Vid wrote:Dado R. wrote:Vid wrote:vs wrote:ovo je prekardasila svaka mera, otvorite svoju tiskaru!!!
Pa šta se bunite, izašlo je preko 100 brojeva u par godina
A to je recimo više nego 10 puta jači tempo kao recimo kod Spiroua
Pa sto se bunis, izaslo je preko 7 knjiga Spiroua u par godina
. A to je recimo beskrajno vise puta jaci tempo kao recimo kod neobjavljenih izdanja.
Ne mogu, da se ne složim
Al ipak bi mogli nešto i da izdate, jer ako Beli put slučajno sad objavi 3 knjige sa deset albuma Gastona (koji je trebao izači 2005 kada je izašao prvi Spirou) i oni če vas preteči sa tempom objavljivanja Franquina
No sve vam se prašta, ako izdate neku još nigdje izdanu epizodu koju je radio Franquin
Al dobro, ne treba da se bunim, kako se tek osječaju oni, kojima je najdraži strip Senior & Junior
Al izdajte bar ona četiri broja koja fale do početka DN pa ču biti zadovoljan ...
I častim vas pivom ako mi nabrojite barem jedan strip koji nije nikad objavljen (ni u drugim zemljama). Ako je autor Renky, to se ne broji
Pa mi se i ne natjecemo u brzini objavljivanja Franquina, iako je autor cije radove izuzetno cijenimo.
Sto se tice S&J, odlican je to strip, ali sto ces kad su autori odustali od njega i bave se drugim (profitabilnijim) stvarima u zivotu.
A ovaj vec objavljeni se ionako cita bez nastavaka.
Sto se tice Spiroua, nije do nas. S obzirom da smo prosli na natjecaju EU za Spiroua ne mozemo nista objaviti dok se s njima ne obave sve formalnosti,
jer idu u impresum i neki njihovi podaci. A nazalost oni jos nisu sve pripremili i bez toga ne mozemo zavezane su nam ruke.
Care, kad bih ti nabrojao koliko sam stripova vidio koji nisu objavljeni i koji jos traze svog izdavaca, mislim da bi me morao castiti kamionom piva najmanje...
Ma samo da uzmem u obzir one autore koji su nas zeljeli za svog izdavaca, a pri tom ne mislim ni na jednog domaceg autora pa ni na Renkyja.
Iako bi njega naravno objavili odmah, s osobitim zadovoljstvom.