Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<3738394041>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
vs
#761 Posted : 4. prosinca 2012. 17:58:40(UTC)
Rank: Ovisnik

pa ko je reka da sta fali?BigGrin

ma ne fali nista, ludilo je, reka san da su oni usminkani, u smislu: stilizirana kamera, scenografija...lipo izgledaju.... ovi pieta je vizualno turoban, siv, uglavnom prirodno osvijetljen, pari low budget dokumentarac

kad san pisa komentar, bas san promislia da triban napisat stilizirani, umisto usminkani, da ne bude zabuneBigGrin
Dado R.
#762 Posted : 4. prosinca 2012. 18:34:46(UTC)
Rank: Libellus

A ja pomislio da ti se nije svidio...BigGrin
vs
#763 Posted : 4. prosinca 2012. 18:38:39(UTC)

pa nisan ti ja feniksBigGrin
vs
#764 Posted : 7. prosinca 2012. 18:00:29(UTC)

THE WORDS

a neka limunadica, traje skoro dvi ure, a ima price za pola ure, hahahahah
Dok Lester
#765 Posted : 8. prosinca 2012. 1:28:25(UTC)

Man
vs wrote:

INTOUCHABLES

ovo mi je par ljudi preporučilo, skroz dobar film za nasmijat se, malo je presladunjav za moj gušt, više je za moje starce... znaš ono, topla ljudska priča, hahahahah

izvrsno ThumpUp ThumpUp ThumpUp ThumpUp ThumpUp
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dok Lester
#766 Posted : 8. prosinca 2012. 1:30:09(UTC)

Man

loše, predvidivo, kratko, dosadno... ThumbDown ThumbDown ThumbDown
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#767 Posted : 8. prosinca 2012. 11:46:08(UTC)

Dok Lester wrote:

loše, predvidivo, kratko, dosadno... ThumbDown ThumbDown ThumbDown

odna san dobro procijenia ... čim san vidia ovi poster sve mi je bilo jasnoBigGrin
vs
#768 Posted : 8. prosinca 2012. 12:28:30(UTC)

KILLING THEM SOFTLY

meni je film bia odličan... komentari u kinu su bilo od "nisan gleda odavno dosadnijii film", "kako loš film", do "aj dobro, može proć"..

mene je oduševilo kako je snimljen... banalna priča, al likovi i dijalozi su nešto na tragu tarantina ili guy ritchiea, al dosta bolje...

vizualno je film rješen odlično.... u jednoj sceni dijlaoga prikazuje stanje u mozgu tipa koji se taman ufura, ahahaahaha..

ima momenata kad film stoji po 5, 10min i ništa se ne događa, samo pričaju pizdarije, ali toliko neočekivane da san ja umira od smija... ovdi su kriminalci totalni idioti, klošari, narkomani, ubojice su pijandure, kurvari koji imaju problema sa razvodom... totalno se demistificira podzemlje, glavni bossovi su prikazani ka neodlučni korporacijski činovnici.. kroz cili film se provlači kritika na američku politiku i državu općenito, svako malo se ubaci obamin govor na tv koji govori o nekoj boljoj budućnosti, pravdi, jednakosti... a kontrast su ti sitni kriminalci, klošari, za koje te govorancije zvuče ka da su iz paralelne dimenzije...

film bježi od spektakla, pljačka je totalno antiholivudski napisana i snimljena, nema jurnjave, ubojstva su nasilna, al bez puno filozofije... jedino se malo razmava u jednoj sceni kad je sve ubojstvo u slow-motionu, po kiši, sudari auta, na laganu muziku... što bi se reklo, valcer nasilja

malo ima i preočitih izlizanih muzičkih rješenja, kad ubojica dolazi u grad svira a man comes around, kad se tip fura, svira heroin itd., al dobro, ionako pola kina nikad čulo za te pisme...

