Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 237 Location: Angrenost (blizu Splita sela)
|
Dado A. wrote:Curumo wrote:[ jebala te Unija i sve plavo! i da, DOBRO DOŠLI je odvojeno bolje vas našli Di si, stara kosti... a evo, topim se i citam mv u pdf-u... Nice view from hell.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 23 Location: Podgora
|
Evo da se i ja javin, pozdravljan iz Podgore
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 19 Location: Sarajevo
|
Curumo wrote:Dado A. wrote:Curumo wrote:[ jebala te Unija i sve plavo! i da, DOBRO DOŠLI je odvojeno bolje vas našli Di si, stara kosti... a evo, topim se i citam mv u pdf-u... pozuri sa citanjem, ili salji pdf :-D
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Curumo wrote:Dado A. wrote:Curumo wrote:[ jebala te Unija i sve plavo! i da, DOBRO DOŠLI je odvojeno bolje vas našli Di si, stara kosti... a evo, topim se i citam mv u pdf-u... Ista meta, isto odstojanje. Samo kod mene klima radi.
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Paka01 wrote:Evo da se i ja javin, pozdravljan iz Podgore Alo, asu!
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 237 Location: Angrenost (blizu Splita sela)
|
verter wrote:Curumo wrote:Dado A. wrote:Curumo wrote:[ jebala te Unija i sve plavo! i da, DOBRO DOŠLI je odvojeno bolje vas našli Di si, stara kosti... a evo, topim se i citam mv u pdf-u... pozuri sa citanjem, ili salji pdf :-D evo jesam, na sms Nice view from hell.
|
|
|
|
|
Dado A. wrote:Curumo wrote:Dado A. wrote:Curumo wrote:[ jebala te Unija i sve plavo! i da, DOBRO DOŠLI je odvojeno bolje vas našli Di si, stara kosti... a evo, topim se i citam mv u pdf-u... Ista meta, isto odstojanje. Samo kod mene klima radi. pa radi i kod mene, samo bi mi trebale tri Nice view from hell.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 166 Location: Rijeka, Hrvatska
|
verter wrote:westaxe, nedavno sam te se bio sjetio. nesto mi hilda pala na pamet i onda se pokusavao sjetiti od koga sam je nabavio. na kraju sam se sjetio ;-) Ah, Hilda! Davno je to bilo. Imaš dobro pamćenje Nisam je duuugo čitao. Trenutno imam novi omiljeni strip, a zove se Enchantae. Uz njega sam zavolio fantasy.
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
mladjo wrote:Čestitke na forumu i sretno! Hvala i dobrodosao...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 166 Location: Rijeka, Hrvatska
|
Dado A. wrote:Fala, majstore! I kad si vec tu, pozdrav ekipi iz Rijeke! Hvala! Proslijedit ću pozdrave!
|
|
|
|
|
Curumo wrote:[ jebala te Unija i sve plavo! i da, DOBRO DOŠLI je odvojeno bolje vas našli Tko li je ovaj clan? Stil pisanja a i avatar mi nista ne govore.
|
|
|
|
|
svako slovo drugacije je ofarbano, naizmenicno se koristi 17 i po boja. takođe je svaki treci kadar u 4D, a neparni samo u 3D. valjda sad imate bolju sliku o svemu Nice view from hell.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 22 Location: VG
|
Dinamo je šampion!!! hehe
|
|
|
|
|
dr. westax wrote:verter wrote:westaxe, nedavno sam te se bio sjetio. nesto mi hilda pala na pamet i onda se pokusavao sjetiti od koga sam je nabavio. na kraju sam se sjetio ;-) Ah, Hilda! Davno je to bilo. Imaš dobro pamćenje Nisam je duuugo čitao. Trenutno imam novi omiljeni strip, a zove se Enchantae. Uz njega sam zavolio fantasy. evo malo sam zraknuo na google-u i ne cini se lose. moracu to detaljnije provjeriti ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Curumo wrote:[ jebala te Unija i sve plavo! i da, DOBRO DOŠLI je odvojeno bolje vas našli Tko li je ovaj clan? Stil pisanja a i avatar mi nista ne govore. što je najgore, ni meni Nice view from hell.
|
|
|
|
|
bit ce sjajne a ne mat, pa cete opet vracati u tiskaru Nice view from hell.
|
|
|
|
|
bardho wrote:Dinamo je šampion!!! hehe Izbacen si s foruma zbog nanosenja dusevnih boli. I ovdje nema dinamovaca, je li tako Doce?
|
|
|
|
|
Curumo wrote:svako slovo drugacije je ofarbano, naizmenicno se koristi 17 i po boja. takođe je svaki treci kadar u 4D, a neparni samo u 3D. valjda sad imate bolju sliku o svemu znaci svaki sesti pocevci od treceg je u 7D!? :-p
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.