Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 10 Location: Pulheim
|
vs wrote:elsauto wrote:vs wrote:sva srića da san prije pita, jer san taman tija reć, jebeš kolekciju bez teksa , al bi ispa debil, hahahahah šteta za texa, ja san ga sva srića uvatia na vrime, al san zato propustia ken parkere pa znan kako ti je i još mi je čudno, ne vidin nathana, a imaš agenciju alfa Eh to je vec malo teze , mislio sam da AA ima nesto i sa MM (kao sto je SB) pa sam uzeo prvi broj. Posto nije bio tako los uzeo i drugi i treci. Kod cetvrtog i petog sam onda stao . Nathan mi bas ne lezi , ama nikako , ali ova AA umalo da me navuce na njega . zato se AA kod mene ugasio na Br.5 ako ti se svidia AA1, onda će ti se definitivno svidit prvih 50ak nathana, i ovi kasniji oko stotke... vidin da imaš sve MM, čak i ove team-up-ove NN/MM... al ne vidin NN knjigu 22 (to je ona prva objavljena u izdanju LL) marti se pojavljuje u dvi regularne epizode, otok na nebu i bezvremenski rat.. tu on i nathan rješe atlantiđane... odavno je rasprodana, al imaš na aukciji http://www.stripovi.com/...tara-numeracija/5660841/ znam , za nju sam kasno saznao. Nesmeta , naci ce se i ona . Hvala na preporuci , ali na aukcijama ne kupujem nista. samo licno ili u strip kjizari. To obavljam jednom godisnje u Strip Knjizari skab612.
|