vs wrote:@dado
A ka, do sada si svim srcem navija, hahaha... Srica da ovi lik nije trizan odigra dva kola za redon jer bi vec bia u prvoj, hahaha... Jedva cekan iducu utakmicu u st
Pa jesam, navijao sam, izuzev zadnje kvalifikacije su me malo razocarali pristupom, iako su EP odigrali vrlo, vrlo dobro.
Ali bas zbog Mamica i njegovog nametanja uvjeta, i zbog svega sto se odigravalo oko HNS nisam htio ici na EP, rekao sam da oni moje
novce i moje vrijeme ne zasluzuju u tolikoj mjeri. Prije sam cesto isao i na utakmice. No u Maksimir sam rekao da vise ne idem,
da mi rodjeni brat igra. Zadnje sto sam gledao tamo bilo je Lokomotiva-Hajduk, i ako ja na jednoj takvoj utakmici moram gledati
hoce li mene netko pogoditi kamenom u glavnom gradu "svih Hrvata", i to samo zato sto navijam za jedan hrvatski klub a ne za neki drugi,
onda mi ne pada napamet ici na taj stadion vise. Nazalost, znam dobro da bi dinamovcima bilo slicno i na Poljudu.
Stoga su za mene vecine domacih utakmica postale "ne zelim gledati uzivo". I prije sam se stalno bunio sto ne igraju u ST, sad se nadam da
ovi nikada nece doci. Hvala, neka igraju gdje god hoce samo ne na Poljudu. Ta ionako je uklet.
No, repku sa Samirom ne bih gledao ni na Poljudu, ma ne bih ni u mojoj ulici. To je za mene kraj. Oni nisu HR repka, samo nose te dresove.
Kao sto huligani u nasim dresovima nisu za mene HR navijaci i nemam s njima nista zajednicko. Tako nemam ni s ovima.
Ako bih mogao birati Brazil 2014 sa Samirom ili ne odlazak u Brazil, onda bih svim srcem bio za neodlazak u Brazil.
I takve rezultate im zelim.
Mozda kod nekih nasih Hajdukovaca ima veze to sto Samir igra u dinamu, za mene nema, isto bih mislio i da je u Hajduku.
Da ima imalo zasluga zasto ga pozvati, probao bih razumjeti, ovako ako je dovoljno odigrati svake sezone 1-2 dobre utakmice
za biti reprezentativac, onda mogu zvati koga hoce. Ovakvih kao Samir imamo koliko hoces.
A znam i neke koji mogu jos vise popit.