brni wrote:Bez obzira na ovu pobjedu automatski triba dati otkaz Misi..dugo sam mu dava podrsku ali ovo je prevrsilo mjeru..u drugom dijelu umisto da damo dva tri komada Inter nam stvara prilike i vrsi pritisak 20min..a na isteku 90 Bencun ima samo gurnit Tomasu za gol ali ni to nije u stanju..mali Kis i dalje sidi na klupi..nevjerovatno..
ma daj molim te, rutinska pobjeda, hajduk je igra onoliko koliko je trebalo, buahaahhahahah...
ma katastrofa od igre, i meni se čini da je glavni problem u treneru... forsira sistem 4-2-3-1, a nema igrače za tu formaciju, tribaš imat dobra krila, brza,prodorna jedan na jedan, a nama igraju stojanović i safet, pa ja bi ih moga čuvat... onda se zatvori ka pička zadnjih 15min.. kad je uvea lušticu... a cilu utalmicu čekamo inkera umisto da ih napadnemo visoko jer ovi nemaju veze.. činilo se ka da igramo protiv nadmoćnije ekipe, hahahahahah
safeta nema na terenu cilu utakmicu, ulazi bencun koji je još lošiji, taj mali je usran u gaće čim uđe, nađe se uvik u šansi al falije nevjerojatno...
i mislin da mogu uć tri kiša na ovakvu igru, za kurac nam... uopće niso imali šansu iz neke akcije, sve na polukontre pa di ko uleti