casting je fenomenalan... pittu uloga stoji ka salivena, gandolfiniju također, ray liotta ka da je ostarjeli henry hill (njegov lik iz goodfellas)... al ova dva pljačkaša su srce filma (ben mendelsohn i scott mcnairy), tako su simpatično smotani i ljigavi, mendelsohn pogotovo, kad je njegov lik u kadru, umira san od smija... nema puno likova u filmu, al svako ko progovri ima upečatljivu scenu, čak i kurva, hahhahahhah

kamera je također odlična, greg fraser je snimatelj, ima zasad samo par poznatijih filmova (snjeguljica i lovac, let me in), al sad s guštom očekujem njegov idući rad, zero dark thirty

PREPORUKA... ja ga jedva čekan opet pogledatSmile
feniks
#769 Posted : 8. prosinca 2012. 13:15:59(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Nisam stigao juče da ostavim komentar za Ubij ih nježno
Mislio sam napisati kilometarski post pa sam odgađao za danas kad ono vs ipak otišao u kinoCursing
Tako da sam od toga odustao...

Svaka preporuka za film ThumbsUp ThumbsUp
Film je kiseloslatka kombinacija ali uspješna što rijetko kad biva.
Pošto se gore pomenuti raspisao ja ću pomenuti tek ponešto.
Priča o pljački iako u prvom planu je samo povod za priču o ovom vremenu i malom čovjeku u SAD.
Sve to pokriveno odličnim humorom, a pozadinski govori dva glavna idiota(buš&obama) su prava muzička podloga.
Poseban utisak na mene su ostavili glumački dueli Gandolfini/Pit gdje prvi briljira u svojoj epizodnoj ulozi,
dok cijelo vrijeme Pitu titra osmijeh. Mislim da su te scene snimali danima.Smile
Pored glavne uloge (uslovno rečeno) Pit je i producentski učestovao u ovom filmu.
Režiser i on su već snimili jedan dobar naslov Ubistvo Džesi Džejmsa od strane kukavice Bobija Forda
Mislim da više neće sarađivati-nažalost nas filmofila. Iz sljedećeg razloga:

Po pravilu čim neko napravi malo pametniji film publika reaguje ignorisanjemThumbDown
Višedecenijsko ispiranje mozga dalo je publiku malo "ograničeniju" nego prije 20ak godina.Crying
Tako su gledaci ocijenili film s FConfused dok su gledaci po kritičarskim&probnim projekcijama bili oduševljeni.
Pit je do sada snimio više filmova koji su dobri ali ne mogu komunicirati s širom publikom, a pošto je sad baš zaredao moraće malo da "mejnstrimuje"-tako da me ne bi iznenadilo da sljedeći projekti budu golo smeće.
A režiser AD će vjerovatno da se udomi na kablovskoj televiziji umjesto da se studiji otimaju oko njegaDoh

VS da li ides gledati Hobita?

vs
#770 Posted : 9. prosinca 2012. 11:50:06(UTC)

@feniks

evo citam tvoj post i jos ne mogu doc sebi da nam se svidia isti film, hahahahhaha... pogotovo ovakvi koji ne da je podilia publiku, nego je jednostavno nema, hahahahahe.... ovaj film mi je najdrazi ove godine, uz drive, jedan od najdrazih filmva zadnjih 10ak godina uopce...

ne znam zasto mislis da pitt i domiik nece vise suradjivat, nemoj se trest, hahahahahah...pitt mora odradit tu i tamo koju glupost a la world war z, da bi moga preko plan b firme financirat ove filmove koje mu je gust snimat...

drugo, oprosti, ali, jesse james nije dobar film....nego jebeno fenomenalan, hahhahaha... film mi klizi kad ga gledam, hahahaha ko lirska pjesma, hahahahah

iden gledat hobita, ali iz tehnickih razloga, 48fps 3d, hahahahah.... dobar film je dobar film, bez obzira na zanr, ali iman averziju prema fantasyu, meni su prstenovi predosadni, tako da od ovoga ne ocekujem nista osim da vidim kako ce 3d izgledat u buducnosti.... na webu kina pise da se film daje s pauzom od 15min usred filma... meni osobo ne treba, ali ima ljudi sta ih 3d smanta i smori.... ovi film traje oko 160min, tako da san psihicki spreman na dosadjivanje, hahahahah...

p.s.
did you fuck sunny from florida while i was away?LOL ....gandolfinijev lik je najoriginalniji contract killer ikad, hahahaha..

p.p.s.
pogledaj cloud atlas
feniks
#771 Posted : 9. prosinca 2012. 17:45:11(UTC)

Man
Druze pa moras i ti ponekad ubosti zrno.BigGrin
Film me je odusevio i definitivno cu ga gledati u narednim godinama , pokusacu bar jos jednom da ga pogledam na velikom platnu.
BP (kao i Kluni) snima malo komercijalnije filmove a producira samo kvalitet.
Sam si primjetio da je to sistem spojenih posuda, tako da svaki ultra mega giga hit garantuje da ce biti par gotivnih "malih" filmova.
Posljedice ovog neuspjeha se mogu osjetiti tek 2015/2016 kada ce izlaziti naslovi koji se sada planiraju.
Ne tresem se oko BP i AD bolje im je nego meni, ali mislim da ce vrijeme pokazati da li sam bio u pravu.

Pitao sam za Hobita iz razloga- ako ti ides gledati ja ne moram pisati ovdje neki osvrt, i ovako ce tek za vikend otici da gledam film...

Oblak planiram gledati ali jos nema u kinimaCursing

vs
#772 Posted : 9. prosinca 2012. 18:05:09(UTC)

ja ti za hobita odma mogu rec da ce mi bit sranje, hahahahha... pa bolje da ti stavis osvrt, hahahahah
vs
#773 Posted : 9. prosinca 2012. 20:54:51(UTC)

TROUBLE WITH THE CURVE

za umrit od dosade

ALEX CROSS

moze se pogledat, nista posebno

THE MAN WITH THE IRON FISTS

ugasia san ga nakon 20ak min., nije mi se svidia
Dok Lester
#774 Posted : 10. prosinca 2012. 0:32:24(UTC)

Man
vs wrote:

KILLING THEM SOFTLY

meni je film bia odličan... komentari u kinu su bilo od "nisan gleda odavno dosadnijii film", "kako loš film", do "aj dobro, može proć"..

mene je oduševilo kako je snimljen... banalna priča, al likovi i dijalozi su nešto na tragu tarantina ili guy ritchiea, al dosta bolje...

vizualno je film rješen odlično.... u jednoj sceni dijlaoga prikazuje stanje u mozgu tipa koji se taman ufura, ahahaahaha..

ima momenata kad film stoji po 5, 10min i ništa se ne događa, samo pričaju pizdarije, ali toliko neočekivane da san ja umira od smija... ovdi su kriminalci totalni idioti, klošari, narkomani, ubojice su pijandure, kurvari koji imaju problema sa razvodom... totalno se demistificira podzemlje, glavni bossovi su prikazani ka neodlučni korporacijski činovnici.. kroz cili film se provlači kritika na američku politiku i državu općenito, svako malo se ubaci obamin govor na tv koji govori o nekoj boljoj budućnosti, pravdi, jednakosti... a kontrast su ti sitni kriminalci, klošari, za koje te govorancije zvuče ka da su iz paralelne dimenzije...

film bježi od spektakla, pljačka je totalno antiholivudski napisana i snimljena, nema jurnjave, ubojstva su nasilna, al bez puno filozofije... jedino se malo razmava u jednoj sceni kad je sve ubojstvo u slow-motionu, po kiši, sudari auta, na laganu muziku... što bi se reklo, valcer nasilja

malo ima i preočitih izlizanih muzičkih rješenja, kad ubojica dolazi u grad svira a man comes around, kad se tip fura, svira heroin itd., al dobro, ionako pola kina nikad čulo za te pisme...

casting je fenomenalan... pittu uloga stoji ka salivena, gandolfiniju također, ray liotta ka da je ostarjeli henry hill (njegov lik iz goodfellas)... al ova dva pljačkaša su srce filma (ben mendelsohn i scott mcnairy), tako su simpatično smotani i ljigavi, mendelsohn pogotovo, kad je njegov lik u kadru, umira san od smija... nema puno likova u filmu, al svako ko progovri ima upečatljivu scenu, čak i kurva, hahhahahhah

kamera je također odlična, greg fraser je snimatelj, ima zasad samo par poznatijih filmova (snjeguljica i lovac, let me in), al sad s guštom očekujem njegov idući rad, zero dark thirty

PREPORUKA... ja ga jedva čekan opet pogledatSmile

jucer grad zameten snijegom, ja moram ubiti 3 sata dok cekam zenu da zavrsi s poslom, a u kinu centra u satnicu mi se uklapaju jedino ovaj film i novi james bond

dakle, izabrao sam ovaj film buduci da jos nisam pogledao niti jednog jedinog bonda otkako ga glumi onaj supak i, hvala Bogu, nisam pogrijesio

cudno, ali slazem se gotovo sa svime sto pises, pa cak i s onim da su dijalozi na tragu tarantina i ritchiea, ali uz opasku da ipak debelo kaskaju za njihovima (iako to ne znaci da su losi)

ostalo potpisujem ThumpUp ThumpUp
Dok Lester
#775 Posted : 10. prosinca 2012. 0:34:52(UTC)

Man

simpaticno; nije remek-djelo, ali nikako ne propustiti ThumpUp
vs
#776 Posted : 10. prosinca 2012. 1:22:47(UTC)

sta ce bit, vec par istovjetnih misljenja oko jednog filma, hahahahah... i to film koji je prilicno podijelia publiku... jos malo pa cemo zajedno u kino, hahahahaha

ne bi falija ni s bondom, ovo je najbolji od craigovih
feniks
#777 Posted : 10. prosinca 2012. 11:51:31(UTC)

Man
Zaboravih juce

did you fuck sunny from florida while i was away?

A nakon Pitove konstatacije da je dosao dok je on (Gandolfini) bio s njom
a otisao prije njega.
Gandolfini daje nemust odgovor i pravi grimasu LOL LOL

Da ne isapdne da smo jedna srecna porodica-
Bondovi u kojima glumi DK su kvalitetom isti ili cak bolji od prethodnih filmova.
Dok Lester
#778 Posted : 10. prosinca 2012. 12:05:36(UTC)

Man
vs wrote:
sta ce bit, vec par istovjetnih misljenja oko jednog filma, hahahahah... i to film koji je prilicno podijelia publiku... jos malo pa cemo zajedno u kino, hahahahaha

ja sa Rashom mogu samo u Obelix na klopu BigGrin BigGrin BigGrin

ne volim Craiga. on zauzima visoko 3. mjesto na mojoj ljestvici omrazenih glumaca Cursing
vs
#779 Posted : 10. prosinca 2012. 12:06:35(UTC)

feniks wrote:
Zaboravih juce

did you fuck sunny from florida while i was away?

A nakon Pitove konstatacije da je dosao dok je on (Gandolfini) bio s njom
a otisao prije njega.
Gandolfini daje nemust odgovor i pravi grimasu LOL LOL

ta scena mi je najkomičnija u cilom filmu, oni moment kad završe taj razgovor i onda gandolfini sidi na krevetu, gleda u prazno i nakon par sekundi opet počne ... ah, sunny, that girl (blabla)... ja san zavarija od smijaBigGrin
vs
#780 Posted : 10. prosinca 2012. 12:08:30(UTC)

Dok Lester wrote:
vs wrote:

ja sa Rashom mogu samo u Obelix na klopu BigGrin BigGrin BigGrin

ne volim Craiga. on zauzima visoko 3. mjesto na mojoj ljestvici omrazenih glumaca Cursing

meni je on srednja žalost... al u ovim bodnovima ga uopće ne doživljavam, gledan "šarenilo" oko njega...
Users browsing this topic
Guest (22)
58 Pages«<3738394041>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.