CLOUD ATLAS
odličan film, ima toliko detalja u priči da ga moraš pogledat par puta da bi sve povata...jedino mi se malo nije svidlio šta isti glumci glume po par uloga, to mi je ok u komičnijim dijelovima, al u onim ozbiljnijim malo odvlači pažnju od radnje, al nakon pola sata san presta obraćat pažnju na to...
u filmu je sve vrhunski šta se tiče produkcije, al najviše me dojmila montaža, nevjerovatna je, 6 razdoblja, par stoljeća, masu likova, sve isprepleteno, a napetost svako segmenta raste kako se film bliži kraju, i jutros gledan ko je montažer, kad ono lik u biografiji ima resident evil, alien vs. predator, 3 mušketira, hahahaha, ali je radia i na baader meinhof komplex, jebiga, mora čovik od nečega živit....
film traje skoro 3h, proletia mi je, a moga san ga opet pogledat čim je završia... u filmu ima svega, avanture, akcije, sf-a, drame, komedije, sve odlično izbalansirano... kad san pogleda trailer prošli tjedan, baš san reka, ovo će bit vrhunski film ili najveće smeće ikad... sva srića da je ispalo ono prvo... PREPORUKA