vs wrote:Nisan mislia na nikoga s foruma konkretno...Pod "objektivni" san mislia na sve kojima je repka svetinja i koji misle da je mamicev utjecaj u hr balunu precijenjen...
sorry, mislio sam da se nadovezuješ na moj post
vs wrote:Istina, mrznja je preteska rijec, al namjerno san stavia tu rijec umisto rijeci nezadovoljstvo... Preraste u ravnodusnost...
eto, to i ja pričam
vs wrote:Pa je li tuzno da nekome hrvatskon navijacu reprezentacija znaci ka meni dinamo?...
nije tema, nit je mjesto za razgovore o tome, ali malo mi već ide na onu stvar to inzistiranje na podjelama na ''vaše'' i ''naše''. dakle, tebi dinamo ne znači ništa? greška, moj prijatelju. meni, pak, hajduk jako puno znači, jer nečija veličina se mjeri upravo prema veličini njegova neprijatelja (u ovom slučaju - protivnika). jebeš osvojena prvenstva s 20 i više bodova prednosti, pravom navijaču to nije nimalo zanimljivo, kao ni tramvaj liga. dakle, meni jak hajduk znači i jak dinamo, jaku ligu, a zatim i jaku repku; meni hajduk u eurokupovima znači možda čak koliko i tebi; isto kao što mi znači i zadar, slaven, osijek ili ''pokojni'' varteks. nekad sam išao na utakmice, nekad sam skupljao šalove, pa u ormaru uz šalove reala, manchestera, juventusa i drugih, imam i šalove hajduka, zadra i osijeka koje sam dobio na dar od dragih prijatelja (čak čuvam i darovani šal smrdljivog arsenala
) i ne pada mi na pamet otići na jebeni stadion i spaliti ih bakljom ili što već. uglavnom, gdje vidiš smisao prepucavanja sjevera i juga kad mamić i štimac zajedno idu ruku pod ruku?
vs wrote:P.S.Ja san '84 godiste, odrasta san na vatrenima, volia san ih skoro ka hajduka, palia bengalke po tunelu i skaka u fontanu na pobjede '98.... Al isto tako san odrasta na franji i canjugi, a sad zivin na mamicu, tako da ka navijac hajduka, ne mogu vise organski smislit ni jedne ni druge (repku i dinamo).. s guston navijan za dinamove protivnike, a u zadnje vrime i repkine
ponavljam, nije ni mjesto (jer mrzim debatirati preko neta) ni vrijeme (s obzirom da su nam svima vruće glave zbog ovih sranja) za raspravu o tome treba li netko više voljeti klub za koji navija ili reprezentaciju svoje zemlje, ali reći ću ti samo ovo: ti kažeš da si odrastao na franji i canjugi, ali naši starci su odrasli na nekim sličnim likovima iz FSJ-a, a naša će djeca možda pizditi zbog npr. NK Špičkovine koju će za nekoliko godina kupiti neki arapin ili rus te raditi ovo što ovi rade danas. znači, uvijek će oni igrati svoje igre, mi ćemo pratiti nogomet te ili pizditi ili slaviti, ali važno je samo to da nam se ne smiju otvoreno u lice kao što sad rade i da nas dvojica koji navijamo za različite klubove ili bilo tko drugi, možemo sjesti i zajedno pogledati utakmicu te je objektivno prokomentirati kez ikakvih ograda
pisao bih još, ali moram ić'
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer