vs wrote:Dok Lester wrote:Pogledao Avengerse i sasvim sam zadovoljam viđenime. Robert Downey Jr. razvaljuje kao i uvijek, što glumom, što dosjetkama. Dobrodošlo isključivanje mozga na malo više od dva sata.
Napokon pogledao i ovaj zadnji Planet majmuna. Nije loše, ali nije ni savršeno. Uglavnom, prolazno.
meni je planet majmuna bia bolji od avengersa, oni su mi uz thor najlošiji marvelov film... snimit će nastavke za oba filma (vjerovatno i više njih)
Na moju ocjenu utjecale su sljedeće stvari: 1) htio sam malo odmoriti i oči ali prvenstveno mozak pa su mi Avengersi definitivno bolje sjeli od majmuna. 2) osim toga, nisam uopće znao o čemu se radi u majmunima, ali sam očekivao nešto u stilu prethodnog filma, a dobio sam dramu (koja uopće nije loša, ali mi se nije gledala drama). 3) zatim, glumci: s jedne strane imaš Jamesa Franca i John Littgowa koje nimalo ne gotivim, a s druge već spomenutog RDJ-a, Marka Ruffala koji je po meni izvrsno odglumio Bannera, rutinera Samuela L. Jacksona,
ljigu koja je glumila Lokija, nelošeg Thora, itd. 4) na kraju, oba sam gledao na BR-u tako da ti ne moram ni govoriti kako su Avengersi naprosto užitak za oči, dok su majmuni film kojeg mozes pogledati i na divx-u
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer