Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

28 Pages«<56789>»
Izdavacki plan za (otprilike) sljedecih 8 mjeseci
Dado R.
#121 Posted : 18. rujna 2012. 2:33:47(UTC)
Rank: Libellus

76 wrote:
Dado R. wrote:
76 wrote:
Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno. A da za Zagora pronađete drugog prevoditelja?Sneaky Wink

Nije tocno, nista nije usporeno, ali neda mi se vise pojasnjavati, cemu pisati 10 puta ako se opet vrtimo u krug.Smile

A što je onda?
Koliko znam, planirali ste po 12 knjiga Mister NO-a godišnje, i to je funkcioniralo do kraja 2010. do kada je izašlo 46 kniiga (po 10 u 2007., 2008. i 2010., a 16 u 2009.). U 2011. ih je izašlo 7, a u 2012. do sada 3 i prema ovom planu do kraja godine bi trebale izaći još 3 što je 6. Dakle, dvostruko manje od originalnog plana.

Nesto ne stima u tvojoj prici, kazes, citiram "Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno",
a onda nabrajas sto je izaslo manje u 2011. godini. Ako me sjecanje ne vara, sa Zagorom krenusmo tek prije nekoliko mjeseci.
Mada, ja sam vec stariji, mozda brkam godine. Ali Zagor je kriv, da, da, to je to. Pripremali smo ga 18 mjeseci, zato sad brzo izbacujemo knjige.LOL LOL LOL

No, da probamo malo definirati pojam "usporili". Za mene on u ovom kontekstu znaci ciljano usporavanje odredjenih izdanja. I to jednostavno nije tocno.
Vec smo toliko puta pojasnili da smo mjesecima imali privatnih problema i da nismo mogli redovno raditi na izdanjima, pogotovo se to odnosi na moje izbivanje u prvoj
polovici prosle godine. I jednostavno mi se neda to ponavljati jer imam osjecaj da to ljudi olako shvacaju, pa se malo sale, sprdaju i tako u krug.
Pa onda teorije zavjere kako kasni npr. Raider jer se ne prodaje, a kad pojasnim kako kasni i MM koji se prodaje, onda se izmisli nesto trece.
Uglavnom, nema namjernog usporavanja, niti smo usporili nekog junaka u ime nekog drugoga. Ono sto nismo stigli, nadoknadit cemo, samo treba vremena.

Uostalom, mi ovo radimo iz svog gusta, sami smo si zadali brzinu objave izdanja, i sami cemo je i dalje krojiti i zbog nas i zbog vas.
Tko ne vjeruje nasim rijecima i nije zadovoljan s brzinom objave, uvijek moze pronaci izdavace koji izdaju jos brze i vise od nas.
A barem izdavaca ima sasvim dovoljno, skoro koliko i stripofila.
Dado R.
#122 Posted : 18. rujna 2012. 2:36:42(UTC)

Tex Willer wrote:
Kit Carson wrote:
76 wrote:
Dado R. wrote:
76 wrote:
Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno. A da za Zagora pronađete drugog prevoditelja?Sneaky Wink

Nije tocno, nista nije usporeno, ali neda mi se vise pojasnjavati, cemu pisati 10 puta ako se opet vrtimo u krug.Smile

A što je onda?
Koliko znam, planirali ste po 12 knjiga Mister NO-a godišnje, i to je funkcioniralo do kraja 2010. do kada je izašlo 46 kniiga (po 10 u 2007., 2008. i 2010., a 16 u 2009.). U 2011. ih je izašlo 7, a u 2012. do sada 3 i prema ovom planu do kraja godine bi trebale izaći još 3 što je 6. Dakle, dvostruko manje od originalnog plana.

