Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ? Uskoro cemo se javiti s puno informacija oko termina objave izdanja... Za nekih desetak dana, mozda i prije... , rknite jedno 4 Texa, da smirimo uzavrelu atmosferu na forumu.
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:Dado R. wrote: Pa ti si gori od Carsona, tebi se vise zuri... Sve mi se cini da ce on prezivjeti jos puno metaka, a ti?
Ja bre tek sad ulazim u drugu mladost Za godinu i kusur pocinjem sve jovo nanovo, blize tebi. Pa kad nesto kasni a ja ti banem na vrata i pijem dok ne saznam precizno sve informacije. Pa ti vidi dal ti se isplati Dok se ti doselis meni blize, odoh ja u Svicarsku...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 394 Location: Ljubuški
|
kasper wrote:Dado R. wrote:split85 wrote:Orlovi Rima idu dogodine, šta je sa Shanghai Devil? Da li se čeka da se sve izda u Italiji ili ... ? Uskoro cemo se javiti s puno informacija oko termina objave izdanja... Za nekih desetak dana, mozda i prije... , rknite jedno 4 Nathana, da smirimo uzavrelu atmosferu na forumu. Tako je...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Dok se ti doselis meni blize, odoh ja u Svicarsku... Nisi ti bas tolko blesav - Oktoberfest, Allianz Arena, nema toga u Svicarskoj Ostajes tu gde jesi a ja dolazim. Ich habe durst
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.