Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<3132333435>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
feniks
#641 Posted : 20. listopada 2012. 13:40:31(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
vs wrote:
ne mogu virovat da su ti dragi filmovi rob cohena, on mi je prelosGlare

Ali ja (vjerovati) mogu da se tebi ne svidja.Laugh
Jeste, drag mi je reziser, jedan od onih koji nisu dobili pravu priliku. Ali sta je uzeo da radi radio je kako treba.
Stelt mu je jedini promasen film.
Svi ostali su ono sto se ocekivalo od njih...
Gledao sam ove dole navedene neke par puta a neke samo jednom a boldiran mi je najdrazi.Smile

Alex Cross

2008 Mumija: Grobnica zmajskog cara

2005 Stealth

2002 xXx

2001 The Fast and the Furious

2000 The Skulls

1998 The Rat Pack (TV movie)

1996 Svjetlost dana

1996 Zmajevo srce

1993 Dragon: The Bruce Lee Story
feniks
#642 Posted : 20. listopada 2012. 13:42:57(UTC)

Man
vs wrote:

THE CAMPAIGN

dobro su ocrnili politiku, al čim film ode sa skečeva na radnju, loš je... ne traje dugo i par puta me nasmija

Vil Farel, bar sto se mene tice, treba samo epizodne uloge da radi.
Tu je dobar ali ako on treba da nosi film a film treba da ima radnju
rezultat je poznatThumbDown

Cim vidim da je on glavni glumac, preskacem...
vs
#643 Posted : 20. listopada 2012. 13:50:25(UTC)
Rank: Ovisnik

ni ja nisan fan ferrellovih filmova, al ovi mi je malo bolji od njegovih uobicajenih...

znan da nestrpljivo ocekujes skyfall, u nas dolazi za dva tjedna, mislia san ga preskocit, al san ubra da je roger deakins kamerman, tako da cu ga definitivno ic pogledat u kino... cita san kritike, kazu da je odlican
Dok Lester
#644 Posted : 22. listopada 2012. 9:08:57(UTC)

Man
Pogledao Avengerse i sasvim sam zadovoljam viđenime. Robert Downey Jr. razvaljuje kao i uvijek, što glumom, što dosjetkama. Dobrodošlo isključivanje mozga na malo više od dva sata.

Napokon pogledao i ovaj zadnji Planet majmuna. Nije loše, ali nije ni savršeno. Uglavnom, prolazno.
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#645 Posted : 22. listopada 2012. 10:26:56(UTC)

Dok Lester wrote:
Pogledao Avengerse i sasvim sam zadovoljam viđenime. Robert Downey Jr. razvaljuje kao i uvijek, što glumom, što dosjetkama. Dobrodošlo isključivanje mozga na malo više od dva sata.

Napokon pogledao i ovaj zadnji Planet majmuna. Nije loše, ali nije ni savršeno. Uglavnom, prolazno.

meni je planet majmuna bia bolji od avengersa, oni su mi uz thor najlošiji marvelov film... snimit će nastavke za oba filma (vjerovatno i više njih)
vs
#646 Posted : 22. listopada 2012. 10:34:31(UTC)

DOOMSDAY BOOK

korejski sf, sastoji se od tri različite priče koje najavljuju apokalipsu, ka neka alegorija na današnje uništavanje planeta od strane nas samih, nebrigom za okoliš, napretkom tehnologije, duhovnim propadanjem, itd... ništa posebno, prve dvi priče se mogu pogledat, treća mi je bila dosadna
Dok Lester
#647 Posted : 22. listopada 2012. 12:50:14(UTC)

Man
vs wrote:
Dok Lester wrote:

meni je planet majmuna bia bolji od avengersa, oni su mi uz thor najlošiji marvelov film... snimit će nastavke za oba filma (vjerovatno i više njih)

Na moju ocjenu utjecale su sljedeće stvari: 1) htio sam malo odmoriti i oči ali prvenstveno mozak pa su mi Avengersi definitivno bolje sjeli od majmuna. 2) osim toga, nisam uopće znao o čemu se radi u majmunima, ali sam očekivao nešto u stilu prethodnog filma, a dobio sam dramu (koja uopće nije loša, ali mi se nije gledala drama). 3) zatim, glumci: s jedne strane imaš Jamesa Franca i John Littgowa koje nimalo ne gotivim, a s druge već spomenutog RDJ-a, Marka Ruffala koji je po meni izvrsno odglumio Bannera, rutinera Samuela L. Jacksona,
ljigu koja je glumila Lokija, nelošeg Thora, itd. 4) na kraju, oba sam gledao na BR-u tako da ti ne moram ni govoriti kako su Avengersi naprosto užitak za oči, dok su majmuni film kojeg mozes pogledati i na divx-u Smile Smile
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#648 Posted : 22. listopada 2012. 14:54:25(UTC)

meni je u avengersima bilo previše priče, a akcija mi nije bila ništa posebno, a ni ne volin te superherojštine, svaki od ovih marvelovih je na isti kalup, jedino šta vridi je downey jr... ni majmuni mi nisu bili nešto extra, al mi je bilo zanimljivo gledat kako su dobro napravili cgi, majmun mi je jedan od boljih sporednih likova u ovim blockbusterima...