E ako si mu reko!Tongue Tongue Tongue

E ako ste mu rekliFlapper Flapper Flapper Flapper

Na to dodajte i da ce Tex Biblioteka ove godine 8 umesto planiranih 10 komadaCowboy2
Super je sto idu Giganti, ali to je druga edicijaFlapper
A NR je ove godine izaslo 4 komada koji su planirani za 2011.g, a u planu ih nema 4 komada koji su trebali da izadju 2012.Sherlock

Vidi, nije vise ni smijesno. Objavimo plan izdanja, i onda samo naricete ko stare babe.Smile
A tebi je ionako bolje da sad citas izdanja na njemackom.
Kit Carson
#123 Posted : 18. rujna 2012. 3:20:42(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado R. wrote:

Vidi, nije vise ni smijesno.

Aha, iznervirao se.BigGrin Laugh LOL LOL LOL Flapper
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
ponki
#124 Posted : 18. rujna 2012. 9:09:15(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:

E ako ste mu rekliFlapper Flapper Flapper Flapper

Na to dodajte i da ce Tex Biblioteka ove godine 8 umesto planiranih 10 komadaCowboy2
Super je sto idu Giganti, ali to je druga edicijaFlapper
A NR je ove godine izaslo 4 komada koji su planirani za 2011.g, a u planu ih nema 4 komada koji su trebali da izadju 2012.Sherlock

Vidi, nije vise ni smijesno. Objavimo plan izdanja, i onda samo naricete ko stare babe.Smile
A tebi je ionako bolje da sad citas izdanja na njemackom.

Ovako nesto BigGrin
http://www.kult-editionen.de/titel/tex/

Mozes li ga uopste zamisliti dok cita ovo na njemackom LOL LOL LOL

ja to zamisljam ovako :

http://www.youtube.com/watch?v=QQA-WhAyrfY

LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Nemam nista pametno da kazem, a Alen jos manje
Tex Willer
#125 Posted : 18. rujna 2012. 9:30:14(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado R. wrote:

Objavimo plan izdanja, i onda samo naricete ko stare babe.Smile

Jbg, to ti je sindrom Petra PanaBigGrin
Kako prolaze godine a Italijani ostaju na odstojanju, cistom matematikom dolazim do saznanja da nikad necu da imam sve. A hocu sveBigGrin
Ili ti: I want it all and I want it nowRollEyes

Dosta zajebancije, drzim te za rec da ce u svaki slobodan termin da upadne najbolji junak ,tj.TexCool
Tex Willer
#126 Posted : 18. rujna 2012. 9:31:29(UTC)
Rank: Ovisnik

Man

Mislis da necu i to da uzmemFlapper
Samo mislim da je to to, nema vise, jel?
Dado R.
#127 Posted : 18. rujna 2012. 9:53:12(UTC)

Kit Carson wrote:
Dado R. wrote:

Vidi, nije vise ni smijesno.

Aha, iznervirao se.BigGrin Laugh LOL LOL LOL Flapper

Nabij se na tikvice...Smile
Dado R.
#128 Posted : 18. rujna 2012. 10:03:09(UTC)

ponki wrote:

Daje se na znanje... BigGrin LOL BigGrin LOL
kasper
#129 Posted : 18. rujna 2012. 10:08:29(UTC)

Koliko price i obecanja, a najave za Texa nema Huh
76
#130 Posted : 18. rujna 2012. 10:21:05(UTC)

[/quote]
No, da probamo malo definirati pojam "usporili". Za mene on u ovom kontekstu znaci ciljano usporavanje odredjenih izdanja. I to jednostavno nije tocno.Vec smo toliko puta pojasnili da smo mjesecima imali privatnih problema i da nismo mogli redovno raditi na izdanjima, pogotovo se to odnosi na moje izbivanje u prvoj
polovici prosle godine. I jednostavno mi se neda to ponavljati jer imam osjecaj da to ljudi olako shvacaju, pa se malo sale, sprdaju i tako u krug.
Pa onda teorije zavjere kako kasni npr. Raider jer se ne prodaje, a kad pojasnim kako kasni i MM koji se prodaje, onda se izmisli nesto trece.
Uglavnom, nema namjernog usporavanja, niti smo usporili nekog junaka u ime nekog drugoga. Ono sto nismo stigli, nadoknadit cemo, samo treba vremena.
[/quote]

