Dado A. wrote:U novoj krece frka s orbitalnim postajama (dvodijelna epizoda “Vjetrovi rata” / “Orlovsko gnijezdo”), a bit ce tu i nekih “Duhova proslosti” (Johnny Stockhausen, sjecas ga se?)...
Uglavnom, vjerujem da ces biti zadovoljan.
a ti si ziv
jerry krause je vec objavia da ce ova iduca knjiga bit poslastica
poznato mi je ime johnny stockhausen, al da me ubijes, neman pojma odakle, hahahahah... brzo ja zaboravin... da kazes epizodu, vjerojatno bi ga se sitija....
nedavno san cita sve epizode vezane uz bratstvo sjene, neke nisan procita od izdavanja... pratia san oni vas putokaz iz almanaha, onda san se nadoveza na tehnodroide (koji su mi najmrskiji dio NN)... tako da jedva cekan novu nathanovu knjigu jer otvara novo poglavlje u radnji... ako san dobro ubra, oni otprilike svakih pedesetak epizoda naprave neku mini sagu, ka ameri ili mange.... bilo je bratsvo sjene, pa tehnodroidi, pa mr. alfa, sad ce rat,itd.
pratim par vasih izdanja, al najvise me obraduje novi NN jer ima dosta toga sta se mijenja u serijalu...
tex, DD itd., uvik stoje u mistu, NN i s najlosijom epizodama ima neki detalj radi koje ga je zanimljivo procitat, ka ova u zadnjih par knjiga kad andy ide u doktora jer ima neki zdravstveni problem, a ne zna se tocno sta je.... i uvik mi padne na pamet ona "mala" iz epizode "pomaknuta orbita", kad i kako ce nju vratit u pricu..
takodjer san nedavno procita dobar dio epizoda nakon stotke, ostinijeve su mi najdraze, bas me zanima sta ce bit s onim placenim ubojicom sta se pojavia u par epizoda... i onda san bacia oko na SBE da vidin koliko je ostini ukljucen u nadolazece epizode, kad kurac, ima ga na kapaljku nekih 20ak brojeva, onda ga se vrati u regularce...
tako da, ne brigaj, bit cu ja zadovoljan s novom NN knjigom