rješia san dosta od ove fibrine mafest ture...
gospodari ječma.. dobri su, možda malo previše "kompliciranja" za moj gušt.. ono u stilu sapunica, moja baba je od oca mi strina kojoj san ja sestra... zadnja dva albuma se moglo odma skužit di će bit preokret, al priznajen da mi je bilo zanimljivo štivo, ne virujen da ću ih tak skoro opet pročitat, al nek stoje doma, nikad se ne zna...
betelegez... kome se svidia aldebaran, neće se razočarat, meni je betelegez čak i nešto bolji... tako da će se i antares kupit kad izađe
djin 1 i 2... svidila su mi se oba, prvi je cili vrlo dobar... drugi krene bolje od prvog, al onda ka da ne znaju kako završit pa su nabacali par pizdarija koje mi nisu bile po guštu... šteta, jer drugi iako ima nerealniju priču, ima dosta tragičniji ton pa ti više uđe pod kožu..
u drugom dijelu je najavljen treći "indijski" ciklus, koji objašnjava događaje prije drugog dijela, moram priznat da ću ga s guštom kupit kad izađe.. baš gleda ovdi
http://www.bedetheque.com/serie-528-BD-Djinn.html kako napreduje treći ciklus, pa vidin da je zapelo na prvom albumu u 2010.god., a do sada su izlazili godišnje po jedan... nadan se da će ga dovršit