Pa nisam niti rekao da je usporenje namjerno, samo sam konstatirao ono što je činjenica. Niti sam ikoga prozvao zbog toga, a ti si me indirektno nazvao lažljivcem.
U mojoj priči sve štima: Što se prošle godine tiče, kako i sam kažeš - bilo je manje Mister NO-a zbog vaših privatnih problema (u koje ne ulazim, nikada niti nisam). A ove godine? Ako i dalje imate problema, žao mi je.
Sidin i radin.
76
#131 Posted : 18. rujna 2012. 10:29:40(UTC)

Dado R. wrote:

Uostalom, mi ovo radimo iz svog gusta, sami smo si zadali brzinu objave izdanja, i sami cemo je i dalje krojiti i zbog nas i zbog vas.
Tko ne vjeruje nasim rijecima i nije zadovoljan s brzinom objave, uvijek moze pronaci izdavace koji izdaju jos brze i vise od nas.
A barem izdavaca ima sasvim dovoljno, skoro koliko i stripofila.

Što se brzine izdavanja tiče - to je do vas. Meni odgovara kakva god ona bila jer ono što me zanima kupujem odmah kad izađe. Da odjednom objavite čitav serijal Mister NO-a, Martina Mysterea i sve dosad u nas neobjavljene Texove priče, ja bih ih i kupio odmah. Ako će izlaziti rjeđe no dosad, opet nema problema. Pa nije to kruhv, voda ili struja, pa da bih bio uznemiren zbog toga što nekih izdanja nema.
Tako je i s ostalim izdavačima - što me zanima kupim čim izađe. Ako kasni - nema veze.
Sidin i radin.
76
#132 Posted : 18. rujna 2012. 10:35:08(UTC)

Dado R. wrote:

Nesto ne stima u tvojoj prici, kazes, citiram "Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno",
a onda nabrajas sto je izaslo manje u 2011. godini. Ako me sjecanje ne vara, sa Zagorom krenusmo tek prije nekoliko mjeseci.
Mada, ja sam vec stariji, mozda brkam godine. Ali Zagor je kriv, da, da, to je to. Pripremali smo ga 18 mjeseci, zato sad brzo izbacujemo knjige.LOL LOL LOL

Čini se da namjerno izvrćeš tuđe riječi, gdje sam ja to napisao da je Zagor kriv za manji broj Mister NO-ovih knjiga prošle godine? Što se toga tiče, kako ste nekoliko puta naglasili - imali ste privatnih problema u koje ne ulazim, nikada niti nisam. A ove godine? Ako i dalje imate problema, žao mi je.
Ako ne, logično je i za pretpostaviti kako je Zagor nije razlog usporenju, jer otkako ste počeli izlaziti s tim izdanjem (MAFEST) izašlo je šest Zagorovih knjiga, a ni jedna Mister NO-ova, kao ni Martina Mysterea. Zadnje knjige tih junaka izašle su još u ožujku. No, to je samo moja pretpostavka, ako nije točna - nije.
Sidin i radin.
Dado R.
#133 Posted : 18. rujna 2012. 11:35:38(UTC)

76 wrote:
Dado R. wrote:

Čini se da namjerno izvrćeš tuđe riječi, gdje sam ja to napisao da je Zagor kriv za manji broj Mister NO-ovih knjiga prošle godine? Što se toga tiče, kako ste nekoliko puta naglasili - imali ste privatnih problema u koje ne ulazim, nikada niti nisam. A ove godine? Ako i dalje imate problema, žao mi je.
Ako ne, logično je i za pretpostaviti kako je Zagor nije razlog usporenju, jer otkako ste počeli izlaziti s tim izdanjem (MAFEST) izašlo je šest Zagorovih knjiga, a ni jedna Mister NO-ova, kao ni Martina Mysterea. Zadnje knjige tih junaka izašle su još u ožujku. No, to je samo moja pretpostavka, ako nije točna - nije.

