Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<2930313233>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
Dado R.
#601 Posted : 4. listopada 2012. 17:00:35(UTC)
Rank: Libellus

vs wrote:
bubo wrote:
Dado R. wrote:
Liam Neeson ima film koji se zove Stolen? Nikad cuo, ili je to kod mene drukcije prevedeno...

takenBigGrin BigGrin BigGrin

bubo je u pravu, krivo san napisaLOL

Siris dezinformacije znaci. Smile
Taken, OK, kod nas se ionako zove 96 Hours, ali bih skuzio...BigGrin
vs
#602 Posted : 4. listopada 2012. 17:17:49(UTC)
Rank: Ovisnik

ma ja to namjerno, da vidin jel citate s razumijevanjen ili samo gledat slike, hahahahahahah...
Dado R.
#603 Posted : 5. listopada 2012. 4:32:56(UTC)

Nakon dugo, dugo vremena, pogledah nesto, i izbor je pao na The Expendables 2!BigGrin
Koji trash! Skoro kao da ga je radio Tarantino...BigGrin Ne bas toliko dobar, ali svakako vrijedan za pogledati za sve nas
koji smo prakticki odrasli na svim tim akcijskim junacima. Naravno, tko voli trash...Smile Smile

Najsmijesnije mi bilo citati neke komentare koji su se bavili recenzijom filma, ono kao da su ocekivali neku ultra super radnju
i sad kao razocarani, jebote to je kao da ides recenzirati radnje Alan Forda... BigGrin BigGrin BigGrin
Film je napravljen kao zajebancija i meni je bilo dovoljno zabavno.
vs
#604 Posted : 5. listopada 2012. 8:18:55(UTC)

jedino komicnije od prve scene chuck norrisa je njegov pickasti glasic, hahahaha

meni je ka ditetu najdrazi bia van damme... neko mi je reka da je on odbia ulogu u prvom filmu jer je njegov lik bia lose razradjen.. koji bog, hahahahahahah..

razveselit ce te da rade i 3. dio... ako ne dovedu dudikoffa i seagala.. propa filmBigGrin
bubo
#605 Posted : 5. listopada 2012. 8:49:50(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
za looper preporuke dobar film,večeras idem gledati taken 2, ne bi trebao biti loš...
Dado R.
#606 Posted : 5. listopada 2012. 10:39:19(UTC)

vs wrote:
jedino komicnije od prve scene chuck norrisa je njegov pickasti glasic, hahahaha

meni je ka ditetu najdrazi bia van damme... neko mi je reka da je on odbia ulogu u prvom filmu jer je njegov lik bia lose razradjen.. koji bog, hahahahahahah..

razveselit ce te da rade i 3. dio... ako ne dovedu dudikoffa i seagala.. propa filmBigGrin

E to za glas ne znam, nisam gledao (slusao) na engleskome...

A ima tu jos glumaca koje moraju dovesti... BigGrin
vs
#607 Posted : 5. listopada 2012. 10:45:56(UTC)

daj nemoj srat da gledaš sinkronizirane filmove, hahahaah... pa to odma ubije pola filma...
vs
#608 Posted : 7. listopada 2012. 12:45:14(UTC)

ice age 4, predosadan
madagascar 3, može proć, ima par dobrih baza
Dado R.
#609 Posted : 7. listopada 2012. 20:44:42(UTC)

vs wrote:
daj nemoj srat da gledaš sinkronizirane filmove, hahahaah... pa to odma ubije pola filma...

