Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<3839404142>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
feniks
#781 Posted : 10. prosinca 2012. 13:40:59(UTC)
Rank: Često prisutan

Man

DOK- ja sa Rashom mogu samo u Obelix na klopu BigGrin BigGrin BigGrin

Ne zaboravi da ni tamo ne narucujemo istu klopuLaugh

Dok Lester
#782 Posted : 10. prosinca 2012. 16:26:24(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
nema veze, barem idemo skupa LOL LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#783 Posted : 11. prosinca 2012. 20:18:48(UTC)

indie-limunadica o high-schoolerima... kad gledas ove americke filmove o srednjoj skoli, ka da ta djeca odrastaju u paralelnoj dimenziji, hahahahahhaha...
Garfield
#784 Posted : 12. prosinca 2012. 12:17:15(UTC)

Ovo sam pogledao i ko je raspolozen da pogleda neku akciju, ovo je odlicno!

vs
#785 Posted : 12. prosinca 2012. 12:45:20(UTC)

Garfield wrote:
Ovo sam pogledao i ko je raspolozen da pogleda neku akciju, ovo je odlicno!

ne vidin sliku.... zato ja skoro uvik napisen naslov ispod nje, koji put me interent zajebava...

al sad kad san udria quote, napise tekstualno koja je slika, pa kuzin da je the raid... ok akcija, za razliku od holivudskih
feniks
#786 Posted : 14. prosinca 2012. 12:23:51(UTC)

Man
vs wrote:

indie-limunadica o high-schoolerima... kad gledas ove americke filmove o srednjoj skoli, ka da ta djeca odrastaju u paralelnoj dimenziji, hahahahahhaha...

Pa i odrastaju.

Hobit planiram pogledati veceras ali tek u ponedeljak pisem osvrt i to kratak.
VS ima fore...Laugh

Oblak najavljen za 20.12. pa da vidim sta se tu desava.
feniks
#787 Posted : 15. prosinca 2012. 13:43:34(UTC)

Man
Lagao sam.Smile

Pogledao sam Hobita, rezija, gluma itd... Sve kako treba
Scenario ima jedan veci propust ali ....
Druga je stvar sto ja ne volim fantazi filmove.Doh

Najveca mana ovog filma je u tome sto je zapravo uvod u triologiju, te je prvih 1.5 h samo prica prica i jos malo price.

Toliko od mene sada cekam vs osvrt koliko je s... ovaj film LOL LOL
vs
#788 Posted : 15. prosinca 2012. 14:12:49(UTC)

ja san se ogradia od objektivnih kritika... meni je film sranje u startu, hahahahaha...

jedino me zanima ovi HFR 3d... hobit je nuzno zlo, hahahahah

ja ga iden gledat veceras.... al ne mogu virovat da ce mi bit vece sranje nego sta ocekujen, hahahah... stvarno se tribaju potrudit da bi mene ovi film "razocara" hahahahha
vs
#789 Posted : 16. prosinca 2012. 13:03:21(UTC)

pogledo... jedina scena koja vridi je ona s golumom, ostalo pilana... druga dva dijela me nece vidit u kinu, hahahahaha

jos malo pa ce oscari uvest kategoriju za najbolju CGI ulogu... ne znan koliko je tu nacrtano, a koliko je andy serkis, al ovi golum je fenomenalan lik..

ovi novi 3d dobro izgleda, ne znan sta svi dizu strku da izgleda lose, meni je bilo ok, likovi kad trckaraju se ne mute, nije to jos vrhunski, al ide na bolje... kad se samo sitin kako mi je u avataru bilo sve mutno cim se likovi pomaknu kroz kadar, ovdi je doslovno duplo bistrija slika.... jedino sta treba malo vrimena da se oko i mozak naviknu, u prvi moment mi se cinilo da se likovi krecu brze nego inace, ka da su na fast forwardu, hahahhaha...
cini mi se i da su mi se oci manje naprezale, znan da mi je nakon avatara i prometheusa sve bilo mutno iducih pola sata nakon izlaska iz kina, ka da mi je svako oko gledalo u suprotnu stranu tijekom citavog filma, a nakon ovoga san vidia normalno...

po meni bi se svi ovi 3d filmovi trebali snimat s dubokim fokusom, zivcira me kad su likovi u prvom planu a iza njih pozadina pari ka mutna slika...

je da zbog ditalne kamere face izgledaju preplasticno, ka da su fotošopirani... al to je odabir kamermana i redatelja..
Garfield
#790 Posted : 16. prosinca 2012. 15:22:06(UTC)

I ja sam sinoc pogledao Hobita u kinu i moram reci da sam razocaran.Prvo film mi nikako nije za 3d, posto vecinu filma oni samo putuju, a opcenito film su razvukli bez razloga i licno mislim da je prava glupost napraviti triologiju od jedne da kazem ne bas velike knjige. Inace veliki sam ljubitelj The Lord Of The Rings, ali ovo ... I same scene onih par borbi su lose uradjene, onda iako je fantazija to ne znaci da mogu padati sa planine i da ustaju neozljedjeni i slicne stvari. Uglavnom kad bi ocjenjivao mozda nekih 5/10

Najbolji dio filma je ona pjesma od patuljaka :)
vs
#791 Posted : 16. prosinca 2012. 21:15:30(UTC)