Je, ja sve radim namjerno, da napakostim nekome...Smile BigGrin Dado R. oprečni!
Reci mi tko je napisao ovu recenicu: "Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno."
E sad je procitaj jos jednom i probaj zakljuciti sto ja iz te recenice mogu razumjeti, sto mogu razumjeti drugi...?
Ako Zagor nije kriv za kasnjenje Mister Noa iz 2011, a nije, onda je ono sto si ti napisao netocno. I kakve sam ja onda recenice namjerno izvrnuo?

Istina, nakon Mafesta nisu izasle nikakve knjige tri mjeseca, pa ni Zagor. Samo ne znam koje izdanje je krivo sto je i Zagor usporio, valjda ce mi netko napisati.BigGrin

Sorry, Zvone, nista protiv tebe osobno i onoga sto si napisao, samo mi dosadi slusati stalno price o tome kako nesto kasni, odnosno da nije izaslo a receno je da ce biti,
pa onda teorije sto se prodaje, pa se radi, a sto kasni naustrb toga, ili bilo koji drugi izmisljeni razlog kasnjenja i tako u krug...
Mozda svi zaboravljate da ni ja ni Dado A. ne zivimo od stripova i da prije nego sto nadjemo vremena za stripove moramo naci vremena za nase redovne poslove
i hrpu drugih obaveza a svega imamo vise nego vremena. No jako nam je stalo do stripova pa cemo i zbog nas samih uvijek dati sve od sebe da objavimo sto vise knjiga.
Jer mi smo i dalje prije svega stripofili i kolekcionari, pa tek onda izdavaci.
76
#134 Posted : 18. rujna 2012. 12:49:31(UTC)

Dado R. wrote:

Reci mi tko je napisao ovu recenicu: "Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno."
E sad je procitaj jos jednom i probaj zakljuciti sto ja iz te recenice mogu razumjeti, sto mogu razumjeti drugi...?
Ako Zagor nije kriv za kasnjenje Mister Noa iz 2011, a nije, onda je ono sto si ti napisao netocno. I kakve sam ja onda recenice namjerno izvrnuo?

Istina, nakon Mafesta nisu izasle nikakve knjige tri mjeseca, pa ni Zagor. Samo ne znam koje izdanje je krivo sto je i Zagor usporio, valjda ce mi netko napisati.BigGrin

"Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno." - tu se nigdje ne spominje 2011. koju ti ubacuješ u čitavu priču i stoga izvrćeš ono što sam ja napisao. Ja sam ju spomenuo u reakciji na tvoju tvrdnju kako "ništa nije usporeno". Ako nije usporeno, znači li to kako odsad nadalje možemo očekivati po šest Mister NO-ovih knjiga svake godine? Ako da - to je loša vijest.

A Zagor je usporio??? Ajme nama koje to ne zanima kada je šest knjiga u četiri mjeseca usporenje...
Sidin i radin.
bardho
#135 Posted : 18. rujna 2012. 17:42:28(UTC)
Rank: Nova faca

Da ne bi bilo kako vas svi kude i špotaju ja vas pohvaljujem za plan izdavanja jer se nadam da ću uspjeti popuniti zaostatke hahaha
Veseli me toliko izdanja Zagija, Pseta i Tex giganata i samo tako dalje dok ja ne popunim No-a, Misterea i ostalo hahaha
Curumo
#136 Posted : 18. rujna 2012. 19:59:13(UTC)

Dado R. wrote:

LOL. a to bi bili...? mozda MARVEL?
i s pola tempa broj izdanja (ne naklade, nego naslova, naravno) koje je izdao i izdaje LB san je svima ostalima.
Nice view from hell.
Spawn
#137 Posted : 18. rujna 2012. 20:13:28(UTC)

Ma sve će doći u svoj red. MV je završio tako da se sada tu ima prostora za manevar.
Dado R.
#138 Posted : 18. rujna 2012. 21:42:17(UTC)

76 wrote:
Dado R. wrote:

"Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno." - tu se nigdje ne spominje 2011. koju ti ubacuješ u čitavu priču i stoga izvrćeš ono što sam ja napisao. Ja sam ju spomenuo u reakciji na tvoju tvrdnju kako "ništa nije usporeno". Ako nije usporeno, znači li to kako odsad nadalje možemo očekivati po šest Mister NO-ovih knjiga svake godine? Ako da - to je loša vijest.

