Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
INTERLIBER - 13.-18.11.2012 - LIBELLUS
Rank: Ponekad navratiJoined: 28.10.2012.(UTC) Posts: 52 Location: Hrvatska
|
Garfield wrote:Ne spominjite te ostecene primjerke raskrivit cu se I na MaFestu su bili pored mene ali dok sam ja placao stripove koje sam uzeo sve se razgrabilo i da ne bi imenovao nekoga od tih sto su razgrabili (Dubravko) ostao sam i tu kratak Ma ajde,ajde...pa to su samo stripovi Bude toga još! Night gathers, and now my watch begins...
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
tomekk wrote:Garfield wrote:Ne spominjite te ostecene primjerke raskrivit cu se I na MaFestu su bili pored mene ali dok sam ja placao stripove koje sam uzeo sve se razgrabilo i da ne bi imenovao nekoga od tih sto su razgrabili (Dubravko) ostao sam i tu kratak Ma ajde,ajde...pa to su samo stripovi Bude toga još! Ma ja. To govore oni koji su se nakupili ostecenih stripova skoro pa dzaba :)
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 25 Location: Valpovo
|
Ovi osteceni za nas koji skupljamo samo za svoju kolekciju su poput droge. Nikad mi dosta tog shita. Zasto sam, o zasto, samo jedan dan bio na IL.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 28.10.2012.(UTC) Posts: 52 Location: Hrvatska
|
[quote=matija_k]Ovi osteceni za nas koji skupljamo samo za svoju kolekciju su poput droge. Nikad mi dosta tog shita. Amen Sveta istina Night gathers, and now my watch begins...
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Ljudi zna li netko je li Renky jos na putu za Interliber, ili ga je netko zvao pa se okrenuo kod Sv. Roka natrag? Sad bi moga biti blizu Sibenika.
|
|
|
|
Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
INTERLIBER - 13.-18.11.2012 - LIBELLUS
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.