@garfield
kad je pocela ona druga pisma od patuljaka, izletilo mi je, citiram:"a u picku materinu"BigGrin

po ure side i pricaju, pa otpivaju jednu pjesmicu, i onda se gledaju pet minuti i onda kad mislis da ce napokon krenit, oni zapivaju jos jednu, i to dosadnijuLOL

i meni je 3d totalno neinventivno koristen, avatar i prometheus su to dosta bolje iskoristili...

jesi gleda ovi HFR 3d ili obicni?... ako si HFR, kako ti se on cini?

iduca zrtva je ang leejev life of pi (takodjer u 3d, al ovi obicni)... trailer mi pari bezveze, al kritike ga hvale na sve strane... bumo vidliSmile
Garfield
#792 Posted : 16. prosinca 2012. 22:07:05(UTC)

Obicni 3d. Bilo popunjeno za HFR, a nije mi se dalo cekati da idem neki drugi dan :)
vs
#793 Posted : 17. prosinca 2012. 12:12:41(UTC)

SIDE BY SIDE

vrlo dobar dokumentarac o prelazu snimanja s filma na digitalu... razni režiseri i kamermani (uglavnom najpoznatiji) daju svoja mišljenja, pokazan je razvoj tehnologije digitalnih kamera, montaže itd.. meni je bia izuzetno zanimljiv jer me zanimaju te pizdarijeBigGrin
vs
#794 Posted : 18. prosinca 2012. 18:16:04(UTC)

sad mi palo na pamet... oni glavni ork iz hobita (na kraju, bez maske), pljunuti NN brankoBigGrin
vs
#795 Posted : 19. prosinca 2012. 20:08:28(UTC)

TAKEN 2 - smeće

UPSIDE DOWN - neopisivo smeće, svaka štraca danas umisli da je umjetnik
Garfield
#796 Posted : 21. prosinca 2012. 15:30:42(UTC)

It's Kind of a Funny Story (2010)

Sasvim solidan film.
feniks
#797 Posted : 22. prosinca 2012. 12:23:53(UTC)

Man
vs wrote:

CLOUD ATLAS

odličan film, ima toliko detalja u priči da ga moraš pogledat par puta da bi sve povata...jedino mi se malo nije svidlio šta isti glumci glume po par uloga, to mi je ok u komičnijim dijelovima, al u onim ozbiljnijim malo odvlači pažnju od radnje, al nakon pola sata san presta obraćat pažnju na to...

u filmu je sve vrhunski šta se tiče produkcije, al najviše me dojmila montaža, nevjerovatna je, 6 razdoblja, par stoljeća, masu likova, sve isprepleteno, a napetost svako segmenta raste kako se film bliži kraju, i jutros gledan ko je montažer, kad ono lik u biografiji ima resident evil, alien vs. predator, 3 mušketira, hahahaha, ali je radia i na baader meinhof komplex, jebiga, mora čovik od nečega živit....

film traje skoro 3h, proletia mi je, a moga san ga opet pogledat čim je završia... u filmu ima svega, avanture, akcije, sf-a, drame, komedije, sve odlično izbalansirano... kad san pogleda trailer prošli tjedan, baš san reka, ovo će bit vrhunski film ili najveće smeće ikad... sva srića da je ispalo ono prvo... PREPORUKA

Pogledao sinoc u sali popunjenoj 10 % Cursing + su neki izlazili.LOL
Bivsa braca V. i TT su stvarno odradili odlican posao.
Kada bi analizirali pricu po pricu nista posebno ali sve zajedno je spektakularnoThumbsUp

P.S.
Film je imao titl na hrvatskom + vs zavicajni govor u nekim segmentima-sto je ubilo ugodjaj i tako malobrojnoj publici.
vs
#798 Posted : 22. prosinca 2012. 14:40:22(UTC)

ajme, da... totalno san zaboravia na glupi titl, i meni je bia odbojan, nesto su izmuljali sta je trebalo bit neki oblik dalmatinskog, al i ja san popizdjiva, sva srica da odlicno razumin engleski pa ne citan titl ako mi smeta... sican se da san u pola filma pita prijatelja je li ova knjiga u nas prevedena, jer ovako glup prijevod nisan odavno vidia, jer san mislia da je samo preuzet iz knjige (obicno prevoditelji knjiga vole izmisljat toplu vodu)... oni u filmu u onom dijelu "havaji u buducnosti" koriste neki cudan dijalekt engleskog, al najgore je sta govore razumljivijom verzijom engleskog nego sta su ovi preveli na hrvatski, tako da su ljudi i u splitu popizdjivali, mogu mislit kako je bilo okolo...

al drago mi je da ti se svidia unatoc prijevodu (jebote, sta ce bit, spojili smo dva filma zaredom da su nam po guštuBigGrin)

upravo je izasa bluray rip, pa ga skini s nekim normalnim titlom... ionako se film moze gledat vise puta, ja san ga moga pogledat opet odma nakon projekcije... upravo mi se skida, jedva ga cekan gledat u full hd..

u nedilju iden gledat ang leejev life of pi, pa javin..
vs
#799 Posted : 23. prosinca 2012. 19:31:49(UTC)

RED HOOK SUMMER
novi spike lee, ziva dosada, ovo dvoje dice sta su u glavnim ulogama su katastrofa
vs
#800 Posted : 24. prosinca 2012. 11:45:07(UTC)

FLIGHT

dobar film, malo neuvjervljiv scenarij, pogotovo prema kraju... nešto ka argo, ozbiljna priča ispričana na ne tako ozbiljan način...
Users browsing this topic
Guest (14)
58 Pages«<3839404142>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.