A Zagor je usporio??? Ajme nama koje to ne zanima kada je šest knjiga u četiri mjeseca usporenje...

Meni se cini da ti mene malo zajebajes, ha? Da ti sve citiram, nacrtam, pojasnim do detalja? Nema problema, tu sam da pomognem... dakle:

- 76 kaze: Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno.
- Dado R. budala kaze: Nije tocno, nista nije usporeno, ali neda mi se vise pojasnjavati
- 76 nakon toga kaze: A što je onda? Koliko znam, planirali ste po 12 knjiga Mister NO-a godišnje, i to je funkcioniralo do kraja 2010.
- Dado R. priglupi kaze: Nesto ne stima u tvojoj prici, kazes, citiram "Otkad ste krenuli sa Zagorom, sve što valja (Mister NO, Martin Mystere, pa donekle i Tex) je usporeno", a onda nabrajas sto je izaslo manje u 2011. godini. Ako me sjecanje ne vara, sa Zagorom krenusmo tek prije nekoliko mjeseci.

E sad ti meni probaj pojasniti sto tu nije jasno i kakve rijeci ja izvrcem?Smile
Jesi li ti napisao da Mister No kasni od kako smo krenuli sa Zagorom? Jesi? Jesi li onda u svom pojasnjenju prvi spomenuo sto nije izaslo 2011. Jesi?
Kako onda Zagor moze imati veze s kasnjenjem MNOa ako ti ti spominjes da je funkcioniralo do 2010. a poslije nije a Zagor se pojavio tek u polovici 2012.?
I jos pojasnim da nakon sto je izasao Zagor, ne da nije izasao MNO, vec nije izaslo nista, jer nismo zbog drugih obaveza stigli raditi na izdanjima,
pa tvoja prva recenica apsolutno nema smisla, i ako ti se Zagor ne svidja odnosno ne zanima te, nije to onda razlog da nesto izmisljas.
A i pojasnio sam, po tko zna koji put, zasto nista nije usporeno s namjerom usporavanja i da cemo sve nadoknaditi samo treba vremena.
Analogno tvojoj prici onda je i Zagor usporio, a tek krenuo, jer kao i MNO i mnoge druge knjige nije izasao kad je najavljen.
No vjerojatno ja to sve izvrcem, izmisljam, pa se ispricavam ako sam povrijedio tvoj ego i zao mi je sto sam priglup i nisam razumio tvoje pisanje.
Mlad sam, ucim...
Dado R.
#139 Posted : 18. rujna 2012. 21:44:47(UTC)

Spawn wrote:
Ma sve će doći u svoj red. MV je završio tako da se sada tu ima prostora za manevar.

Naravno da hoce, jer jos uvijek radimo stripove iz gusta i prije svega za svoje kolekcije, pa mi sami zelimo sto vise svih knjiga.
Spawn
#140 Posted : 18. rujna 2012. 22:30:37(UTC)

Dado R. wrote:
Spawn wrote:

Naravno da hoce, jer jos uvijek radimo stripove iz gusta i prije svega za svoje kolekcije, pa mi sami zelimo sto vise svih knjiga.

Pa ja sam se s MV prebacio na NN, a tko zna možda još koji serijal krenem skupljati.
Inače kupujem preko Babilona nadam se da ne zamjerate.Blushing Blushing
Users browsing this topic
Guest (16)
28 Pages«<56789>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.