i meni je najveća kazna kad se psihički spremiš za neku akciju, a ono uleti drama, hahahhaha... odma je film duplo lošiji, pogotovo ako se to dogodi u kinu, hahahhaha

sad čekan na BD ovu hitchcockovu kolekciju i rosemary's baby, obožavan pogledatove stare filmove u full HD ako je dobro napravljen transfer
vs
#649 Posted : 23. listopada 2012. 10:48:23(UTC)

THE GIRL

drama o odnosu tippi hedren i alfreda hitchcocka tijekom snimanja ptica i marnie... film je prosječan, da nije baziran na istinitim događajima, ne bi ga ni pogleda... poznato je da je hitch bia opsjednut s tippi, koliko ima istine u filmu ne znan, gleda san neke intervjue s njom i uvik govori da je bia grozan i da ne želi spominjat točno šta se dogodilo... hitch je prikazan ka dosta posesivan, seksualno frustriran i odvratan tip.. toby jones ga je dobro skinia, bolje nego hopkins (sudeći prema traileru za "hitchcock")... sienna miller je isto dobra ka tippi, puno mi je lipša od prave tippi i bolje glumi, hahahahah
vs
#650 Posted : 25. listopada 2012. 10:55:06(UTC)

COMICON: EPISODE IV - A FAN'S HOPE

a ludih ameraLOL LOL LOL

i oni se žale da je prodaja stripova drastično pala i da se na događaju sve vrti oko filmova i igrica... prati se nekoliko posjetitelja, 2 su crtači koji se oće probit, jedna je dizajnerica kostima, jedan par geekova i jedan je vlasnik najveće striparnice na svitu (da ima 8 mil stripova), tip je bia na svim comiconovima, na ovom je prodava neki strip za 500.000$ jer je biznis u problemima.... taj lik mi je bia najjači "ako ti žena kaže da moraš odrasti i rješit se svoje kolekcije... vrijeme je da mijenjaš ženu... ima 3,5 milijardi žena na svijetu, a samo malo dobrih stripova, to je jednostavan izbor, hahahahaha"

Dok Lester
#651 Posted : 25. listopada 2012. 11:45:42(UTC)

Man
Pogledao Thora i Kapetana Ameriku. Drugi bolji od prvoga, ali nijedan ništa posebno. No, barem sam na po dva sata ispraznio mozak i resetirao se Smile Smile Smile
vs
#652 Posted : 25. listopada 2012. 13:00:48(UTC)

e, tek sad si spreman za avengerseBigGrin
Dok Lester
#653 Posted : 25. listopada 2012. 16:36:58(UTC)

Man
ma sad su mi još bolji nakon gledanja ova dva BigGrin BigGrin
vs
#654 Posted : 25. listopada 2012. 19:55:41(UTC)

pa zato ti i govorin, hahahaha... i još su 3d, uuuuuu

ja san skinia rear window i vertigo na BD... dobar transfer, tribalo bi to rješit ovih dana, nisan ih gleda odavno
Dok Lester
#655 Posted : 25. listopada 2012. 22:32:34(UTC)

Man
vs wrote:

ne volim 3d
vs
#656 Posted : 26. listopada 2012. 9:54:00(UTC)

Dok Lester wrote:
vs wrote:

ne volim 3d

ne voli ga niko osim vlasnika studia jer im diže cijene ulaznicaLaugh
vs
#657 Posted : 26. listopada 2012. 9:55:35(UTC)

FIRE WITH FIRE

još jedno smeće di su angažirali ok glumce, a zaboravili na režiju i scenarijGlare
feniks
#658 Posted : 27. listopada 2012. 13:16:10(UTC)

Man
Scenarista je odavno u Holivudu najpotcijenjenije zanimanje.Sad
A zadnjih godina su filmskoj industriji i reziseri sve suvisniji Cursing
Dok Lester
#659 Posted : 27. listopada 2012. 17:38:56(UTC)

Man
Man in black 3: mnogo bolje nego što sam očekivao. vidi se da je vrijeme malo pojelo i smitha i jonesa, ali definitivno bolje od većine sranja koju nam hollywood servira zadnjih godina
Dok Lester
#660 Posted : 28. listopada 2012. 23:10:05(UTC)

Man
Narednik James : na trenutke napeto, na trenutke konfuzno, uglavnom gledljivo, ali ne i vrijedno onih Oscara
Users browsing this topic
Guest (17)
58 Pages«<3132333435>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.