76 wrote:Dado R. wrote:Reci mi tko je napisao ovu recenicu: "Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno."
E sad je procitaj jos jednom i probaj zakljuciti sto ja iz te recenice mogu razumjeti, sto mogu razumjeti drugi...?
Ako Zagor nije kriv za kasnjenje Mister Noa iz 2011, a nije, onda je ono sto si ti napisao netocno. I kakve sam ja onda recenice namjerno izvrnuo?
Istina, nakon Mafesta nisu izasle nikakve knjige tri mjeseca, pa ni Zagor. Samo ne znam koje izdanje je krivo sto je i Zagor usporio, valjda ce mi netko napisati.
"Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno." - tu se nigdje ne spominje 2011. koju ti ubacuješ u čitavu priču i stoga izvrćeš ono što sam ja napisao. Ja sam ju spomenuo u reakciji na tvoju tvrdnju kako "ništa nije usporeno". Ako nije usporeno, znači li to kako odsad nadalje možemo očekivati po šest Mister NO-ovih knjiga svake godine? Ako da - to je loša vijest.
A Zagor je usporio??? Ajme nama koje to ne zanima kada je šest knjiga u četiri mjeseca usporenje...
Meni se cini da ti mene malo zajebajes, ha? Da ti sve citiram, nacrtam, pojasnim do detalja? Nema problema, tu sam da pomognem... dakle:
- 76 kaze: Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno.
- Dado R. budala kaze: Nije tocno, nista nije usporeno, ali neda mi se vise pojasnjavati
- 76 nakon toga kaze: A što je onda? Koliko znam, planirali ste po 12 knjiga Mister NO-a godišnje, i to je funkcioniralo do kraja 2010.
- Dado R. priglupi kaze: Nesto ne stima u tvojoj prici, kazes, citiram "Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno", a onda nabrajas sto je izaslo manje u 2011. godini. Ako me sjecanje ne vara, sa Zagorom krenusmo tek prije nekoliko mjeseci.
E sad ti meni probaj pojasniti sto tu nije jasno i kakve rijeci ja izvrcem?
Jesi li ti napisao da Mister No kasni od kako smo krenuli sa Zagorom? Jesi? Jesi li onda u svom pojasnjenju prvi spomenuo sto nije izaslo 2011. Jesi?
Kako onda Zagor moze imati veze s kasnjenjem MNOa ako ti ti spominjes da je funkcioniralo do 2010. a poslije nije a Zagor se pojavio tek u polovici 2012.?
I jos pojasnim da nakon sto je izasao Zagor,
ne da nije izasao MNO, vec nije izaslo nista, jer nismo zbog drugih obaveza stigli raditi na izdanjima,
pa tvoja prva recenica apsolutno nema smisla, i ako ti se Zagor ne svidja odnosno ne zanima te, nije to onda razlog da nesto izmisljas.
A i pojasnio sam, po tko zna koji put, zasto nista nije usporeno s namjerom usporavanja i da cemo sve nadoknaditi samo treba vremena.
Analogno tvojoj prici onda je i Zagor usporio, a tek krenuo, jer kao i MNO i mnoge druge knjige nije izasao kad je najavljen.
No vjerojatno ja to sve izvrcem, izmisljam, pa se ispricavam ako sam povrijedio tvoj ego i zao mi je sto sam priglup i nisam razumio tvoje pisanje.
Mlad sam, ucim...