Pa, naviknes se, a nije da bas imam i izbora. No Njemci to barem odlicno rade za razliku od nekih zemalja.
Ovdje bas nemas nekog izbora, ako hoces gledati film u kinu, katkad daju neki film i u originalnom tonu, u ponekom kinu,
ali samo katkad i onda bude samo na engleskom. Mogu gledati filmove i kad su samo na engleskom, ali ne bas sve filmove,
jer engleski mi nije toliko dobar da bih mogao bas sve gledati i nije da bas mozes staviti pauzu i pogledati rjecnik.Smile
Kad mi neki film bude jako, jako drag, onda ga obicno imam na DVDju ili BluRayu, a onda s obzirom da znam radnju odgledam ga i na engleskom.
Ali za to vise i nemam vremena, ne stignem gledati ni ovako a kamoli na dva jezika.

vs
#610 Posted : 7. listopada 2012. 21:40:40(UTC)

mislia san da van uvik daju sinkroniziranu verziju i originalnu s titlom (za gluhe)... jel po meni je šteta gledat sinkronizirani film, njemci, talijani, i ostali šta to rade, nikad nisu čuli švarcijev naglasak, clintovo režanje itd...
vs
#611 Posted : 8. listopada 2012. 8:38:21(UTC)

THE FACTORY

dok san ga gleda, nonstop san mislia da ovo može bit loša epizoda dextera jer uz cusacka, pandura glumi i jennifer carpenter(dexterova sestra)... ispodprosječan triler koji ima jedan od najglupljih krajeva u povijesti
Dado R.
#612 Posted : 8. listopada 2012. 13:16:21(UTC)

vs wrote:
mislia san da van uvik daju sinkroniziranu verziju i originalnu s titlom (za gluhe)... jel po meni je šteta gledat sinkronizirani film, njemci, talijani, i ostali šta to rade, nikad nisu čuli švarcijev naglasak, clintovo režanje itd...

Oh culi smo mi Arnijev naglasak, i slicne bravure...BigGrin
vs
#613 Posted : 8. listopada 2012. 13:32:53(UTC)

dobro, jeste čuli njega kako govori i ove ostale... al kako će na njemačkom usinkronizirat njegov njemački naglasak??BigGrin mora bi onda govorit njemački s engleskim naglaskomBigGrin
ovi vaš švarci govori pretečno, hahahaha..(al najviše je pogodia glas), stallone malo previše hrapavo al može proć, al willis je totalna štetaLOL

evo originalno za usporedbu
vs
#614 Posted : 8. listopada 2012. 19:39:44(UTC)

naletia san na intervju sa prvim scenaristom prometheusa, njegove ideje su duplo zanimljivije nego ove sta su zavrsile u filmu...
pogotovo scena sa shaw, androidom i facehuggerom.. ta mi je odlicna, najezia san se citajuci
http://www.empireonline....s/interview.asp?IID=1563
vs
#615 Posted : 8. listopada 2012. 20:54:37(UTC)

KILL LIST

triler-horror... dosta toga je u filmu nedorečeno al ima puno sitnih detalja koji bi trebali gledatelja natirat da ih poveže i sam sebi objasni priču... koliko god ja dobro obavia u svojoj glavi scenaristov posal, radnja opet nema nekog pretjeranog smisla, BigGrin... nije do mene, hahahaha... lik je jednostavno unia previše pizdarijaBigGrin
prvih po ure treba preživit jer priča sporo teče, upoznajemo dva glavna lika koj su plaćeni ubojice, kad krenu u akciju film ubrzava i ima par eksplicitnih scena likvidacija da bi zadnjih 20ak min dobia wtf završnicu... ko voli horrore nek pogleda, ostali zaobić slobodno

JAYNE MANSFIELD'S CAR

drama o obiteljskim odnosima 1969te u USA... hrpa odličnih glumaca, al film je pilana na kvadrat, ne razumin koji je kurac bia nekome ovo snimit, ima par zanimljivih scena, al 90% filma je ka da gledan pituru kako se suši... nije ni čudo šta nije dobia kino distribuciju... ovo ne moš uvalit ni babama koje svršavaju na oprah show i sapuniceBigGrin
Dado R.
#616 Posted : 8. listopada 2012. 21:47:17(UTC)

vs wrote:
dobro, jeste čuli njega kako govori i ove ostale... al kako će na njemačkom usinkronizirat njegov njemački naglasak??BigGrin mora bi onda govorit njemački s engleskim naglaskomBigGrin
ovi vaš švarci govori pretečno, hahahaha..(al najviše je pogodia glas), stallone malo previše hrapavo al može proć, al willis je totalna štetaLOL

