Rank: Često prisutanJoined: 21.12.2011.(UTC) Posts: 346 Location: banjaluka
|
vs wrote:CLOUD ATLAS odličan film, ima toliko detalja u priči da ga moraš pogledat par puta da bi sve povata...jedino mi se malo nije svidlio šta isti glumci glume po par uloga, to mi je ok u komičnijim dijelovima, al u onim ozbiljnijim malo odvlači pažnju od radnje, al nakon pola sata san presta obraćat pažnju na to... u filmu je sve vrhunski šta se tiče produkcije, al najviše me dojmila montaža, nevjerovatna je, 6 razdoblja, par stoljeća, masu likova, sve isprepleteno, a napetost svako segmenta raste kako se film bliži kraju, i jutros gledan ko je montažer, kad ono lik u biografiji ima resident evil, alien vs. predator, 3 mušketira, hahahaha, ali je radia i na baader meinhof komplex, jebiga, mora čovik od nečega živit.... film traje skoro 3h, proletia mi je, a moga san ga opet pogledat čim je završia... u filmu ima svega, avanture, akcije, sf-a, drame, komedije, sve odlično izbalansirano... kad san pogleda trailer prošli tjedan, baš san reka, ovo će bit vrhunski film ili najveće smeće ikad... sva srića da je ispalo ono prvo... PREPORUKA Pogledao sinoc u sali popunjenoj 10 % + su neki izlazili. Bivsa braca V. i TT su stvarno odradili odlican posao. Kada bi analizirali pricu po pricu nista posebno ali sve zajedno je spektakularno P.S. Film je imao titl na hrvatskom + vs zavicajni govor u nekim segmentima-sto je ubilo ugodjaj i tako malobrojnoj publici.
|