mister m wrote:Bok
Vidim lijepo ste složili ove pakete, svaka čast, zanima me što dobivamo mi kupci koji redovito kupujemo libellusova izdanja?
Meni recimo treba zadnja tura i Senior i Junior kojeg već odavno nema a ostalo imam baš sve.
Ne bi se htio miješati u Vašu poslovnu politiku ali ovakvim načinom prodaje stimulirate NE-kupovinu novih izdanja i one koji ne kupuju redovito nego čekaju upravo ovakve prilike.
Uložite svoje vrijeme, novac, plaćate prostor za skladištenje i za godinu dana to prodate za 25-30% nižu cijenu u kompletima, umjesto da napravite baš suprotno, recimo prvi mjesec 20%, drugi mjesec 10% i dalje redovna cijena, za sajam neki sitni popust u paketima.
Pitam se gdje su tu redoviti kupci, jel ja to ispadam budala jer kupujem redovito?
Trenutno mi treba sljedeće + izdanja koja planirate za interliber, ali se bojim da ću i ja početi kupovati samo na interliberu sa godinu dana zakašnjenja.
MV 41-42-43
DYLAN DOG 3-4
ZAGOR 5-6
NN 4 i 44
PIBD 8
Kad bi se radilo o nekakvoj totalnoj rasprodaji slozio bih se u potpunosti, ali kako je rijec o ponudi s ogranicenim brojem paketa
onda nisi bas u pravu da su oni koji redovno kupuju ovime osteceni i da trebaju cekati Interliber.
Kao sto se zna u ovim paketima rijec je vecinom o po pet paketa i jednom dijelu po deset paketa od nekog kompleta.
Dakle ako bi netko i cekao to, moze maksimalno 10 ljudi to cekati. I uz to ljude se obvezuje kupiti odjednom vise brojeva,
i to brojeva koje mi odredimo da idu u nekom kompletu. Istina, ponekad izadjemo nekome u susret i zamjenimo neki broj,
ali vecinom ljudi kupe u tim kompletima i neke brojeve koji su im dupli odnosno ne trebaju im.
Nama je s ovim kompletima bio cilj, potaknuti na kupovinu i one koji su zaostali s nekim brojevima. Nadam se da smo u tome u nekoj mjeri uspjeli.
No apsolutno razumijem i tvoj stav, i zahvaljujem ti se kao redovnom kupcu koji stalno prati nasa izdanja.
Uskoro ce biti nekih novosti oko slicnih tema, ali o tome drugom prigodom.