Pa Willisa bi mogli uzeti da im sve isprica na njemackom, on ionako odlicno govori njemacki...BigGrin

A kako sam se tek iznenadio kad sam cuo kako Shaquille O’Neal prica njemacki, bio je jednom davno na otvaranju kluba u Minchenu,
pa sam imao cast upoznati ga. Ja tuc, muc engleski, a on mi uredno odgovori na njemackom...BigGrin BigGrin BigGrin
Tek poslije sam saznao da je on kao djecak zivio u njemackoj i isao tu u skolu...
vs
#617 Posted : 8. listopada 2012. 22:18:24(UTC)

zajeban si ti igrac, bancis sa shaqomBigGrin ... nisan zna da je zivia u njemackoj...

jos nesto zanimljivo u vezi lakersa....nisan se opija s njim, al znan da je kobe bryant ka dite zivia u italiji (mislin milano) i uzivljen je u balun i navija za milan..
Dok Lester
#618 Posted : 8. listopada 2012. 22:38:15(UTC)

Man
Kobeu je stari bio košarkaš i igrao je u Italiji.
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado R.
#619 Posted : 8. listopada 2012. 23:24:16(UTC)

vs wrote:
zajeban si ti igrac, bancis sa shaqomBigGrin ... nisan zna da je zivia u njemackoj...

jos nesto zanimljivo u vezi lakersa....nisan se opija s njim, al znan da je kobe bryant ka dite zivia u italiji (mislin milano) i uzivljen je u balun i navija za milan..

Mislim da mu je nesto stari bio pri vojsci pa je zato bio u Njemackoj.
I qurac bancim, on tada pio sokice prvo poluvrijeme... dok se nije preselio u VIP lozu...BigGrin BigGrin BigGrin
feniks
#620 Posted : 9. listopada 2012. 11:01:55(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Pogledah Taken 2 ili kako su ga lepo preveli 96 sati Istanbul .

Kada sam pogledao prvi dio posmislio sam da su saradnici na scenariju clanovi otacestvenog pokreta obraz, dveri i pokreta 1389 (neupuceni nek pogledaju na netu). Nakon drugog dijela znam da sam pogrijesio, nisu saradjivali nego su napisali scenario.Smile
Necu tom segmentu filma posvetiti vise paznje (kada nisu ni autori).

S druge strane reziser je svoj posao shvatio ozbiljno u ovom filmu nema mjesta za parodiranje akcije (Placenici 1 &2), cinicni pristup (nastavci Umri muski) niti ja ubijam ubijam fazone (Tranporter i Crank serijali). Megaton je htio da snimi akciju i uspio je u tome.
Ta cinjenica kao i odlicna produkcija vadi ovaj projekat sa dna.

A svijetla tacka su glumci od najsporednije pa do glavne, legendarnog Lijama N.
Koji eto u 50 + godina postade akciona zvijezda i sada u svojoj 60 to je i dalje.
Dokazao je ako lagano pocnes da treniras i ne kljukas se svim i svacim, mozes u svojoj poznoj zivotnoj dobi glumiti u akciji, a da nisi>
putujuca apoteka (vidjeti Stalone u Australiji), pacijent kardiologa ( Arni ) niti "remont" decko (Arni&Slaj u sred snimanja Placenika).
Doduse on zna da glumi pa je mozda u tome tajna BigGrin

Film je u svega nekoliko dana uzeo neocekivanu svotu (preko 100 mil) i logicno je da ce snimati 3 dio.
Tako da se 2015. vidimo na istom mjestu.ThumpUp

Sljedeci na redu su: Divljaci, Aleks Kros i Ustanicka ulica.
A onda mala pauza do 1. novembra i Bonda.

Users browsing this topic
Guest (28)
58 Pages«<2930313233>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.